| 
 | |||||||
| Notki | 
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  14-08-2005, 22:28 | #1 | 
| Administrator Data dołączenia: 05 01 2004 Lokacja: Happyland :) Wiek: 39 Posty: 4,290 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Poziom: 104 |  Wyniki konkursu na zdjecie Tibia in Real! Uwaga! Nadeszła wiekopomna chwila! Oto zakończył się pierwszy konkurs na tibia.pl zwany Tibia In Real Photo. Moderatorzy naradzali się długo i do ostatnich chwil nie był znany zwycięzca… Polała się miedzy nami krew i wreszcie doszliśmy do ostatecznych wyników! Pierwsze miejsce i Premium Account na 180 dni zdobył… *werble* Venderer!!! Za swoje zdjęcie GM i Macro:  (kliknij w obrazek, aby zobaczyć powiększenie Drugie miejsce i Premium Account na 90 dni zdobył… *werble* Pawlos II!!! Za swoje zdjęcie z walki z Wampirem:  (kliknij w obrazek, aby zobaczyć powiększenie Myślicie, że to koniec? Oj nie! Mamy niespodziankę! Dodatkową nagrodę i dodatkowe drugie miejsce w konkursie! Eksekwo drugie miejsce i również Premium Account na 90 dni zdobył… *werble* Pablosso Za swoją makietę Rookgaardu:  (kliknij w obrazek, aby zobaczyć powiększenie Gratulujemy zwycięzcom! Mamy także wyróżnienia dla następujących autorów i ich prac: -Krzysztof Knoblauch. Za jego run Sudden Death. -Master Emmer za wcielenie w role Giant Spidera samego Spidermana  -Dziewka za największą ilość osób zaangażowanych w zdjęcie. -Ebus za efekty pirotechniczne Fire Elementala  -Ziutek666 za pokazanie jak tak naprawdę wygląda Orc Rider. -Lyssy za zdjęcie obrazujące kupowanie mana fluidów. A właściwie za te gumiaki i nicki „na patykach”  -Jucci za przedstawienie częstego problemu z parcelami  -Sephyrot za najlepsze zgłoszenie spoza Polski  Możecie zobaczyć wszystkie zdjęcia tutaj(polskie forum) oraz tutaj(angielskie forum) Swój komentarz możesz napisać w tym temacie: klik Dziękujemy wszystkim za wzięcie udziału w konkursie. Zwycięzcom i wyróżnionym gratulujemy. Wkrótce nowe konkursy i nowe okazje do wygrania nagród! Odwiedzajcie Tibia.pl codziennie! Nagrody zostały ufundowane przez firmę Drom. Nie masz PACC? Na co czekasz, kup go z tibia.pl już dzisiaj! Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 14-08-2005 o 22:30. | 
|   | 
|  | 
|  14-08-2005, 22:36 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 11 2004 Lokacja: ujscie Wiek: 33 Posty: 104 Imię: Carbon Dreck Profesja: Elite Knight Świat: Aldora   |   serdecznie gratuluje wszystkim zwyciezcom!! Szkoda ze to ja nie wygralem   | 
|   | 
|  14-08-2005, 22:42 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 10 2004 Lokacja: Destabilizacja Wiek: 38 Posty: 397 Stan: Na emeryturze |   GZ dla wszystkich, fajne zdjęcia. Moim skromnym i nieliczącym się zdaniem wygrać powinien Pawlos II!!! jakoś mi sie bardziej podoba jego zdjęcie. Ale to nie ma żadnego znaczenia, jeszcze raz gratz! 
				__________________ „Bóg daje nam wolną wolę, ale zaznacza w księdze przeznaczenia punkty zwrotne dla danego przypadku...''  | 
|   | 
|  14-08-2005, 22:45 | #4 | 
| Guest Posty: n/a |  ~~<GRATZ>~~ Gratulacje pierwszego miejsca! drugich niegratuluje bo niema czego ta praca z vampirem moim zdaniem zostala wybrana bo przebraly sie male dzieci i to "wzielo" modkow a ta makieta rooka niby jest fajna ale nie o to moim zdaniem tu chodzilo. dostalem chociarz wyroznienie lol. moim zdaniem byly prace O NIEBO lepsze i drogie miejsca sa przyznane niesprawiedliwie   ale gratz 1wszego =). | 
|  14-08-2005, 22:48 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 08 2005 Posty: 36 |   Kurcze szkoda ze niewiedzialam o tym konkursie.   Przydal by mi sie pacc  . a bedzie jeszcze jakis konkors ??? co bedzie morzna wygrac Pacc -.-  | 
|   | 
|  14-08-2005, 23:06 | #8 | 
| Born to Ban Data dołączenia: 04 06 2004 Lokacja: inny wymiar Wiek: 38 Wpisy bloga: 7 Posty: 2,783 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dwimeron de'qel Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 88 Skille: 87/62 Poziom mag.: 18   |   Zanim jutro zwali się gros narodu z gratulacjami dla zwycięzców powiem parę słów: Spora część prac była jakby to powiedzieć "nie na temat". Wiele osób nie zrozumiało kompletnie o co chodzi. Jak widać po zwycięzcach oraz osobach wyróżnionych-najważniejszy był pomysł. Ważne było też że włożyło się dużo wysiłku w swoją prace i było widać ten wysiłek. Osobiście ma nadzieje, że przy następnym konkursie ludzie wezmą sobie to do serca i zostaniemy zalani naprawdę duża ilością wspaniałych prac. Btw: Gratz  
				__________________ Poniższe zdanie jest fałszywe Powyższe zdanie jest prawdziwe. | 
|   | 
|  14-08-2005, 23:17 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 07 2004 Lokacja: Poland (Gdańsk) Wiek: 35 Posty: 701 Profesja: Elite Knight Świat: Nova Poziom: 150 |   Gratuluje zwycięzcy , rzeczywiście moim zdaniem to była najlepsza tematycznie, wykonaniem i pomysłem praca   Chlopak ktory wygral ma 20 lvl , wiec mowie do Ciebie : nie zmarnuj pacca , jako knight potrenuj z 20 dni porzadnie zebys mial dobre skille a potem exp w krypcie , skarabach az w koncu przyjdzie czas na cyclo  Zycze powodzenia 
				__________________ waste <3 __________________ Pozdrawiam, Tasior... | 
|   | 
|  14-08-2005, 23:27 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 03 2004 Lokacja: Malbork Wiek: 36 Posty: 89 Stan: Tutor Imię: Bubble Profesja: Elder Druid Gildia: Sprite & Bamboocha Świat: Isara Poziom: 220 Skille: 100/100 Poziom mag.: 10   |   GZ zwycięzcom :> wszystkie fotki wyglądają super, ale te 3 zasłużyły na nagrody ~~ PS. ekhm... ale mi ślinka leci na te 180 dni PACC ;c 
				__________________ Moderator's Power! | 
|   | 
|  14-08-2005, 23:33 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 09 2004 Lokacja: Between Heaven & Hell Posty: 751 Profesja: Knight Świat: Refugia |    :O OMG!! Nie spdoziewałem się, że wygram choć miałem mała nadzieję, że tak ;>. Big thx za ten konkurs!!! I Gratuluję pozostałym laureatom ^^!!! ---EDIT--- O KUTWA!! Zapomniałem podziękwoać mojej kochanej siostrze (;***) która zagrała prawie główną role!!! (Choć troche się namęczyłem, żeby ją do tego namówić^^) @Down Thx  
				__________________ "Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 14-08-2005 o 23:45. | 
|   | 
|  14-08-2005, 23:37 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 05 2005 Posty: 134 |   Ja też się nie spodziewałem, zwłaszca po tym jak wszyscy zaczeli mówić, że plastelina itp. odpadają. Venderer gratuluje ci, bo miałeś doskonały pomysł. | 
|   | 
|  15-08-2005, 00:09 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 07 2005 Posty: 32 |   gz zwyciezcom. szkoda ze to nie ja wygralem  a jakies korzysci poza satysfakcją płyną z wyróznienia?? | 
|   | 
|  15-08-2005, 00:09 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 08 2005 Lokacja: Przasnysz Wiek: 35 Posty: 970 |   ... dziwi mnie tylko to , że posiadacz pacca makruje , ale pomysł gienialny i wykonanie dobre ... gratuluje (jakbym wcześniej założył konto tutaj , to też bym wziął udział) ... a ci z wyróżnieniami to co dostają ?? ... | 
|   | 
|  15-08-2005, 00:13 | #15 | 
| Użytkownik Forum |   Vanderer: A ty przecież dostałeś bana, ponieważ zdjęcie było również na brazylijskiej stronie. Wszystko się wyjaśniło? 
				__________________ ~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. | 
|   | 
|  15-08-2005, 00:14 | #16 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 08 2005 Posty: 19 |   Gz ale myślałem że inne foty wygrają... | 
|   | 
|  15-08-2005, 00:20 | #17 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 03 2005 Posty: 19 |   Taa...faktycznie zwycięskie zdjęcie było jednym z najlepszych. Na serio fajny pomysł i spoko wykonanie. Wyglądało tak "realistycznie"   i na dodatek ten GM  Co do drugiego miejsca dla Pawlos II to ;s szok, kompletnie mi się nie podobało, nawet jeżeli pomysł z vampirem było dobry to na tym zdjęciu jest zero "dynamiki walki" ;p Na pewno nie dałbym tej pracy II miejsca.. no ale co tam na szczęście nie jestem tutaj modem  Pzdr i gratz zwycięzcy Ostatnio edytowany przez casatto - 15-08-2005 o 00:22. | 
|   | 
|  15-08-2005, 00:28 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 05 2005 Posty: 253 |   Jak dla mnie najlepsze jest kupowanie manasów - odwzorowanie stoi na wysokim poziomiem. Reszta suxx, a to z gm'em i tym cieciem w damskim płaszczyku się nie umywa do kupowania mana fluidów (żeby było jasne - nie znam autorów zdjęcia)... *****ówa jednym słowem =/ | 
|   | 
|  15-08-2005, 00:31 | #19 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 09 2004 Lokacja: Between Heaven & Hell Posty: 751 Profesja: Knight Świat: Refugia |   @EDIT/UP No niestty mój brat nie chodzi w czarnych, skurzanych płaszczykach po same kostki więc płaszczyk jest od siostry...  Cytuj: 
  Cytuj: 

__________________ "Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 15-08-2005 o 00:33. | ||
|   | 
|  15-08-2005, 00:48 | #20 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 09 07 2005 Lokacja: Bydgoszcz Posty: 130 Imię: Maly Poeta Profesja: Knight Świat: THORIA Poziom: 70 Skille: 9/9 Poziom mag.: 6 |   MI sie podobalo tylko to z plastelina bo wiem ze takie cos jest problem zrobic i bardzo oryginalny pomysl.  niewiem czemu ten gm wygral....co za  problem zalozyc jakis zalosny plaszczyk i zwiazac siostrze warkocz? a i polozyc jakas comodore na ziemi??   nie rozumiem.. jedyne z tych badziewskich zdjec podobalo mi sie to z fe...    Ale itak gratuluje zwyciezca   | 
|   |