Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Konkursy

Notki

Konkursy To jest forum poświęcone konkursom na tibia.pl

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-08-2005, 22:06   #441
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy kolo
może w kolejnym konkursie będziemy głosować my .... wrzucicie na podgląd 20 najlepszych a my wybierzemy :>
oczywiście każdy miał by tylko 1 głos ^^
Taa... A moze raczysz uzywac tego czegos co sie mozg nazywa? Jakby tak bylo to by ludzie konta zakladali i na siebie glosowali.
Dr. Omader jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-08-2005, 03:15   #442
Jimo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 08 2005

Domyślny

Hej no a co z gościem <nie pamiętam nicku> który stał na mostku z podpalonym mieczem(fs?), i stojącym obok sorcem? To jest to... n/c, nawet wyróżnienia nie było, naprawde nie rozumiem jak Wy to ocenialiście? A moze zdjęcie było za dobre?...
Jimo jest offline  
stary 16-08-2005, 03:19   #443
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jimo
Hej no a co z gościem <nie pamiętam nicku> który stał na mostku z podpalonym mieczem(fs?), i stojącym obok sorcem? To jest to... n/c, nawet wyróżnienia nie było, naprawde nie rozumiem jak Wy to ocenialiście? A moze zdjęcie było za dobre?...
Tak bylo za dobre i wlasnie dlatego nawet nie mam pojecia o kim mowisz. Przeczytaj chlopcze to co piszesz i moze zrozumiesz jakie idiotyzmy wypisujesz. A teraz moze laskawie powiesz mi O KTORYM ZDJECIU MOWISZ? Bo tam sa 132 zdjecia i jakos nie mam ochoty czekac pol dnia(po raz kolejny) az sie zaladuja, aby odkryc o czym ty mowisz.
Dr. Omader jest offline  
stary 16-08-2005, 03:29   #444
Jimo
Użytkownik forum

Domyślny

Autor zdjęcia: Maglelf, str.13. Widzocznie chlopy sie za mało napracowaly, ale co to Was interesuje? "Plastelina górą".

A ty modek okres masz czy co? Gadaj jak człowiek do człowieka z jakimś szacunkiem i nie usuwaj postów. Chyba że inaczej sie wykazać inteligencja nie potrafisz.

Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 03:37. Powód: A żeby mi posta nie skasowali >.>
Jimo jest offline  
stary 16-08-2005, 03:41   #445
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Autor zdjęcia: Maglelf, str.13. Widzocznie chlopy sie za mało napracowaly, ale co to Was interesuje? "Plastelina górą".
No i co za problem masz podpalic kawalek drewna?
Przyznam, ze zdjecie Maglelfa jest dobre(bylo wiele duzo gorszych), ale zaloze sie, ze wiecej przy swoim zdjeciu napracowal sie Pablosso.
Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly.
A nastepnym razem rzeczywiscie zrobimy tak jak MatKus w jednym poscie napisal, po prostu przepijemy ta kase zamiast zrobic jakis konkurs i nie bede przynajmniej musial czytac jak to wszyscy zbulwersowani sa. Zalozcie wlasna strone o tibii i zoorganizujcie wlasny konkurs, jak tak bardzo sie wam nie podoba.
ZAWSZE bedzie ktos kto przegra i ZAWSZE tych przegranych jest wiecej niz zwyciezcow. BTW to Pablosso nie uzywal plasteliny przy swojej pracy tylko plyt gipsowych, gipsu i jeszcze paru materialow(co opisal w ktoryms poscie).
Jakby dostal te nagrode kto inny, to znowu inni ludzie by marudzili, ze sie nie znamy i zle wybralismy, dlatego mam gleboko gdzies te wasze ujadnia.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 03:42.
Dr. Omader jest offline  
stary 16-08-2005, 03:46   #446
Jimo
Użytkownik forum

Domyślny

Nie ujadania, tylko moja opinia. Nie musisz jechać po każdym kto coś napisze, miałeś za mało miłości w rodzinie? Maglelf masz najlepsze zdjęcie. Peace

A tak wogóle to sie przezwyczaiłes chyba ze same kajtki tu pisza to jedziesz po nich >.> Żal mi Ciebie.

"Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly."

A ile zarabiacie na tej stronce?

Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 03:56.
Jimo jest offline  
stary 16-08-2005, 04:00   #447
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A ty modek okres masz czy co? Gadaj jak człowiek do człowieka z jakimś szacunkiem i nie usuwaj postów. Chyba że inaczej sie wykazać inteligencja nie potrafisz.
Nie widzialem tego. Jakbys przeczytal ten regulamin, ktory zaakceptowales przy rejestracji na forum to wiedzialbys, ze pisanie jednego posta pod drugim jest zabronione. Ciezko nacisnac "edytuj"?
A co do okresu to radze sie doedukawac, gdyz tzw. okresu dostaja tylko kobiety. Dodatkowo nie mam pojecia co ma okres do tego? Nie uczyli cie w podstawowce na WŻR(lub odpowiedniku tego przedmiotu, bo zmieniaja czesto nazwy) co to jest okres? Bo nie rozumiem jaki on ma zwiazek z tym, ze robie to co do mnie nalezy(np. usuwam posty ludzi, ktorzy nie potrafia nawet wyedytowac posta) i z tym, ze odpowiadam na twoje bezpodstawne zarzuty.

Cytuj:
Nie musisz jechać po każdym kto coś napisze, miałeś za mało miłości w rodzinie?
1. Poddales pod watpliwosc nasz wybor zwyciezcow.
2. Nie powiedziales nawet o kim mowisz, jak juz kogos chwalisz to wypadaloby wiedziec przynajmniej jakiego ma nicka.
3. Nie przedstawiles w swoim pierwszym poscie ZADNYCH argumentow dlaczego praca, o ktorej mowisz jest lepsza od tych, ktore wygraly.
4. I jeszcze masz pretensje do tego, ze ci odpowiedzialem?

Dla mnie twoje wypowiedzi sa na poziomie pierwszego lepszego 12 latka, ktorych pelno pisalo przed toba. A co do tego tekstu o milosci to ostatnio takie cos slyszalem w przedszkolu spory kawalek czasu temu, wiec prosze nie przynos takich tanich i dziecinnych tekstow na to forum.
Dodatkowo moj post jest takze kierowanych do tych wszystkich, ktorzy to pisza tylko jak to my sie nie znamy i ze nie potrafimy wbrac zwyciezcow.

Cytuj:
A tak wogóle to sie przezwyczaiłes chyba ze same kajtki tu pisza to jedziesz po nich >.> Żal mi Ciebie.
Nie, na tym forum jest wiele ludzi doroslych, albo przynajmniej potrafiacych pisac madrze. Twoje posty sa na poziomie "kajtkow" o ktorych mowisz.

Cytuj:
A ile zarabiacie na tej stronce?
Hosting jest sponsorowany przez fpp.pl i nie zarabiamy NIC na niej(co tez bylo wiele razy pisane, ale jak ktos taki jak ty moze wiedziec do czego sluzy przycisk "szukaj").

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 04:02.
Dr. Omader jest offline  
stary 16-08-2005, 04:10   #448
Jimo
Użytkownik forum

Domyślny

O widze że sobie jednak radzisz, twardziel z Ciebie, i O DZIWO ! Faktycznie nie głupi ! Szkoda tylko że taki wredny i zamiast normalnie gadać zacząłeś mnie jechać, agresor

Więc jeśli moge juz podac argumenty to prosze: Maglelf ma niezłą fotę ponieważ:
- musiał znalesc odpowiednie do tego miejsce, co wcale nie jest proste
- i nie jest to zwykły podpalony kijek, lecz prawdopodobnie oblany naftą bądz czymś podobnym
- "doróbki" sa znikome, dodaja tylko jakosci zdjeciu
- pomysł jeden z lepszych
- zwróć uwage na mape, oni faktycznie stoja na moście

Czy teraz odpowiesz jak człowiek czy znów stwierdzisz ze to glupoty? Wykaż troche człowieczeństwa prosze? Bo ten topic został stworzony własnie do tego by ludzie pisali co o tym mysla, nie wiesz tego? A niby administrator

Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 04:43.
Jimo jest offline  
stary 16-08-2005, 04:23   #449
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Więc jeśli moge juz podac argumenty to prosze: Maglelf ma niezłą fotę ponieważ:
- musiał znalesc odpowiednie do tego miejsce, co wcale nie jest proste
- i nie jest to zwykły podpalony kijek, lecz prawdopodobnie oblany naftą bądz czymś podobnym
- "doróbki" sa znikome, dodaja tylko jakosciu zdjeciu
- pomysł jeden z lepszych

Czy teraz odpowiesz jak człowiek czy znów stwierdzisz ze to glupoty? Wykaż troche człowieczeństwa prosze?
No widzisz, jak chcesz to potrafisz uargumentowac swoja wypowiedz. Nie dalo sie tak odrazu napisac?
Zostaly zgloszone 132 zdjecia i gdyby bylo nas stac na to, to bez problemu wybralibysmy conajmniej 20 naprawde dobrych zdjec, ktore zasluguja na nagrode. Niestety mielismy tylko 2 Premium Accounty, potem sie zwiekszylo to do 3 nawet, co i tak jest niezlym osiganieciem jak na strone, ktora jest sponsorowana i mamy problem z wyciagnieciem kolejnych serwerow, a co dopiero kasy na konkursy. Niestety to jest konkurs w ktorym zwyciezce wybieralo jury(w tym wypadku modkowie), a jak powszechnie wiadomo to gusta ludzi sa rozne. Nam akurat te zdjecia sie spodobaly, a to ze tak dlugo "obradowalismy" tylko pokazuje, przed jak ciezkim wyborem stalismy.

A co do najezdzania, to ty pierwszy na mnie(jako modka) najechales sugerujac, iz zdjecie bylo za dobre i ze nie znamy sie na ocenianiu takich zdjec. To ty tez rzuciles tekstem o okresie, ktory wogole nie pasuje do sytuacji oraz ty rzuciles tekstem o braku milosci, ktory jest na bardzo niskim poziomie. Jak ktos mnie tak atakuje to nie mam do niego szacunku.

Cytuj:
Bo ten topic został stworzony własnie do tego by ludzie pisali co o tym mysla, nie wiesz tego? A niby administrator
Tak, zostal stworzony do wyrazania swojej opini. Opinie maja to do siebie, ze powinny byc poparte argumentami, szczegolnie gdy sie cos komus zarzuca. Ty nie miales argumentow, ty miales tylko szczeniackie teskty. Ja ci odpowiadam argumentami, ty mi szczeniackimi tekstami. I kto tu jest zalosny?

ps. Nie posadzaj mnie o czlowieczenstwo...

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 04:26.
Dr. Omader jest offline  
stary 16-08-2005, 04:36   #450
Jimo
Użytkownik forum

Domyślny

Dobra zwracam honor Ale i tak nie musiałeś pisać o moim 1-szym poście "głupoty" A z tym człowieczeństwem to czy ja wiem hmm..
Maglelf, szacunek, twój fs rox!

Usuń te posty jak chcesz -.^' Z nudów je pisałem a wiem ze modki to wredne istoty wiec sie droczyłem hihi

Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 04:39.
Jimo jest offline  
stary 16-08-2005, 10:03   #451
Koniokrad
Użytkownik forum

Koniokrad's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Z domu

Koniokrad ma numer GG 1279439
Król

Vanderer pierwszy?

To drugie zdiecie tez mi sie nie podoba

"-Dziewka za największą ilość osób zaangażowanych w zdjęcie." to zdiecie dałbym do kategori LOL roku

A reszta moze byc, szczególnie 3 miesce mi sie podoba, za wkład pracy i od razu widac ze to ryneczek na roku jest

Reszta wyruznien tez przypadła mi do gustu, nie wiem jak innym

pozdr
Koniokrad jest offline  
stary 16-08-2005, 12:13   #452
Vaen Elghinn
Użytkownik forum

Vaen Elghinn's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Zielone Wzgórze

Vaen Elghinn ma numer GG 8146727
Domyślny

eee ktos mi moze powiedziec gdzie sa wyniki?
Vaen Elghinn jest offline  
stary 16-08-2005, 12:23   #453
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

na stronie głównej...tibia.pl
zimne_piwo jest offline  
stary 16-08-2005, 13:00   #454
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
No i co za problem masz podpalic kawalek drewna?
A problem założyć stary płaszcz dziadka i poprosić siostrę(koleżankę albo dziewczynę ) o założenie niebieskiego prześcieradła? Sanąć na przeciwko siebie trzymając kamyk w ręku i wkleić miniatórowy prawie niewidzialny tekst?Niemuwie że to zdjęcie mi się nie podoba -Chodzi wkońcu o to żeby uzywać jak najmniej fektów dodanych na kompie,a nie dorabiać je n a programach graficznych,ale widziałem trochę orginalniejszych zdjęć.

PS.A dla zwycięzców gratz ;p

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 16-08-2005 o 13:01.
Walekifa jest offline  
stary 16-08-2005, 13:41   #455
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

@up:
Nie problem zalozyc plaszcz. Problem jest zrobic to tak, aby 90% ludzi malo z krzesla ze smiechu nie spadalo
Dr. Omader jest offline  
stary 16-08-2005, 13:43   #456
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
A problem założyć stary płaszcz dziadka i poprosić siostrę(koleżankę albo dziewczynę ) o założenie niebieskiego prześcieradła? Sanąć na przeciwko siebie trzymając kamyk w ręku i wkleić miniatórowy prawie niewidzialny tekst?Niemuwie że to zdjęcie mi się nie podoba -Chodzi wkońcu o to żeby uzywać jak najmniej fektów dodanych na kompie,a nie dorabiać je n a programach graficznych,ale widziałem trochę orginalniejszych zdjęć.

PS.A dla zwycięzców gratz ;p
Skoro to takie łatwe to czemu nikt tego nie zrobił?? -,^
I odwalcie się wsyzscy od mojej siostry -,-. To że moje rodzeństwo nie boi mi się pomóc to chyba dobrze świadczy -,-

A tak wogóle to większośc ludzi krytykujących zwycięzców robi to nie dlatego, że im się foty nie podobają tylko dlatego, że sami nie wygrali -,-.
Gdyby ktoś inny został laureatem to i jego fotka pewnie by was nie satysfakcjonowała -,-

Ostatnio edytowany przez Venderer - 16-08-2005 o 13:47.
Venderer jest offline  
stary 16-08-2005, 14:04   #457
tajemniczy kolo
Guest

Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Taa... A moze raczysz uzywac tego czegos co sie mozg nazywa? Jakby tak bylo to by ludzie konta zakladali i na siebie glosowali.
Jest takie coś jak kontrola IP ;p więc może ty trochę zaczniesz używać swojego "mózgu".

NEEEEEXT

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Venderer
A tak wogóle to większośc ludzi krytykujących zwycięzców robi to nie dlatego, że im się foty nie podobają tylko dlatego, że sami nie wygrali -,-.
Gdyby ktoś inny został laureatem to i jego fotka pewnie by was nie satysfakcjonowała -,-
Źle myślisz...i to bardzo źle... poprostu twoja fotka wymagała bardzo małego wkładu pracy....
A jeśli myślisz, że krytykujemy zwycięzców dlatego, że sami niewygraliśmy, to się grubo mylisz.
My poprostu piszemy swoje opinie na temat oceniania i wybierania laureatów przez ową ekipie; po to tylko, aby w przyszłości ich ocena była lepsza i zgadzała się z naszymi gustami XD

W końcu bez nas te forum i stronka by niemiały sensu

Jestem ciekawy jakimi kryteriami kierowało się jury :>

Ostatnio edytowany przez tajemniczy kolo - 16-08-2005 o 14:30.

stary 16-08-2005, 14:31   #458
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy kolo
Jest takie coś jak kontrola IP ;p więc może ty trochę zaczniesz używać swojego "mózgu".
lol a znasz takie programy do ukrywania ip? lub zmieniania? myslisz, że admini nie mają co robić tylko bawić się w "hakerów" i sprawdzać kto jaki ma ip i czego używa do jego zmiany? =\
zimne_piwo jest offline  
stary 16-08-2005, 14:40   #459
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Skoro to takie łatwe to czemu nikt tego nie zrobił?? -,^
Własnie ty to zrobiłeś w swoim foto ;p
Cytuj:
I odwalcie się wsyzscy od mojej siostry -,-. To że moje rodzeństwo nie boi mi się pomóc to chyba dobrze świadczy -,-
Ja nic niemam do twojej siostry ane do twojego zdjęcia poprostu tak jak ktoś wspomniał niewymagało dużych przygotowań a pomysł był banalny,No chodziarz muszę przyznać że ten outfit ci wyszedł podobny do tibijskiego

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline  
stary 16-08-2005, 15:03   #460
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004

Domyślny

coś mi smierdzi :/ były hordy o niebo lepszych prac ale co ja poradze gratulacje
voolygar jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania