![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() GW nie nazlezy porownywac w zaden sposob do tibia czy wow bo to odmienne gatunki.GW jest nastawiony na dzialania w grupie a tibia lub wow na nieograniczone niczym explorowanie terenow.
Gralem we wszystkie gry (wow,tibia,GW) i najlepszy jest wow.Why?Tibia wypada jak robak przy niesamowicie rozbudowanym wow.GW mnie denerwowal bo nie moglem nic zrobic sam.Ciagle musialem szukac jakis ziomkow by poszli na questa a tych dla jednego gracza bylo niewiele.W GW grafika jest lepsza od tej w WOW ale co z tego.Niekiedy szedlem sobie zabijajac z grupa potwory by po chwili zakonczyc wedrowke przez...krzaczek ktory stana na drodze i nie bylo mozna przejsc.GW ma liniowe zadania (trzeba ciagle podazac ustalona przez autorow droga.W WOW jak cialem przejsc przez krzaczek to po prostu przez niego przechodzilem i moglem chodzic gdzie chcem i robic co chcem. WOW jak by mial mniejszy abonament... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() @Up
Czemu nie wymieniles wad Wowa? Hmm..? Tam tylko exp, exp i jeszcze raz exp. Kolejny minus abnonament, i wiele wilele innych. Bądzmy sprawiedliwi. Bleh ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
WAdy WoW'a: 1) WoW to płatny Knight Online + RYL z dodatkami w postaci niektórych skilli (kowal itp) 2) TAk jak inne denne mmorpgi... EXP EXP EXP... jak nie grasz przez pewien czas jesteś w tyle (nie tak jak w GW) 3) NUdnnneeeeeeeee i monotonneeeeeeeeeeeee (Czyt. Knight Online) 4) Więcej bachorów... niż w GW ... CZemu ? W GW jest potrzebna wiedza językowa... a w WoW, szybka myszka i gówno... Tam nie wiem jaki tam jest system skilli....ale pewnie że możesz mieć w danej chwillii 50000000 skilli i wszystkie pokolei używać, w GW masz max 8 skilli na misje wybrać (z pośród tych co zdobyłeś ) lub na PvP więc... trzeba mieć dobrze dobrane skille by robić tzw. COMBA ! 5) W WoW'ie jest tam jakaś klasa co rozwali wszystkich.... w GW nie ma takiego czegoś... niektóre są dobre przeciw innym ale słabe przeciw jeszcze innym (Np. Necro Vs. Warrior...necro powinien wygrac...ale także zależy to od dobranych skilli). 6) Silnik Warcrafta 3 (tylko że troche ztuningowany) Nie chce mi się więcej pisać... Aha gostek popraw se ortografię bo nie "chcem" już tego więcej czytać ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tutaj się mylisz, bo WoW tak naprawdę nie różni się niczym od GW prócz wspomnianego abonamentu - każda rasa ma własną linię fabularną i questy... Ba, oferuje czasami więcej - bo wspomniane już prace (kowalstwo, zbieractwo itd.), mounty, więcej klas i przede wszystkim RASY na samym początku. Więc wiesz - jakbym miał wybierać pomiędzy GW i WoW kierowałbym się tylko gustem graficznym i portfelem. :] @down Co nie przeszkadza w tym, że pierdzielisz głupoty bez najmniejszego pojęcia o przeciwniku. Już lepiej by było, jakbyś chociaż poczytał, co jest na Official Community Site - www.worldofwarcraft.com. Blah.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 06-08-2005 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() e tam...mi się WoW zupełnie nie podoba...już wole RYL'a !
E albo mi sie wydaje albo czytając twojego posta dostałem tzw. "DEŻAVU" xD . |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() czy ktos muglby pomuc mi w przedostaniu sie do Droknar's Forge?
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sam bym chciał...kumpel RL próbował.... ani szansy... zasrane Wurmy -.- ...a potem w cholere Summitów i Grawlerów ... .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() ja byłem z teamem praiwe doszlismy ale pod koniec padł nasz runner i kasy nie oddal
![]()
![]() |
#309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Witam. Mam dwa pytania odnośnie gry Guild Wars.
Czy gra pójdzie na sprzęcie: P4 1.7 256sdr 133 gf2mx400 64mb? Czy nie będzie mi cieło na złączu którym na p2p mam transfery 4-10kb/s, a na stronach 100kb/s? (Sieć osiedlowa). Z góry dziękuje za odpowiedzi. @UP Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Khazid - 08-08-2005 o 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() @UP
Recommended System Specs: * Windows® XP/2000/ME/98 * Intel Pentium® III 1GHz or equivalent * 512 MB RAM * CD-ROM Drive * 2 GB Available HDD Space * ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM * 16-bit Sound Card * Internet connection * Keyboard and mouse Jest napisane po prostu "Internet Connection". A ja chciałbym wiedzieć czy ktoś z udzielających się w tym temacie gra na równie słabym łączu jak ja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() ![]() ![]() Jak myślicie ile moge dostać za te runki? I czy sprzedawac je u rune tradera czy u gracza? Jakby ktoś z forum chciał kupić to jestem otwarty na propozycje, mam jescze do sprzedania 2 silver dye ![]() ![]()
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Minor są najlepsze :> (mimo że dodają tylko +! pkt, ale za to nie odejmują tylu hp -.-) Em, idź do Rune Tradera i zobacz aktualną cene Minor (Sword o ile pamiętam (minor) stał coś koło 6k u tradera... czyli 3k powinieneś dostać
![]() Silver dye :>... nah wole se poczekać na Favor i iść do UW . |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ta gra jest warta każdego grosza wydanego na nią??
Bo może ją kupie ![]()
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak <10 znaków>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() moze mi ktos wyjasnic o co chodzi z tym charem do roleplay i do pvp? bo nie kleje tego, wiem ze char pvp ma skille chara role play ale na tym sie moja wiedza konczy....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
RPG - Dostęp do wszystkich miejsc PvP - Tylko PvP i GvG (dostaje skille poprzez granie na RPG char...., rpg odblokowuje skille, itemki i inne). |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bluzgajcie mnie jak bylo juz takie pytanie ale za duzo tu stron zeby to czytac.
Wiem juz, ze w GW max lvl(narazie) = 20. I tu wlasnie moje pytanie: Jak juz sie zdobedzie ten lvl to konczy sie zabawa z ta postacia??
![]() |
#319 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() @Edit : Kilka sskow. River Drake. ![]() ![]() ![]() Mapka swiata. ![]() Arena. ![]() Mission. ![]() ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 11-08-2005 o 17:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki. Teraz juz mam pewnosc. W przyszlym tygodniu gram juz w Guild Wars.
![]()