|
Notki |
Poradniki Archiwalne Poradniki napisane przez użytkowników forum, które dotyczyły poprzednich wersji Tibii i nie są już aktualne. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Niech zgadne większośc z was ubolewa na dSoulami bo co :> Juz sie druta na nocke nie postawia
![]() ![]() CipSoft dobrze pomyślał robiąc te soule... |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() po zdjeciach widzę ze bendzie super ale te pointsy
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Te soul pointsy... a tak to nawet nawet... ale teraz kto normalny bedzie sorkiem albo co bardziej DRUTEM!! (
![]() ![]() Mirmi ale ty masz pacca i masz gdzie expic!! ja mnialem i wtedy exp i robienie run to nie problem ale jak juz nie mam to co ?? sie zesram nie rune zrobie! jak na expowisach bedzie duzo osob bo soul pointsy beda chcilemi to nawet knight i pall na tym ucierpia a ty masz pacc i masz gdzie expc -.- ![]() Ostatnio edytowany przez Dostawca paszy - 06-08-2005 o 18:16. Powód: MIRMI |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Lucera
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zaraz czyli jak to jest?
1 soul points to 1 runa? Bo jak tak to nie jest źle.
#125 |
Guest
|
![]() porazka 2,5k za bp hmm? soulpoints? robaki?
jak ktos chce mass mlvl to nie moze bo trzeba expic, i to jeszczer jakie warunki z promotion a jakie bez... mozna by to przeciez ograniczyc do lvl ponizej 30 albo 40 bo to wedlug mnie lekka przesada...robaki... tez do niczego, normalnie lowienie rybek to strata czasu i pieniedy bo sie myszka szybko psuje......te ceny run mnie zwalily z nog190 gp za uha plakac sie chce normalnie zlow mi brakuje.... TO JUZ NIE JEST TIBIA! ![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: loL?
Stan: Aktywny gracz
Świat: lol?
Poziom: lol
Skille: lol
Poziom mag.: lo
|
![]() Wszystko Super tylko te soul points mnie den
![]()
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() kurde kiedy bedzie ten uptade bo sam juz nie wiem na tibianews pisze ze 10 bedzie juz test serv a na forum widzialem cytuje"kiedy bedzie uptade --ban "powud 32 sierpnia
|
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]() Wszystko dobrze oprócz tych SP i co bedzie nowego dla Facc jakies czary potworki czy cos ????
__________________________________________________ ____________ Name - Shan Kimi Word - Secura Profesion - Knight ![]() Skills - 40/40 ![]() Level - 12 (i rośnie) Level Magic - 2 ![]() Ostatnio edytowany przez Piotrek994 - 08-08-2005 o 21:08. |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ŚWIETNIE napisane. Brawo dla tego człowieka.
|
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Lokacja: Wrocek
![]() |
![]() No coz... no to juz bedzie koniec paladynow i magikow. Chyba wiekszosc sie na knighta przezuci na jakis nowy swiat :/
Ten update zapowiadal sie tak dobrze... kazdy tak na niego czekal... a okazalo sie ze to jedno z najwiekszych nieporozumien w historii tibii. Oni juz tak ustawiaja ta gre zeby kazdy im placil, a to jest bez sensu! Coraz trudniej bedzie grac... a przez to zmiejszy sie liczba graczy! Respy beda wolne... Wg mnie cala ta Tiquanda jeszcze daje rade, ale z tymi SP i runkami w sklepach to juz przesadzaja... to jest bez sensu wogole! A te robaki to jest po prostu paranoja i przegiecie! Buahaha! Jak bede musial po ratach zapierdzielac zeby mi jakies gowienko wypadlo to ja podziekuje ze lowienie... a kupowac robakow w sklepie to sie wogole nie oplaci, bo lowiac nie bedzie sie zarabiac tylko tracic na jakichs robakach! Reasumujac - SYF!
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Troche lipa ze mozna tylko te 100 soul pointow mogli by dac z 200 dla facc i 300 dla pacc bo tak 6 godzin to troszki krutko zeby postawic monka i trenic..
Jest jeden plus jezeli hmm po 50gp to git ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Elfind - 07-08-2005 o 08:52. |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: RL
|
![]() Przeczytaj uważnie hmm po 140gp a lmm po 50gp
|
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Up@ masz racje -.-(niestety) chociarz cenu podane na stronie nie pokrywaja się z tymi podanymi za bp
![]() ![]() ![]()
#134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Suwałki
![]() |
![]() A wie ktos ile SP na jednego HMM trzeba !!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Fajne jest te Tiqa.... potworki też są niezłe
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Jesli chodzi o nowe zachowania potworkow to: Hero teraz sie leczy i jest trudniej go zabic ![]() Dwarf Guardy daja 165expa zamiast 175 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Mhmm... Historia nawet spoko
![]() Robaki mnie wqrzają a reszta spoko... A jak te Carlin zobaczyłem no to normalnie nie wyrabiam ![]() ![]() ![]() Kólowe te update ![]()
#139 |
Guest
|
![]() Siema. Mam pytanie Tiquanda jest tylko dla gracz ktorzy maja PACC?
Ja PACC nie mam i czy moge isc na Tiquande. Z gory thx! |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Nowe update ma swoje plusy i minusy...
Plusem jest nowa grafa, nowe tereny oraz potworki ![]() Minusy to łowienie rybek i te soul pointsy ![]() Szczerze to zastanawiam sie czy grac jeszcze w tibie ![]() |