|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2004
|
![]() kiedy robilem runy i bylem na afk czesto mnie wywalało....raz przyszedlem w samą pore i zobaczylem napis na czerwono że już przez 15 minut niec nie robie i ze mnie z gry wyloguje....... jak to jest?? ...a czytałem tu ze niektorzy z was spia jak sa afk... ?(
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Po updacie tak jest.Jesteś afk 15 minut to Cię wylogowuje.A inni...nie wiem jakie mają sposoby... może jakieś programiki, które przesuwają postać co jakiś czas, albo poruszają nią w tą i z powrotem, jakąś pomocną osobę... nie wiem jak to robią, ja z reguły jak jestem afk to przez jakieś 5 minut, potem wracam coś robię chwilkę i znowu 5 minut, ale nie zostawiam postaci na noc na treningu.Zapytaj się tych konkretnych osób na PW.
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Jak masz afk to cie nie wywala tylko jesli masz mieczyki(walczysz lub w pobliżu jest potwór). Tak można stać ile wlezie, choć łatwiej cię tak zpekować
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() a mnie zawsze zastanawia jedna kwestia, czyli:
powiedzmy ze sobie trenuje i odchodze gdzies na jakis czas, a jak przychodze to okazalo sie ze mnie wywalilo z gry (niewiem czyja to byla wina - moja czy ich , lecz to nieistotne) wiec patrze szybko na stronie i okazuje sie ze jestem nadal w grze a teraz pytanie wiec skoro moja postac jest nadal w grze to czemu musze czekac w kolejce zeby sie ponownie zalogowac jak gram w szachy na korniku to to jest lepiej zorganizowane- tam serwer liczy tylko 100 miejsc a jak ciebie w jakis sposob wywali to mozesz sie zalogowac nawet jako 105 osoba |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() ja mam taki plus ze mam siostre......i chociarz nie gra w tibie...to zawsze ja prosze......zeby po 10 minutach przesuneła postać o 1 krok
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() jest taki przyjemny program jak macro maker, latwo idzie zrobic makro ktor porusza postacia w rozne kierunki
![]()
![]() |
#7 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po jakimś czasie jak jestes AFK zaczynajom sie lagi
Po jakos 15 minutach wysakuje że jak sie nie ruszasz że cie wyloguje. PACCE to debile troszke... AFK som chociasz mogom dac logute i sie zalogują za pierwszym razem ![]() |
![]() |
![]() |