Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-08-2005, 12:14   #161
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misiekall
ludziska mam pytanie kiedy bedzie zaaktualizowana mapa swiata i mapa respawnu na Tibia.pl ??? bo by sie przydalo
Pewnie wtedy kiedy będą dokładniejsze informacje (chodzi tu o mape respawnu), bo uwierz mi, z taką mapą jest troche roboty . Ja bym polecał zupdatować dział Potwory i Przedmioty. Tylko najpierw trzeba wszystko odkryć .

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-08-2005, 12:37   #162
CIemy smok
Użytkownik forum

CIemy smok's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005

Brak ikony

Siemak ludzie mam pytanie sa jakes nowe miejsca dla gostkow bez pacc jak kto wie nich mi wysle na e maila [email protected] chociaz powinno byc napisany (ale na wszelki wypadek) czekam niecierpliwie
CIemy smok jest offline  
stary 11-08-2005, 13:40   #163
Jurgajacy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CIemy smok
Siemak ludzie mam pytanie sa jakes nowe miejsca dla gostkow bez pacc jak kto wie nich mi wysle na e maila [email protected] chociaz powinno byc napisany (ale na wszelki wypadek) czekam niecierpliwie
Miedzy POH'em a otlow camp <na polodnie od pustyni>

Nie chcec spamowac mam pytanko jak dopisac sobie cos za nickiem ??
Jurgajacy jest offline  
stary 11-08-2005, 13:49   #164
rafal1144
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Olsztyn :)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 31+
Skille: 72+\71+
Poziom mag.: 5+
rafal1144 ma numer GG 1694356
Domyślny Katedra

Katedera znajduje sie w dul od otlaw camp jak wchodzicie do otlaw camp macie takie dwie rzeki to nie whodcie w otlaw tylko non stop w dul nie idzcie tylko w zdluz zeki tylko no stop w dul przez pole asz dojdziecie do poczotku zeki na dole i tam bedzie katedra niewiem czy wam to pomoze ale bedziecie wiedzieli troszke wiecej

Knight 22lvl+
skils 65\65
HIberna
rafal1144 jest offline  
stary 11-08-2005, 13:57   #165
krzysiek krzysiek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 04 2005

Domyślny

Mi się upade bardzo podoba tylko przez to , że nie ma mapy respawnu bym dednoł, ale nie w tym rzecz
A mam takie pytanko. Jakie silne są małpy?
Znaczy się z jakimi potworami starymi można je porównać siłą ??
A gdzie może jeszcze chodzić se po dżungli knight z moimi skilami - patrz podpis
SkiLlS : 76/74

Keylogger tu, keylogger tam
Keylogger wciąż przeszkadza nam

ale ze mnie poeta

Ostatnio edytowany przez krzysiek krzysiek - 12-08-2005 o 09:08.
krzysiek krzysiek jest offline  
stary 11-08-2005, 14:19   #166
Okrutny
Użytkownik Forum

Okrutny's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Okrutny ma numer GG 2232732 Okrutny ma login Tlenu orbes@o2.pl
Domyślny

Omg ludzie, wy naprawde macie 13 lat czy tacy gupi jesteście?
Spis potworów i itemów. Może jaśnie pan raczy kliknąc na forum: szukaj?
Mamo jakie nowe tereny dla "bez pacc", tutaj to już szczyt debilizmu... Czytajcie newsy na stronie głównej www.tibia.pl może co? Omg...
@Edit Jurgajacy, kliknij na "panel kontrolny uzytkownika" a nastepnie na "zmień podpis"
11:03 Ghart: no to najlepiej przebywac jak najdalej od lagow
11:04 Okrutny: wiesz z co to jest lag?
11:04 Ghart: no potwor pisali w poradniku ale jaki to nie wiem
Gram dla przyjemności - play 4fun. Tibia to tylko gra.

Ostatnio edytowany przez Okrutny - 11-08-2005 o 14:21.
Okrutny jest offline  
stary 11-08-2005, 14:48   #167
CIemy smok
Użytkownik forum

CIemy smok's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005

Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jurgajacy
Miedzy POH'em a otlow camp <na polodnie od pustyni>

Nie chcec spamowac mam pytanko jak dopisac sobie cos za nickiem ??

ej ale bez pacca tam mozna bo ja sie o to pytalem ale dziex zes mi powiedzial na 13 lvl napewno pojde jak bys mogl to napisz czy tak cz nie
CIemy smok jest offline  
stary 11-08-2005, 15:10   #168
Knight-Patryk
Guest

Domyślny

jezzzuuu wnerwic sie idzie skillowac teraz nie mzona expic tez bo nie ma nigdzie respownu....zrobcie cos z tym poprawcie ten update bo jest troche popaprany jestem knightem skillowac nie moge to co ja mam robic?...kazdy ma taki problem..ilu juz znajmomych dalo sobie spokuj z Tibia przez ten wasz update:/

kiedys moglem grac igralem cale dni a teraz wejde na 30 minut i mi sie odechciewa bo nie ma potworkow ....jesli nie poprawicie to rezygnuje z tibi bo po co mam rgac i tylko zwiedzac miejsca jak nie ma respa zeby sobie po skillowac...a jak sie znajda dwa potwork ito przyleci 40lvlowy nOOb ( pozabijac wszystkich grrrrr ) i mi je zabije a dlaczego? bo kazdy teraz szuka robakow do lowienia ryb i zabije kazdego rota co widzi ;//////...wrrr szalu mozna dostac z tym update ;/

Knight
19 lvl
skills 73/73
mlvl 4

stary 11-08-2005, 15:16   #169
Death'arrow
Użytkownik Forum

Death'arrow's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005

Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 10
Skille: 17/18
Poziom mag.: 6
Domyślny

Troche przesadzilem co do tej radosci... SP przezyje, robaki przezyje co do ropania i UHtrapow swietny pomysl tylko te spiry! Po jakims dluzszym czasie... MATKO! Mam 15 lvl biore 7 spirow i ide do kopalni... Spotykam szczura mam 51 dis wale go potem ide dalej zabijam pajoki dochodze do kopalni zostaly mi 4 spiry!!! wracam bez spirow po zaledwie minucie i wnerwiony brakiem loota tylko kilkoma gp i muchomorkami wracam do DP!!! Zawalili sprawe ze spirami a na dodatek nie d sie kupic throwing stars teraz!!! Mowcie gdzie je dostac bo inaczej... Przerzucilem sie na luk ale duzo zadziej chodze na polowania bo robie strzaly aby nie kupywac
stary 11-08-2005, 15:19   #170
Mrs. Divine
Guest

Evul Zmiany? A co z potworkami?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
TTTTIIIIIQQQAAAAAAANNNNNDDDDDDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!!

Z tym okrzykiem na ustach właśnie w tej chwili ruszyły tysiące Tibijczyków, którzy z upragnieniem od ponad pół roku oczekiwali update Tibii! CipSoft o godzinie 15:45 rozpoczął implementacje update, która właśnie się zakończyła.

Tiquanda, Port Hope, Dark Cathedral, Soul Points, anty-luring system, nowe potwory, nowe przedmioty, nowe questy, małpy, Dworc’e, jaszczuro-ludzie… Ehz… Dużo tego żeby wymieniać. To z pewnością jeden z największych updatów w historii Tibii!

Na co czekasz?! Zasuwaj sprawdzać nowe tereny! PACC czy FACC, co za różnica? Do zwiedzania jest naprawdę wiele dla jednych i drugich!

Jeśli nie możesz pobrać klienta z auto-update, możesz go ściągnąć z:
Tibia.com download klienta 7.5
Tibia.pl download klienta 7.5
Tibia.pl mirror downloada klient 7.5

Tibia.pl życzy wszystkim owocnego zwiedzania i świetnej zabawy przy nowym update!
Nie zapomnijcie podzielić się swoimi odkryciami z resztą użytkowników. Wszelkie informacje prosimy pisać w tym dziale: Tiquanda Update

Mam pytanie. Po uptade zaiłem już kilka potwórków typu hydry, dark monki i tarantule... Kiedy na Tibi pl pojawią się informacje o nowych potworach? Po prostu fajnie wiedzieć czy jeśli zapuszcze się w odchłanie Dżungli albo zejde na najniższe poziomy katedry ujde z życiem

stary 11-08-2005, 15:29   #171
Mrs. Divine
Guest

Oczko 13 level? zapomnij

[quote=CIemy smok]ej ale bez pacca tam mozna bo ja sie o to pytalem ale dziex zes mi powiedzial na 13 lvl napewno pojde jak bys mogl to napisz czy tak cz nie[/QU

Stary. Ujme to tak jeśli jesteś knightem lub pallem masz wporzo eq i skille minimalnie 60/55 mozesz śmiało zapuścić się na 2 poziom katedry. Na 1 poziomie można spotkać tylko Wild Wariory, Sm.. coś tam i chyba Assainty. Sam oceń czy dasz rade. Na 2 poziomie spotkasz już dużo witchów i Dark monki.. bez uhów nie radziłbym tam zaglądać. Wczoraj padł tam przy mnie 22 knight, wyskoczyły 3 dark monki z 4 witche, Assainty i sie chłopak nie zdążył uhnąć. Jeśli jesteś sorem lub druidem masz dużo run i mlv 30+ nie bój sie po prostu tam idź. Owiele łatwiej by ci było gdyby Cipsoft nie wprowadził nowych zabespieczeń i mógłbyś używać bota który by cię uhał. PS. Czy jest jakieś nowe makro które pomija zabezpieczenia cipsoftu? Może jakieś takie właśnie powstaje? piszcie, czekam.

stary 11-08-2005, 16:41   #172
Nightm@re
Guest

Domyślny Nowe światy

Wie ktos moze kiedy beda nowe swiaty ??? cipsoft niby zapowiadal ze po update ale nie wiem ile jeszcze trzeba bedzie czekac ...
Plx jezeli ktos wie niech napisze
Z gory thx

stary 11-08-2005, 17:01   #173
pptt
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 07 2005

Domyślny tiquanda

jak sie dostac na tiquande dla facc
pptt jest offline  
stary 11-08-2005, 17:26   #174
Pani Janina
Użytkownik forum

