![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Thais/Kazordoon
![]() |
![]() Gz Rike Twoich szybkich advów [; A teraz mój adv z ostatniej chwili
![]() ![]()
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() gz magic i dysta też
|
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Jak dawno nie expiłem ;p no ale jakoś w sobote Nezogogi z Lith Heniem mnie wyciągnął na HEro i o to screeny ;]
Droga do miejsca gdzie hunciliśmy. ![]() ![]() ![]() ![]() I już na miejscu;] ![]() Obóz już rozbity ;] ![]() Od czasu do czasu waliłem sobie sd aby wyłapać jakiegoś hita. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Exori blokera ;] ![]() I jeszcze cosik z tego huntu :> ![]() Podziałów expa nie będę dawał bo nudne ![]() Na następny dzień spragniony Hero poszedłem z Lord Ragnarokiem (Nezem) na 10h ;] Advy z tego dnia ;] ![]() ![]() ![]() No i exori blokera ;] ![]() ![]() ![]() Wracając przysiadliśmy sobie na winko ;] ![]() I Ue na koniec ![]() ![]() Loot też marny 4 war hammery i c armor. A dzisiaj poszedłem wykonać bs questa.Lith Heno mi pomógł. Po drodze Hit z E wave. ![]() No i wykonany. ![]() Potem poszedłem nabić lvl w czym pomógł mi Qrczas of blank squad. ![]() No i mlvl wbity nareszcie 60 ;] ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Elite Magik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad <3
Świat: SeCuRa
Poziom: 95
Skille: 89/89
Poziom mag.: 7+
|
![]() C O N G R A T U L A T I O N S ! ! Ozi
![]()
||
![]() |
![]() |
#526 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() (prawie)Swiezo nabity poziom ;-)
![]()
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 09-08-2005 o 05:44. |
![]() |
![]() |
#527 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() ![]()
#529 |
Michail Fradkow
|
![]() Holy chicken!
![]() Pokaz sztucznych ogni wsrod malp: ![]() Nie ma to jak sie zakopac: ![]() Wyzej wymieniona sytuacja lubi sie powtarzać: ![]() Tu jakis goryl: ![]() Jakie to slodkie: ![]() Duzy, nie grozny ptaszek: ![]() A tu malpa biegnie po kolegow, ktorzy tak jak ona chca zginac: ![]()
#530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() A no - Lizardy hardcore, jednak malpy dosc slabe, chodz ten Merlkin...
@ Edit. ![]() Ostatnio edytowany przez Archanin3 - 10-08-2005 o 14:29. Powód: Advance |
![]() |
![]() |
#531 |
eX Moderator
|
![]() <Nie patrz w dol, nie patrz w dol!>
![]() Ale busz, ledwo co widac potwory ;s ![]() Chyba CipSoft czytal sexylosers (czy cos w ten desen ;p) ![]() Wredny potwor, a na dodatek lubi sie zamaskowac. ![]() Ale i tak nie stanowi dla mnie wyzwania ![]() ![]() A to ciekawa odmiana, jedyna bestia, ktora sie nie porusza. ![]() Wygladal groznie, ale padl zanim jeszcze zaczal. ![]() Czas na malpy, sa bardzo latwe do pokoniania. ![]() Moze ja jako pierwszy znajde torebke z krokodyli? ![]() Blah, kolejny odpowiednik psa. ![]() Nawet malpy sie doczekaly swojego NPC. ![]() Cala prawda, cala prawda... ![]() Nie pchac sie! Kolejka obowiazuje! ![]() Lizardy nie sa az takie straszne jakby sie moglo wydawac. ![]() Typowy osilek, pierwszy pcha sie do walki i pierwszy pada. ![]() Za to szaman to wredna bestia, nie dosc, ze sie mocno i czesto leczy to jeszcze summonuje pelno kobr. ![]() No, w koncu jaszczury tez musza sie wyspac ;-) ![]() A tu widzimy jak sobie mrowki chodza 24h na dobe i nic innego nie robia. ![]() A ten slon wyglada jakby byl mniejszy od Bysia :s ![]() Hydra jak hydra, nie jest az tak straszna jak sie mowi ale uleczyc siebie potrafi i to porzadnie! ![]() Trafilem do osady dworcow, wszystkie sa na poziomie rota. ![]() I WAND TAD KEWFL BP!! ![]() Moze pod taka postacia zmieszcze sie do jakiejs tajemnej groty? ![]() Ciekawe dlaczego hunting spear to jest bron typu axe? ;-( ![]() No ale skoro juz wpadlismy to wypada pozwiedzac ![]() ![]() Odpowiednik misia ![]() Slonie wygladaja na godnego przeciwnika... strasznie sie na nich zawiodlem. ![]() I znowu hydry, tym razem Bebi podkral jedna ![]() ![]() A tu przedstawienie zdobytych przedmiotow ;-) ![]()
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Piła
|
![]() A tu nowy itemik.
17:34 You see a horseman helmet (Arm:6).It weighs 42.0 oz. ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Michail Fradkow
|
![]() ![]()
#534 |
eX Moderator
|
![]() Nastepny przedmiot do mojej kolekcji ;-)
![]()
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Chodziez
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 53
Poziom mag.: 14
|
![]() Tak bije hydra
![]() P.s Nie polecam knightom na lvlu nizszym niz 55+ ;P ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() A ja mam takie glupie pytanko:
Dlaczego wszyscy RYCERZE w Waszej gildii walcza swordami, czy przyjmujecie knightow walczacych innym rodzajem broni? ![]()
#537 | ||
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 10-08-2005 o 22:38. |
||
![]() |
![]() |
#538 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Elite Magik
Gildia: Suicide Squad <3
Świat: SeCuRa
Poziom: 95
Skille: 89/89
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
Tak, po tym co widzialem Na Trade Heno ma wielkie Doświadczenie... PeAcE~ Yours, MM2
|||
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Krotki Behe hunt.
Bysiu 124 EK 6bp uh/8 bp explo. Rikelev 42 ED 2bp explo/2 bp sd/ 200 burst. Nawet nawet sd. ![]() Napewno swiat non-pvp? ![]() Ladne explo. ![]() Ladne combo. ![]() Dosc ladne explo. ![]() Dobre combo. ![]() Loot pic. ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() Najbardzeiej mi sie podobaly ss By$ia ..... A inne nawet moga byc ale looz
![]() W imine ojca i syna jestem z Żychlina i ducha swietego z wojewodztwa łódzkiego |
![]() |