![]() |
#121 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Cytuj:
Kłótnie lubie, szczegolnie kiedy przychodzi mi rozmawiac z ludzmi, ktorych tak łatwo zapędzić w "ślepy zaułek". Matek dobrze to podsumował przebieg tej dyskusji. A co ciekawe, to nie ja ją zaczalem. ![]() Niemniej jednak zapamietam sobie twoja rade, bede mial co powspominac - i posmiac sie z tego. btw: Owa dyskusja skonczyla sie dla mnie 3 notkami >.< |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh... tak się właśnie kończy bezsensowna dyskusja, czy ja do kogoś pałam agresją? Nie uważam tego Sorcerera Makca czy jak mu tam za mojego wroga, po
prostu jestem chory, źle sie czuje, i nie mam zamiaru ciągnąc tego bronienia jednej strony, a tu od razu wyskakują z "przyparciem do muru" i "agresją" Mam prośbe, to co o mnie sądzicie zachowajcie dla siebie, a nie prowokujcie mnie tym, bo nie jestem jakimś soczystym okazem w zoo, nie mam najmniejszej ochoty ciągnąc tego dalej. Ale niech będą te słowa wyjaśnienia @Matek... Może będe wypowiedzi numerami pisał 1.Nie, nikt nie jest święty, po prostu chciałem zakończy ten offtopic, i broni mocniejszej strony w dyskusji (W tym wypadku B.Kald.) 2.Oskarżyłem Cię o bezmyślne napisanie JEDNEGO postu, osobiście uważam że piszesz ogólnie mądre posty. 3.A widzisz, dyskusja jest zaraźliwa, a zasady rodziela ten, kto tą dyskusję przwodniczy 4.Masz prawo mie własne poglądy na wszystko, ale to Ty mi bardziej wmawiasz że to ma by agresją, jeżeli to jest twoje odczucie, to nie każ innym też tak myślec. 5. Cały czas mówie że mam po uszy tej dyskusji, więc nei widze powodu że się zapytałeś. @Sorcerer... Mam ochotę powiedziec że wpadłeś w ślepy zaułek, konkretnie w mój wyrostek robaczkowy, ale się powstrzymam... rozróżnij niechęc do dyskusji od wpędzenia w ten twój nieszczęsny ślepy zaułek, trudno zidentyfikowac kto to zaczął, ale reakcja B.Kald. była po twoim poście #50 więc... ...to jest czysta prowokacja z twojej strony, bo ja potrafie trzymac sie na swojej pozycji, i dawac argumenty, chocby wymyslone, idz w pokoju, możesz uznac ze wygrales ta dyskusje nade mną lub nawet B.K. jeśli wolisz, i że jestem słabeuszem ze skłonnościami homoseksualnymi, który trafił w ślepy zaułek... mało mnie to obchodzi, dal mnie przegrałeś, bo starasz się pielęgnowac tę twoją kochaną dyskusję, i za wszelką cene osłabi i obrazic, innych jej uczystników, jest to żałosne, chocby oprawione w jak najrozsądniejsze słowa i argumenty (żeby chociaż tak było). Więc wybierz sobie opcję którą chcesz, ja pozostane przy swojej...
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Pax, panowie...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Chcąc nie chcąc zauważę tylko pewien paradoks...
Cytuj:
Byc moze tylko ja dostrzegam tu jakies sprzeczności... Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 11-08-2005 o 18:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() @up
Gdybym chciał na powrót rozpętać burzę, rzekłbym, że user ten, jako jedyny próbował dosrać mi, pokazując zdjęcie berburio i porównując mnie do niego.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Jako jedyny mowisz? To juz nie ma ani jednego:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#127 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Powtórzmy: Sorcerer maciek jako jedyny nie używał obraźliwych sformulowan (a to ktore zacytowales nie pochodzi od niego). Eh, pomyliles sie. Nawet nie wiesz jaka to dla mnie rana na sercu... :'/ Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 11-08-2005 o 19:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy po wypaxowaniu, i tłumaczeń z mojej strony, dalej czujecie chęc do dyskusji? Nie mówiłem że ja jestem święty, czy nie zachowuje się tak samo.
@MUciekaido Nie, to nie byłą odpowiedź, tylko posdsumowanie, i nie na argumenty, tylko na atak mojej osoby, z resztą i tak SM czepiął się nie moich argumetów, a wyzwisk, tak jak i Ty. Jeszcze raz PRZEPRASZAM, i proszę: NIE CIĄGNIJMY TEJ DYSKUSJI... Czy to wystarczy? @Pogrmca Szczegolnie kiedy przychodzi mi rozmawiac z ludzmi, ktorych tak łatwo zapędzić w "ślepy zaułek". Prosze bardzo, to mnie na przykład uraziło, nie były to tradycjyjne przezwiska, lub obrazy, ale inteligentne próby prowokacji poprzez atak mojej osoby, to jest to samo...
Shard, the Legend retired Ostatnio edytowany przez lord shard - 11-08-2005 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magnifikuz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ruberas Most Wanted
Świat: Rubera
Poziom: 26
Skille: 19/23
Poziom mag.: 33
|
![]() raz musiałem forma robić odrazu że przes tibie
raz miałem wieusa przez tibie coś sie stanie odrazu tibia !!!!!!!!! ![]() chce kupić pacca nie bo to strata kasy smuci mnie to że zganiają na tibie bo sie boje że nie będe mógł grać ![]() no ale jest troche nawed śmiesznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() U mnie nikt się nieczepia tego że gram w tibie wręcz nawed mój tata gra w tibie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Von Anix
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Moji rodzice nienawidzą tibi nawet nie pozwalają kupić mi Pacca bo to strata pieniędzy normalnie można dostać ***ca ...
![]() |
#133 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Żebym ja uzbierał ~100 zł w ten sposób to bym chyba przez 3 miechy musiał w ogóle niczego sobie nie kupować (tzn. lodów, batonów, itp.). Cytuj:
![]()
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 11-08-2005 o 20:22. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a Tibia teraz straciła cały swój urok, wcześniej byłem pozytywnie nastawiony do updatu, ale teraz to nawet z paccem nei mam ochoty nawet włączy Tibii
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Taa... Moja mama mnie tesh rozbraja heheheheheh ostatnio coś tam z netem było bo mieli coś tam w tej firmie a moja mamuśka (
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na jakim TWOIM?
![]() |
#137 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() @up: ja tam sam na siebie nie zarabiam a mam swojego kompa
![]() @topic: a umnie się czepiają tylko czasami jak już przesadzam- 12h przed kompem :/ ale tak mam spokój... powiem tak: wiem że siędzę przed kompem za długo ale uważam że nie jestem uzależniony.Prawie codziennie spotykam się z kolegami etc. A jak do sąsiadow przyjechała taka dziewczyna którą baaaardzo ale to baaardzo polubiłem (no chyba sie w tym momencie zakochałem ![]() PACC ? Mi szkoda kasy a rodzice nie kupią (choć chce PACCa - ale niechce zebym to JA za niego płacił ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdro 4all!!
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 12-08-2005 o 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Moji rodzice nic nie mówili jak grałem w tibie przez 2 lata, o pacca nie pytałem bo w takie gówno nie opłaca się wydawa kasy....Za te kase bym miał 5 gier z seri eXtra klasyka....Tibia to wogóle wielkie gówno nie rozumiem jak mogłem w to gra przez 2 lata
![]() ![]() ![]() Według mnie rodzicie nie powinni się wtrąca w to co grają ich dzieci bo to jest bez sensu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
----------- Pogrubienie moje.
![]() |