Pani Janina's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Łódź

Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 14
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pptt
jak sie dostac na tiquande dla facc
nie mozna

mam prosbe tylko do tibia.pl zeby jak najszybciej dodali nowe tereny i opisy respawnu na mapie respawnu i opis stworkow bo juz raz padlem zwiedzajac jungle

pozdro dla tibia.pl
Pani Janina jest offline  
stary 11-08-2005, 17:56   #175
Cover Sorcerer
Użytkownik Forum

Cover Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki

Smutny

NIc ciekawego ten UPADE.Dla mnie za przeproszeniem z*******ili (clipy) to co bylo.Jakiej bugi co latajo,Jakies pomniki obok carlin,kamienie wyglondajo jak plastikowe.A bylo tak pienksnie.Ehh...Tyle dni pacca dla mnie sie zmarniuje przest ten upade(72 dni).Awienc koncze z tibio.Zreszto wiele ludzi prucz mnie (pl,br,swe,usa itd.)konczo z tibio. Np. muj kumpel (swe) ma 140 level i konczy .Zreszto sie mu nie dziwie nawed uhow nie bendzie morzna normalnie robic.Jakies robale potrzebne .A palladynom to najwiencej dowalili.Luk i kusza podobno bendo znikac jak sie niszczo,znikajonce spery .Prosze wybaczyc za te bluzge ale napisalem ze za przeproszeniem
Mlevel-5.5
Skille-98/96
Cover Sorcerer jest offline  
stary 11-08-2005, 18:45   #176
Jurgajacy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Okrutny
@Edit Jurgajacy, kliknij na "panel kontrolny uzytkownika" a nastepnie na "zmień podpis"

Ale mi nie chodzi o forum tylko o tibie np. NICK(I'm not Br)
Jurgajacy jest offline  
stary 11-08-2005, 19:02   #177
Vudi
Użytkownik Forum

Vudi's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Bełq

Imię: Zavisha
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 95/91
Poziom mag.: 7
Domyślny

Najlepszy serwis o Tibi a juz paredziesiat h minelo od update to powinno juz cos wiecej byc a nie =]
Rozumiem zapracowani, zwiedzacie nowe tereny etc.
Ale niektorzy juz grali przed update to mogli by cos zrobic na tibie.pl
pozdro

lubiszKRÓFKI??
Vudi jest offline  
stary 11-08-2005, 22:12   #178
Belqs
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2005

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Belqs ma numer GG 7858363
Pytanie Do Moderatorow

Witam all
Mam pytani i prosbe do moderatrow
Kedy macie zamiar uaktualnic tibie.pl?
Wszyscy juz na to czekaja z ogromna niecierpliwoscia. Wiec prosze o postaranie sie o ile to jest mozliwe uaktualnic te stonke w jak najmniejszym czasie aby wszyscy juz mogli poczytac gdzie deadna a gdzie nie. Nikt nie chce deadnac a nie za wysokiel lvl boja sie chodzic w miejsca ktore nieznaja
Mam nadzieje ze bedzie to jak najszybciej.
A najlepiej by bylo gdyby ktos z moderatorow , adminstratorow kto tam jeszcze jest niech odpisze
Bardzo prosze
Z gory thx all
Belqs jest offline  
stary 11-08-2005, 22:29   #179
noobol
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 08 2005

LOL update moze byc..

mam pytanie..co z tymi spearami? a tak wogule to update jest super, katedra to wypasione expowisko. jeszcze bym sie chcetnie dowiedzial czy tarantula jest wytrzymala i czy mocno bije.. moi kumple sie boja jej, ale mysle ze nieslusznie

.......................................

name: nie powiem
profession:knight
level: 13
skills: 56/54 <sword>
world: lunara
noobol jest offline  
stary 11-08-2005, 22:31   #180
Mrs. Divine
Guest

Domyślny Racja! :)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belqs
Witam all
Mam pytani i prosbe do moderatrow
Kedy macie zamiar uaktualnic tibie.pl?
Wszyscy juz na to czekaja z ogromna niecierpliwoscia. Wiec prosze o postaranie sie o ile to jest mozliwe uaktualnic te stonke w jak najmniejszym czasie aby wszyscy juz mogli poczytac gdzie deadna a gdzie nie. Nikt nie chce deadnac a nie za wysokiel lvl boja sie chodzic w miejsca ktore nieznaja
Mam nadzieje ze bedzie to jak najszybciej.
A najlepiej by bylo gdyby ktos z moderatorow , adminstratorow kto tam jeszcze jest niech odpisze
Bardzo prosze
Z gory thx all
Całkowicie się z tym zgadzam co prawda nie jestem low levelem ale zrobilem sobie new char na Refugii ktory qlasnie nabil 16 level i skille 72/66. Char to knight tak wiec uważam że na ten level posiadam dobre skille patrzac tez na to ze gram niecale 2 tygodnie. Powtarzam za kolegą i zadaje pytanie Kiedy będą nowe mapy respa i info o potworkach? Z góry dziękuje i prosze o szybką odpowiedź bo mi sie knight marnuje

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania