|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#202 |
Guest
|
![]() ellO:> Druidek jak juz mowilem jest roX
|
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]() A ja mam problemy z treningiem
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Finez de'Cloud
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 85
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ja mam 10 lvl i skille 48/49 odpoczotku skilluje z dwoma lub wiecej trollami i ciogle mi shieldnig i sword dobrze skacza wedlug mnie im wiecej trolli tym lepiej tak zauwazylem ale kazdyma swuj sposob trenowania
![]() Ostatnio edytowany przez Lord Finez - 07-08-2005 o 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]() Ja się zastanawiam jak można takie skille wytrenić. Ile ty trenisz??
|
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]() p: Czy jak będą mnie atakowały 4 potworki, to czy mój shielding szybciej mi będzie rosnął?
R: Nie. Otóż ja jak skillowalem to mialem shielding i 5 mniejszy od sword i zawsze gdy skilluje biore 2 minosy ze soba i juz prawie mi sie wyrównaly skille i jeszcze im czesciej zadajesz blood hit tym szybciej awansujesz w sword bo same chmórki dają ze wolniej idze to wszystko sie odbywa ale kazdy ma swój sposób na skillowanie ja mam właśnie taki ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]() Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę dobrze poskillować na slimie ... i czego uzyc zeby tylko dwa atakowały, ponieważ gdy uzylem parceli one mi je rozwaliły... help plz
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Sir Jarema
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Sugeruję 2 miejsca - w podziemiach foldy jest pojedynczy slime w dość długim wąskim przejściu, musisz go sobie wylurować na prosty odcinek korytarza tak, by atakowały cięz z dwóch stron - troszkę upierliwe, a jeszcze bardziej, gdy ktoś będzie chciał tamtędy przejść^^ no ale możliwość jest
![]() Drugie miejsce to ghostland - zakładam, że wiesz, gdzie jest Slime na powierzchni. Troszkę na południe jest miejsce, gdzie możesz wleźć między drzewa tak, żeby atakowały cię max 2 na raz. Wadą jest fakt, że sporo osób tak robi, i miejscówki czasem są pozajmowane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kleosin
Imię: Onea Xia
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: 21/29
Poziom mag.: 41
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Na slimie najlepiej sie trenuje w thais temple. Przechodzisz przez taki cienki korytarzyk ze skeletem i wychodzis drabinka na gore ![]() ![]() ![]() PS.Jesli ktos cie zacznie wqrzac zabijajac twoje slimy to shcodzisz na dol ,a slimy rzuca sie na neigo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rook Master Rafux
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Neptera
Poziom: 23
Skille: 20/24
|
![]() tam podales czas potrzebny na up skills , z 57 na 58 sworda trzeba poswiecic 3,5 godziny a ja zrobilem to w 2 godzinki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: ~szukam~
|
![]() Yo mam pytanie: mam skile 62/62 i ruznicy miedzy sword a shield jest jakies 63% i ciągle maleje, nie wiem czy to dobrze,bo napewno sword leci mi równo a moze nawet szybciej niż na kalkulatorach, ale jest przecierz taka prawidlowość że to sword jest znacznie szybciej nabijany,np.kolo o demnie z gildi ma 65/60,więc nie wiem czemu mi się tak równo nabija, może sword leci za wolno ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
![]() Takie male pytanko... siedze sobe w kopalni trenuje na dwarfie i rot'cie i przychodzi jeszcze jeden dwarf. Mysle sobie: "Moze bedzie szybciej shielding rusl??" No trenuje i wylapywanie hitów wygada tak: chmurka, chmurka, promienie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() O trenigu wszystko napisane bardzo dobrze wielke Gratz za poradnik, ale bawi mnie ten 1 flask krwi z demona
![]() _________ Świat: Jamera Profesja: Knight ![]() Skille: 58/58 ![]() Mlvl:3 ![]() Lvl:16 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Skarten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Salvation Army
Świat: Trimera
Poziom: 45
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Mam pytanie dosyc krotkie i dosyc latwe
![]() Jezeli skiluje z dwoma potworami i mi sie wlaczy blokada(na oby dwoch potworach)to musze zadac 1 potworowi i 2 czy tylko jednemu i dtugi tez sie odblokuje?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Blokada włącza się tobie a nie potworą. Wystarczy, że zadasz czemu/komukolwiek blood hita.
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Połaniec
Imię: Tholod Haki
Gildia: Intimidated
Świat: Askara
Poziom: 19
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() według tego poradnika to skille od 50 do 59 powinienem zdobyc w 24 godz. a ja męczie się 4 dni i mam dopiero 58. wiec nie wiem czy ja robie coś źle czy źle jest napisane w poradniku. abyście mogli mo coś doradzic to napisze wam jak trenuje. ide na dwarfy, szukam sobie dwóch i układam wokół siebie parcele tak aby zostały mi 2 miejca wolne na te dwarfy.zakładam combat knife, typ ataku biore na def i zaczynam atakować lecz blood hity mi idą ok. raz na 2-3 min. a gdy tryb wezmę na balanced to juz blood hity idą raz na ok. 10 trafień. a gdy założę sobie knife to na defie to jeszcze dłużej schodzi a na balance to prawie tak samo jak z combat knife. Więc moje pytanie brzmi : Co mam z tym zrobić?? proszę o szybką odpowiedź
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]() Ej mam pytanie co sie dzieje ze jak trenie sobie skille palladyna to mi spear znikaja?? oco chodzi prosze was o odpowiedz
![]() lucie de bee profesja: palladyn ![]() lvl :8 mlvl:0 skills: 40/30 ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() Mam jedno pytanko. Czy zna kto moze jakies dobre miejsce w okolicach thais gdzie moglbym skilowac? Np. roty, orci lub mino. I najlepiej zeby to bylo na jakims odludziu bo nie lubie noobow ktorzy mi przeszkadzaja
![]() Btw. Dawid po up date weszlo niszczenie sie spearow. Kolega mi mowil ze najlepiej sie teraz skiluje podczas expa. Ostatnio edytowany przez tymosz - 30-08-2005 o 14:10. |
![]() |
![]() |