|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam kilka pytanek co do cyclopolis (miasta cyclopow)
1. Od ktorego lvl mozna z sensem poexpic knightem w cyclopolis ( chodzi mi tu zeby za Uhy sie zwracalo). 2. Z jakimi skillami (tylko nieprzesadzajcie) zrobie narazie max 70/70 wystarcza. 3. Z jakim eq wezdzcie pod uwage ze to jest new serwer. 4. Ile k na godzinke bede robil z GS/Dl lub FS/FA...KA(new serwer nie bede mial tyle kasy) Dla wszyskich co by pisali na DL masz kase a na Fa niemasz (Gs/dl kupie na allegro) 5. Z dl/gs czy fa/fa Z CZYM bedzie mi sie zwracac za UHy (jakiego trybu mam uzywac...full atak balanced) Z gory thx (bardzo prosze pomozcie mniej doswiadczonemu graczowi) |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
2) dobij do 80/80 i to ci starszy do około 90lev ![]() 3) jak najlepszym... co za głupie pytanie... 4) to zalerzy od respa, tego jak umiesz grac itp itd, nie da się tak powiedzieć... 5) full atack, jak będziesz zbyt obrywać to odpuść, z dobrym shieldem (vamp, crown) będzie ci się zwracać za uhy. 6) po co zakładałeś osobny temat dla guardów? nie mogłes tych obu tematów upchać w jeden?
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() 20+ skile 70/70 z jednoreczena bronia i po 2 poziomach smigasz za uhy sie moze niezwrucic zalezy ile halberd wypadnie i czy bendziesz wszystko zbieral
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() 1) 30+
2) 70/70 wystarcza. ale kolo 45 lvla lepiej juz miec 75/75 3) minimum c-arm, k-legs, w-helmet i dobry shield (medusa, vamp lub demon) 4) nie da się tak powiedzieć 5) hmm... ja robie tak: jak mam 700 hp+ to bije na full atk (jak sa dwa cyce to balanced), a jak mam poniżej 700hp to bije na balanced nawet pojedyncze cyce. No ale ja mam 62 lvl, więc musisz to co powiedziałem dopasować do siebie ![]() Aha, ja na cyclopolis expie od 30lvla do 62lvla (jak narazie ;P) co widać po moich screenach ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() 1. od 20 w góre.
2.70/70 wystarczy 3.Ja latałem tam z p setem fire swordem i dragon shieldem na 29 lvl'u ![]() 4.To zależy od Ciebie 5.Z fire swordem biegałem na balanced bez straty uh.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() 1) Ponizej 40 nie radze...
2) 70/70 spokojnie wystarczy ale dla pewności powinieneś mieć 75/75 3) W miare najlepszy... Dla wyjaśnienia Warrior helmet, Knight Armor, Knight Legs, GS/BS, Shield (demon, crown, vampire) 4) Zalezy ile bedziesz siedział 5) Balanced bedzie odpowiadał, mozesz najpier spróbować na full atack, jak bedzie za mocno to wroć do balanced lub defence...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() A ja palkiem lvl 16 skille 50/40.Scale armor, brass legsy, z kusza i legion helmetem dam rade?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Knight: 25 lvl
Pall : 22 lvl ( musi od wszystkiego zdazyc uciec ) Skile: Knight: 62/62 Pall: 55 Distans EQ: K set u knighta i na początek lepiej chodzisz z Tarczą, FS i Dragon shield starcza przy skilach 65/65 potem lepiej sie zapoatrzyc w BSa i c shielda a jak idziesz w AXE (tak jak ja ![]() EXP: Jak nie ma ludzi w ogóle i są dobre respy to w 25min 20k expa elegancko da sie zrobic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: wroclaw
![]() |
![]() a wiec ja mam inne pytanie bo na mapie spawnu napsiane jest ze sa tam silniejsze powtwroy niz cycki i d guardy na ktorych poziomach mam lazic by nie natknac sie na cos nieprzyjemnego (razem sie pisze??)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Na pierwszym piętrze są cyce, d-guardy i d-soldiery. Są też: Elf Arcanist, Elf Scout, Mino Mag, Mino Guard, Wild Warrior, Orc Zerk, Orc Leader. Ale nie musisz z nimi walczyć. Wystarczy, że zapamiętasz iż na pierwszym piętrze na skrzyżowaniu z lawą nie iść w prawo gdyż tam są właśnie te potwory. Potem na poziomie 2 są tylko cyce i w jednym pomieszczeniu pare soldów. Na poziomie 3 są na początku tylko cyce a za mostem nad lawą jest Fire Elemental. Ludzie zazwyczaj expią na lvlach 1-3 (nie zaczepiając o FE).
@Tibio-gracz krótko i zwięźle: nie. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() Ja osobiscie zaczelem expic na Cyclopolis na lv 30. mialem skile po 75 (axe). Eq, K axe, v shield, p legs, k arm (new serv) robilem na tym okolo 200k exp dziennie a z gp zwracaly sie uhy...a loot to juz +, chodzilem tylko na cyce 1-2-3 pietra, sprubuj ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Caramip work
Gildia: Miracle
Świat: Galana
Poziom: 20
Skille: 19/20
Poziom mag.: 39
|
![]() A Dałbym tam rade Master Sorcem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Darashia
|
![]() @Sowqa
OMFG kiedyś sam zakładałem takiego topa...tak ciężko poszukać? A odp. :Tak dasz, tylko weż gfb na wszelki wypadek.
![]() |
![]() |