--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Mam pomysł, nie wiem czy dobry, ale przedstawić go nie zaszkodzi...
Otóż myślę, że możnaby stworzyć tibiijski CHAT, na którym zainteresowani zadawaliby pytania, ograniczyłoby to w jakimś stopniu zaśmiecanie forum, bo gdyby był link na forum :Masz pytanie? Zadaj je tutaj. Wtedy paru moderatorów CHATa odpowiadałoby na nie w miarę możliwości (tu mógłbym się zaoferować do pełnienia tej funkcji). Podsumowując, CHAT byłby przydadny z dwóch dość ważnych powodów : 1. Ograniczenie zaśmiecania forum setkami kopii popularnych tematów/zapytań; 2. Zysk z reklam(parę witryn może być zainteresowanych, forum jest popularne(parę tysięcy odsłon dziennie to niezły wynik) Napiszcie co sądzicie o takim rozwiązaniu, nie wahajcie się mnie krytykować. Prosiłbym także moderatorów o opinie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest tylko jeden maly problem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Według mnie to dobry pomysł. Mam nadzieje ze cos takiego powstanie
![]()
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() Jest juz cos takiego. Dokładniej kanał ircowy - http://www.tibia.pl/irc.php
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: 22 Acacia avenue
|
![]() hmm...Moim zdaniem jest to średni pomysł bo na to są odpowiednie działy ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() wiecie, mi chodzi o cośłatwego (w końcu chodzi o niedoświadczonych którym nie chce sie rejestrować na ircu ... Chodzi mi o to, żeby wystarczyło się zarejestrować na forum i można gadać... takie coś miałoby więkdzą popularność
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @2x Up
My leniów którym nie chce się nawet na IRC-a zarejestrować nie lubimy, więc pomysł ma 3% szans na zadziałanie... Koniec, kropka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Shinjix, skoro tak to przydałaby się jakaś lepsza reklama, która wyraźnie mówi żeby tam zadawać pytania a nie zakładaćodrębne 100 topiców...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Nieeeeee... Ludzie... Jesli ktos jest na tyle malo ynteligentny, ze nie potrafi znalezc odpowiedzi na pytanie "jakie potwory moge przywolac na 30 lev, 40 mlev i eq blue robe, (...)", to myslisz ze bedzie umial wejsc na czata? Jak nie widzi opcji szukaj, to myslisz, ze zauwazy wielki czerwony napis o jakims_tam czacie? Moze wyskakujace okienko:
SZUKAJ ZANIM ZALOZYSZ NOWY TEMAT!!! cos by pomoglo, ale w to tez nie wierze :/
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |