|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: LeGnIcA
|
![]() Nawet fajny czekam na dalsze części
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() No więc..
Po pierwsze nie rób takich błędów jak w kwestiach postaci wstawianie emotikon np ":/" Po drugie postać nie może mówić tekstów w style "ale hit mi wszedł". Wyobrażasz sobie elfa mówiącego taki tekst? Ja nie. Po trzecie musisz zapełniać więcej miejsca nie tylko śmieciami na podłodze ale też ścianami i innymi pierdołami. Jest za pusto. Narazie nie ocenię bo byś się zniechęcił, rób lepiej to pogadamy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Azura
|
![]() wykonanie: 8/10 - niezle
pomysl: 6/10 - ten armor mi sie podobal ![]() razem: 7/10 ! zrob dalej ! bardzo fajny fejk ;D pZdR...
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() eh nastepny ktory podnieca sie k armem i hitem za 45 Omg -.-
Co do fake, to troche taki dziwny, ale wykonanie moze byc, tylko a strzala tak dziwnie wyglada jakbys przy niej majstrowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Co do tego 3 to się w pełni zgadzam. Jeżeli robi tylko śmieci i postaci, to powinien dodać o wiele więcej screenów naraz.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Fioletowy Pingwin
Świat: Hiberna
Poziom: 14
Skille: 54/54
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Przy strzale niemajstrowalem
ktos juz mowil ze mam robic mniej szczegolowe to bede robil szybciej a tu nastepna osoba mowi zeby robic bardziej szczegolowe Mam pomysl lepiej bede robil wedlug wlasnego uznania a wy oceniajcie i zwracajcie uwage na wykonanie a co do emotikon to nieskoncze z nimi bo to ma miedzy innymi wyrozniac ten opowiadanie Tak pozatym wszystkim to obiecuje ze bedzie ciekawiej a Marian zyska "przyjaciela" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Co do pmysłu niezby dobry, ale wykonanie dokłane i schludne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ciesze sie ze zwracacie uwage na wykonanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Hehe fajna historyjka powodzenia w kontynuacjach...i powiedz zygdrydowiz eby uwazal na siebie nastepnym razem jak bedzie dsy huntowal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() ladne,jak na pierwszy raz spox,calkiem rozbudowana,ciekawa fabula.Tylko screen's mogly by byc bardziej dopracowane i oczywiscie czekam na ciag dalszy przygod Mariana...
W skali 1-10,daje Ci ocene 6/10(Pamietaj na zachete....hyhy) Pozdrowko dla All people Of Thunder Ice... Name:Tyraelus World:Only hiberna ![]() Skill's:79/61(Sux!) ![]() Mlvl:13(48% do 14 ![]() best monster solo :drag Best monster team :dl Ostatnio edytowany przez Tyraelus - 03-08-2005 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli nie umiesz wyrazić uczuć słowami to jesteś okropnie ograniczony.... Smutek albo strach można wyrazić poprzez: "Ależ...Ależ.... ależ to okropne przeżycie ... " (coś takiego, nie będę się zastanawiać nad tekstami jeśli ich i tak nie użyje narazie) , chodziło mi tu o użycie odpowiednich znaków i słów (tak, te słowa bardzo słabo odzwierciedlają smutek). Zdziwienie i inne wszystkie mozna ukazać za pomocą samych słów...albo można urzyć takiego czegoś "<Cry>" to jest bardziej klimatyczne niż... ;-( . "<>" odzwierciedlają czynność jaką teraz postać robi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ortografy... "dzienki" ?!
Koleś, postaraj się! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mejlun przyczytaj sobie slowo dzieki to jeszcze gorzej nie??? a w tibii nieda sie pisac ą, ę a co do tych emotikon to kurcze kazdy robi wedlug wlasnego uznania nie? czy to
![]() ![]() @down Nudnawe bo sie rozkrecam dopiero ^^ zaniedlugo edzie ciekawe skile beda szly levele itp ale wiecej niepowiem ![]() Ostatnio edytowany przez Knight of the fredoom - 04-08-2005 o 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie, lepiej napisać dzieki niż dzienki. Widać o co chodzi i nie bije tak w oczy. Ale dobra, rób jak uważasz, mi się po prostu coś takiego NIE PODOBA, tak samo jak mówienie "hit". Co innego w tibii, co innego w opowiadaniu o życiu elfa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehhh wiesz niektorzy 12 latkowi ktorych znam sa madrzejsi o ciebie -.- i niepowinienes patrzec na wiek pozatym we wrzesniu mam 14 lat wiec .....
bede robil emotiikony a co do tej juz powtarzajacej sie sprawie o slowo "hit" to najpierw dowiedz sie ku*** co znaczy fake a pozniej pisz komentarze fake to twoja wlasna tibia stworzona przez ciebie skoro w orygilnalnej tibii kazdy cos tam wspomina o swoich hitach to chyba niezabronisz mi pisac w swoim fake o "hitach" a do reszty ogladajacych : niedawno poleglem w tibii przez moja po****a myszke wiec przez jakis czas nie bede robil fake bo musze nadrabiac straty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie ja RADZĘ a nie mówię co masz robić. Słuchaj mnie albo i nie, mówie co jest moim zdaniem nie tak jak trzeba. Po trzecie nie mów mi że nie wiem co to znaczy fake ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Cytuj: