|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Ehm... Kupilem se Pacca przez karte kredytowa. Minelo juz ponad 50 godzin a nadal nie przyszlo. Nie wiem czy cos jest zkego z Element 5 bo do jutra nie bede mogl sprawdzic Maila.
To nie pierwszy raz gdy zamawiam Pacca przez karte a wtedy przychodzil po 2 sekundach. Juz nie pamietam bo zamawialem go ponad pol roku temu, ale w mailu bylo cos co trzeba bylo potwierdzac? Ps. To byla karta Master Card.
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Ja nie placilem przelewem bankowym tylko karta kredytowa!
Kurde, dopiero jutro bede mial dostep do maila, jesli cos bylo nie tak to zamowie znowu, a boje sie ze na update nie zdaze (wiem ze to bylo glupie ale jednak ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Max Crusher
Profesja: Knight
Gildia: Takeda-no Bushido Kai
Świat: Xantera
Poziom: 61
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja miałem to samo. Już prawie 4 dni minęły i nadal pacca nie ma
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Najprawdopodobniej jest tak jak ja mialem. Trzeba do nich zadzownic. Poniewaz moga myslec ze karta jest kradziona. Bynajmniej tak mi powiedzieli jak zadzownilem. Tez mi sie tak pierwszy raz zdazylo a to juz 8 pacca kupowalem.
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |