![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
|
![]() |
#162 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Siemak ludzie mam pytanie sa jakes nowe miejsca dla gostkow bez pacc jak kto wie nich mi wysle na e maila [email protected] chociaz powinno byc napisany (ale na wszelki wypadek) czekam niecierpliwie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
Nie chcec spamowac mam pytanko jak dopisac sobie cos za nickiem ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Olsztyn :)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Darkness Mascare
Profesja: Knight
Gildia: Happy Tree Friends
Świat: Hiberna
Poziom: 31+
Skille: 72+\71+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Katedera znajduje sie w dul od otlaw camp jak wchodzicie do otlaw camp macie takie dwie rzeki to nie whodcie w otlaw tylko non stop w dul nie idzcie tylko w zdluz zeki tylko no stop w dul przez pole asz dojdziecie do poczotku zeki na dole i tam bedzie katedra niewiem czy wam to pomoze ale bedziecie wiedzieli troszke wiecej
![]() Knight 22lvl+ skils 65\65 HIberna |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mam takie pytanko. Jakie silne są małpy? Znaczy się z jakimi potworami starymi można je porównać siłą ?? A gdzie może jeszcze chodzić se po dżungli knight z moimi skilami - patrz podpis ![]()
Profesja : KnigHt Lv: 52 ![]() Mlvl: 5 ![]() SkiLlS : 76/74 ![]() Keylogger tu, keylogger tam Keylogger wciąż przeszkadza nam ale ze mnie poeta ![]() Ostatnio edytowany przez krzysiek krzysiek - 12-08-2005 o 09:08. |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Omg ludzie, wy naprawde macie 13 lat czy tacy gupi jesteście?
Spis potworów i itemów. Może jaśnie pan raczy kliknąc na forum: szukaj? Mamo jakie nowe tereny dla "bez pacc", tutaj to już szczyt debilizmu... Czytajcie newsy na stronie głównej www.tibia.pl może co? Omg... @Edit Jurgajacy, kliknij na "panel kontrolny uzytkownika" a nastepnie na "zmień podpis" ![]()
Ostatnio edytowany przez Okrutny - 11-08-2005 o 14:21. |
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Cytuj:
ej ale bez pacca tam mozna bo ja sie o to pytalem ale dziex zes mi powiedzial na 13 lvl napewno pojde ![]() |
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]() jezzzuuu wnerwic sie idzie skillowac teraz nie mzona expic tez bo nie ma nigdzie respownu....zrobcie cos z tym poprawcie ten update bo jest troche popaprany jestem knightem skillowac nie moge to co ja mam robic?...kazdy ma taki problem..ilu juz znajmomych dalo sobie spokuj z Tibia przez ten wasz update:/
kiedys moglem grac igralem cale dni a teraz wejde na 30 minut i mi sie odechciewa bo nie ma potworkow ....jesli nie poprawicie to rezygnuje z tibi bo po co mam rgac i tylko zwiedzac miejsca jak nie ma respa zeby sobie po skillowac...a jak sie znajda dwa potwork ito przyleci 40lvlowy nOOb ( pozabijac wszystkich grrrrr ) i mi je zabije a dlaczego? bo kazdy teraz szuka robakow do lowienia ryb i zabije kazdego rota co widzi ;//////...wrrr szalu mozna dostac z tym update ;/ Knight 19 lvl skills 73/73 ![]() mlvl 4 ![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Imię: Death'explosion
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 10
Skille: 17/18
Poziom mag.: 6
|
![]() Troche przesadzilem co do tej radosci... SP przezyje, robaki przezyje co do ropania i UHtrapow swietny pomysl tylko te spiry! Po jakims dluzszym czasie... MATKO! Mam 15 lvl biore 7 spirow i ide do kopalni... Spotykam szczura mam 51 dis wale go potem ide dalej zabijam pajoki dochodze do kopalni zostaly mi 4 spiry!!! wracam bez spirow po zaledwie minucie i wnerwiony brakiem loota tylko kilkoma gp i muchomorkami wracam do DP!!! Zawalili sprawe ze spirami a na dodatek nie d sie kupic throwing stars teraz!!! Mowcie gdzie je dostac bo inaczej...
![]()
#170 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Mam pytanie. Po uptade zaiłem już kilka potwórków typu hydry, dark monki i tarantule... Kiedy na Tibi pl pojawią się informacje o nowych potworach? Po prostu fajnie wiedzieć czy jeśli zapuszcze się w odchłanie Dżungli albo zejde na najniższe poziomy katedry ujde z życiem ![]() |
|
![]() |
#171 |
Guest
|
![]() [quote=CIemy smok]ej ale bez pacca tam mozna bo ja sie o to pytalem ale dziex zes mi powiedzial na 13 lvl napewno pojde
![]() Stary. Ujme to tak jeśli jesteś knightem lub pallem masz wporzo eq i skille minimalnie 60/55 mozesz śmiało zapuścić się na 2 poziom katedry. Na 1 poziomie można spotkać tylko Wild Wariory, Sm.. coś tam i chyba Assainty. Sam oceń czy dasz rade. Na 2 poziomie spotkasz już dużo witchów i Dark monki.. bez uhów nie radziłbym tam zaglądać. Wczoraj padł tam przy mnie 22 knight, wyskoczyły 3 dark monki z 4 witche, Assainty i sie chłopak nie zdążył uhnąć. Jeśli jesteś sorem lub druidem masz dużo run i mlv 30+ nie bój sie po prostu tam idź. Owiele łatwiej by ci było gdyby Cipsoft nie wprowadził nowych zabespieczeń i mógłbyś używać bota który by cię uhał. PS. Czy jest jakieś nowe makro które pomija zabezpieczenia cipsoftu? Może jakieś takie właśnie powstaje? piszcie, czekam. |
![]() |
#172 |
Guest
|
![]() Wie ktos moze kiedy beda nowe swiaty ??? cipsoft niby zapowiadal ze po update ale nie wiem ile jeszcze trzeba bedzie czekac ...
Plx jezeli ktos wie niech napisze Z gory thx ![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
|
![]() jak sie dostac na tiquande dla facc
|
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Rocco Druid
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 14
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
mam prosbe tylko do tibia.pl zeby jak najszybciej dodali nowe tereny i opisy respawnu na mapie respawnu i opis stworkow bo juz raz padlem zwiedzajac jungle pozdro dla tibia.pl ![]() |
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() NIc ciekawego ten UPADE.Dla mnie za przeproszeniem z*******ili (clipy) to co bylo.Jakiej bugi co latajo,Jakies pomniki obok carlin,kamienie wyglondajo jak plastikowe.A bylo tak pienksnie.Ehh...Tyle dni pacca dla mnie sie zmarniuje przest ten upade(72 dni).Awienc koncze z tibio.Zreszto wiele ludzi prucz mnie (pl,br,swe,usa itd.)konczo z tibio. Np. muj kumpel (swe) ma 140 level i konczy
![]() ![]() ![]() ![]()
#176 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
Ale mi nie chodzi o forum tylko o tibie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Bełq
Imię: Zavisha
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 95/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Najlepszy serwis o Tibi a juz paredziesiat h minelo od update to powinno juz cos wiecej byc a nie =]
Rozumiem zapracowani, zwiedzacie nowe tereny etc. Ale niektorzy juz grali przed update to mogli by cos zrobic na tibie.pl pozdro
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam all
Mam pytani i prosbe do moderatrow ![]() Kedy macie zamiar uaktualnic tibie.pl? Wszyscy juz na to czekaja z ogromna niecierpliwoscia. Wiec prosze o postaranie sie o ile to jest mozliwe uaktualnic te stonke w jak najmniejszym czasie aby wszyscy juz mogli poczytac gdzie deadna a gdzie nie. Nikt nie chce deadnac a nie za wysokiel lvl boja sie chodzic w miejsca ktore nieznaja ![]() Mam nadzieje ze bedzie to jak najszybciej. A najlepiej by bylo gdyby ktos z moderatorow , adminstratorow kto tam jeszcze jest niech odpisze Bardzo prosze Z gory thx all |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() mam pytanie..co z tymi spearami? a tak wogule to update jest super, katedra to wypasione expowisko
![]() ![]() ....................................... name: nie powiem profession:knight level: 13 skills: 56/54 <sword> world: lunara |
![]() |
![]() |
#180 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|