![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ja znalazlem warrior helmet dragon shield i 2 bp of uh widzocznie ktos sobie przygotowal ale... chyba mu zniknelo ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() ja znalazlem w zwłokach na poh 2 bp uh i halberde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2004
|
![]() Ja to tylko kilka zabitych kolesi widzialem to czasami mieli kase runki i takie pierdoly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() znalazłem tak...
-plate armor -pół plecaka UH -4 platinium coins i około 800gp (w jednym mmiejscu)
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() BIG LOL!!! ja najlepsze co znalazlem to chyba 13 ryb a tu ludzie pisza z e w parcelu lezal sobie dsm!!! sory ale w to nie wieze chyba ze potwierdzi osoba ktora dobrze znam.....
|
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Ja na ziemii, w depocie w thias znalażłem dark helmeta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
|
![]() Znalazłem dóżo rzeczy naziemi ale najcenniejsza to chyba była : Brass Armor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Żyrardów
|
![]() Co za ściema!!!
Master Xawieri... dragon scale legs są chyba w jednym egzemplarzu na antice. Winged Helmetów jest kilka sztuk, great shieldów jest troche więcej, ale szczerze wątpie żeby jedna osoba dzierżyła na sobie tyle sprzętu mając red skulla i jeszcze po*******ając po of na deep red hp. A na pewno nie dobiłeś go z hmm'a bo taki czlowiek rozłożyłby cię jednym machnięciem tego stonecutters axe. Nie ma cudów... proszę nie ściemniaj tak więcej... bo narażasz się na pośmiewisko. PS. Najprawdopodobniej gdybyś zobaczył takiego gościa to byś powiedział... "Can i uh you plx??!?!?!?!!!111" "Can you give me free items plx?!?!!!111" "Plx... dont pk me plx me noob, i have been hacked plx !!!111" |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Na rooku znalazłem zdechłego szczura za którego dostałem 2 GP!!
A na manie lootbag a w nim jakies 20 battle axe, 15 dwarven shieldow, 20 xbow, kilka scale armorow i chain armorów. A lootbag otworzyłem bo stał na samym srodku kaaz ![]()
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Na rooku znalazłem : chain armor
A na manie : brass legs, serpent sword ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() ja znalazłem 2 trupy koło siebie w ogniu
![]()
![]() |
#153 |
Guest
|
![]() @Zlodziej
Co mialem do stracenia?? Mam 20 lvl a on mial 120 i wiedziale, ze wypadnie mi cos fajnego!! Dlatego go ubilem! Jakby mial yellow hp to bym go nawet nie ruszyl! |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() ja to miałem fajne rzeczy znaleźone cały czas coś znajjdueje np. dzis se na statek ide w carlin patrze a tu 90gp i rod ale mniejsza o to na foldzie znalazlem z 5 barreli a w kazdym boxy a w boxach od p szildów po przez swordy do mac i czajn armory a i ten teges raz se w depo stałem to typ wyżucił wolf tooth chain (ale juz go nie mam hack mialem i zabrali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik forum
|
![]() na rooku chain armor a na main dragon shielda zwinelam z ziemi no i bright sworda za kturego mozna dostac na antice 30k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Dragon Hammera pod drzewem na POHu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() P legsy- leżały sobie tak poprostu na drodze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() ja znalazlem runy poison field i fire field ulozone w taki kwadracik w porcie w thais. potem zastrzelilem nimi pieska, szczurka, misia i rybkę. ale ona chyba już wczesniej umarła.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() ejjj ludzie jak to jest morzliwe czlowiek sobie idzie a tu np na amera wolflader ide sobie ide a on poprostu bo mu sie spodobalem zaczyna mnie bic ja biedny 20 levl a on heheh se pisze i jeszce mial 2 pszywolane najlepsze orki ale ham z niego ale teraz ja i on kumple
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2004
![]() |
![]() JA znalazlem
Na roku: Studedd armor,viking helmet ![]() Na mainie: bras armor,dwarwen shield ![]() |
![]() |
![]() |