![]() |
#321 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Wtedy właśnie się zaczyna ![]() ![]() Jak ledwo zdobywasz lvl 20, tak jesteś w środku gry ![]() Potem zostaje dokończyć linie faburalną, zrobić pare questów by dorównać postacią PvP ... i wogule ![]() ![]() ![]() 1) Początki Underworld'u ![]() ![]() ![]() 2) Niezła armia idzie :> , pułapki zastawione...czekamy ... ![]() 3) Kolejne pułapki w akcji ![]() ![]() 4) Ahhhh...te piękne lokacje, pięęęęęękne :> (to nie jest płaskie :> wszystko w wymiarach ![]() ![]() 5) Ta lokacja + odpowiednie czary...śliczne ! ![]() 6) Taniec na noob warriorze ![]() ![]() ![]() -Res him ? -No!!! -Noo -nope ! ale wkońcu ożywiliśmy go, bez biedaka było nudno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7) Ostrzał Rangerów (strzelaliśmy do takich...robactw co w ziemi stoją i nie mogą się ruszać...Behemoty tzw. (takie jak by Wurmy, ale sie nie ruszają) ). I tu jest plusik, ukształtowanie terenu dodają także bonus do odległości w strzelaniu z łuków itp ![]() ![]() ![]() 8) Ostatnie chwile w UW... chwile później (~10 minut) padliśmy.... za szybko zlurowane zostały potworki... a za mało pułapek było zastawionych :/ ![]() 9) Tutaj już bardziej świeże ![]() ![]() ![]() 10) Wygrana na GvG (guild vs. guild), to był jeden z lepszych pojedynków, bardziej...em... zbalansowany, czyli nie, że np. Tacy Koreańcy (zasrani cheaterzy xD nie wiem jak oni tak wymiatają :/ ) biegną ... pum pum pum i nasz team leży... rekord wytrzymaliśmy z koreą aż 10 minut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11) Ostatnie chwile.... tóż potem se wyszedłem z gry i do tej pory nie włączyłem (wyszedłem tak o 19:40), na fotce Boss Necro w postaci Wurma ![]() ![]() Te fotki powinny przekonać ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() ![]() Mała pocztówka z gry ![]()
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Dostałem wczoraj GW
![]() me: ![]() me too (xD): ![]()
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
CZemu nosisz AXE mając skille SWORD'a ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Teraz jest tak: ![]()
![]() |
![]() |
#326 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Avager : to jest ten nowy dodatek? Nie orientuje sie w tym...
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dodatek ?
Płatny ? Nie Patch z nowymi terenami ? Jeszcze chyba nie ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avager Jaki trzeba mie komp żeby ci tak gibało???
![]() PS:Tylko nei odsyłąj mnie do wymagań systemowych...
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() EE... kurde. Już 4 raz edytuje bo nie mogłem zrozumieć posta wyżej. NAjpierw myślałem że on się pyta jakiego czeba mieć kompa żeby tak chodziło a później wydawało mi się że on pyta jakiego kompa ma Avager.
A że teraz wreszcie zrozumiałem to piszę odpowiedź. Jak ty chcesz się dowiedzieć jakiego czeba mieć kompa żeby tak chodziło nie znając parametrów??? Że niby Avager ma powiedzieć "zajefajny i wypaśny"??
Ostatnio edytowany przez Liado - 13-08-2005 o 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Tak więc i ja kupiłem gierkę i zaczałem grać.
Wstępnie mogę powiedzieć, że mi się podoba, choć sporo jeszcze nie wiem. Czy ktoś gdzieś widział jakieś porządne poradniki jak grać? Nie chodzi mi o instrukcję obsługi, bo ta jest w pudełku, tylko o informacje na czym warto się skupić, gdzie łazić, jak długo warto gdzie siedzieć........
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP coś ten link nie działa mi na Firefoksie sprawdź jego poprawnośc jakby co, dzięki...
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zapomniałem że tam nie może być www :> . Teraz już działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mystic Krupek - 14-08-2005 o 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Trochę screenów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#336 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@Ktostam : Najlepiej procek 1.5GHZ + karta pokroju GF3Ti i lepsza + minimum 512 ddr ram.
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Niezły team
![]() ![]() Widoczki ![]() Oraz moja nowa piękna odpicowana zbroja ![]() ![]()
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() eeeee.... to tak ogolnie - kto w to gra? kupilem se, pogralem kilka h, zrobilem wara 6lv ale byl nudny i teraz mam 5lv elem. w najblizszych dniach mnie nie bedzie bo jestem u rodziny... moj nick to master helllbike ( przez trzy l w srodku)... jak ktos znajomy z forum to pisac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
WoW to pełne mmoRPG w któym nie wiesz co się czai za rogiem. PvP niekontrolowane tysiące ludu i nie tylko friendó ale i wrogów... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: The One And Only Awesome City Of Poznan.
Stan: Na emeryturze
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
A do PvP znajdziesz sobie spirit teama (o ile do tego czasu jakos tego nie zmienia) i bedziesz w tombach ownowal, a wszyscy cie beda od noobow wyzywac xD
GUILD WARS: IGN Kerngher Arcanis Ostatnio edytowany przez kerny - 14-08-2005 o 23:58. |
|
![]() |
![]() |