|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() To zależy od samego Ciebie czy dobrą postac wybrales (profesje). Zależy też czy masz czas na granie nią. Ja np. chodze teraz do szkoły (tak jak 99,9% ludzi grających w Tibie) i dla mnie najlepszy wydaje się knight. Zostawiam żeby trenował a ja ide sie uczyc albo chodze sobie w jakies skromne miejsce np. zamek, kopalnie i to mi pasi.
KNIGHT RULEZZZ ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Sorcki na wyższych levelach sa za.je.bi.ste szczególnie jeszcze na paccu ( ue ^^). Walnie Ci taki sorc ue potem dobije z sd albo czegos
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Paladyn- dlatego ze... mam małe lagi (małe w porównaniu do innych) szybki exp... dobry w pojedynkach pvp ... czesto uzywam mojego pala do zabijania red skullow white skullow pk i thiefow
![]() Przydaje sie na huntach (w pewnej częście pozniej bedzie lepiej) Co do Sorca-Mam sorca z wszystkimi czarami na 31 mlvlu ale nim nie gram nio lubie szybko rozwijac postac i szybko rosnąc w siłe uważam że sorcowie sa najpotezniejsci ale jednak nei dla mnie ![]() Druid-Fajna postac (patrz sorc) Knight- No knighci Pvp Sux (wedlug mnie) zobaczcie film Smoked (skille 105/104) nieimponująco bije wedlug mnie ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() ja wybralem druida choc wqiem ze to trudna postac na poczatku ale gdy sie juz ma uh to jest juz latwiznaa
![]() mam kilka postaci ale mysle ze druid mi najbardziej odpowiada "[...]Zarwiesz noc z niekumata , a ona przyjdzie z tata a za nimi prokurator[...]" |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() ja gram sorcem i bardzo mi sie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja jestem knightem ale teraz mi sie znuedził i wolałbym być magikiem
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja miałem na samym początku sorca, bo w każdej normalnej grze czarodziej powinien na końcu być najsilniejszy! Takie są gry RPG A w tibii sorc to wielkie nieporozumienie! Jest rzadki jak mucha. Chociaż bardzo przyjemnie się nim grało Gram teraz paladynem i bardzo mi się podoba. Ale gra paladynem jest troche przynudnawa, a sorcem się nigdy nie nudzi. Ale paladyni są the best
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
|
![]() Ja na początku grałem knightem............. POMYŁKA, to nie dla mnie. Potem grałem Palkiem ale bardzo ciekawiła mnie postać sorca i teraz właśnie nim gram.
Sorc RULEZZZZZ. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Grałam knightem i palkiem. Od dawna już gram sorkiem. Cieżko było na początku. Teraz lvl 31 i jest na prawdę coraz weselej. Więc jestem zadowolona z wyboru ostatniej profesji - sorca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
|
![]() Uwazam ze wybralem dobra profesje,a wybralem knight z [powodu ze ma duzo hp a to sie przydaje w sytuacjach krytycznych i wedlog mnie Knight to profesja na lagi. To ode mnie nie wiem jak wy
ap apa pa |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
|
![]() ja wybralem knighta i nie zaluje
![]() Jemu najszybciej rozna skille, hp, ale najwlniej magia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() DRUID ROX !!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lublin
|
![]() moja pierwsza postacia byl knight i podobal mi sie ale zmienilem na sorca i jest SUPER!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Ja wybrałem palka i zaznaczyłem TAK !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Szczerze mowiac napoczatku sprawdzalem i mialme
11 lvl druid 8 lvl pal 9 lvl pal 8 lvl sorc 8 lvl khintg 10 lvl pal i wkoncu wybralem : pal 8 lvl ( przeszedlem z roka na 8 tera jak witac w podpisie 25 )
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Mialem knighta, ale teraz juz nie zaluje, ze gram sorckiem!!!! Czarodzieje rulezz (taka aluzja do Harrego Pottera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() ja gram druidem dlatego że:
po 1. 11lvl 11mvl - kasa leci jak szalona ![]() po 2. 20lvl, promocja - kasa leci jeszcze szybciej ![]() po 3. knight jest nudny, palek kojarzy mi sie z PK, a sorck jest brzydki ![]() oczywiście zaznaczyłem TAK |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Ja na początku grałem Sorcem. Teraz gram Paladynem i uważam, że jest to dla mnie ciekawsza postać.
|
![]() |
![]() |