|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Siemka! Nie jestem najleprzy w robieniu fake'ów, ale chciałem spróbować.
A więc: Część I pt. Spotkanie z Baalem: Nasz bohater nazywa się Krzysiek Prokopczuk, a oto jego eq: ![]() Spacerowałem se po rooku gdy nagle spotkałem Baala z obstawą: ![]() Pogadałem z The Oracle gdy nagle wyrocznia stworzyła 2 teleporty: ![]() Oczywiście weszłem w niebieski i oto gdzie się znalazłem: ![]() The Oracle says: Musisz Zabić Anioła Ciemności który zamieszkuje w Kazordon. Krzysiek Prokopczuk says: Przyjmuje misje. The Oracle says: Dobrze więc. A teraz wracaj do normalnego życia. Cdn. Jakby co to nie komentujcie zbyt ostro tylko wyznaczajcie błędy i mówcie co jest nie tak. Nareszcie skończyłem już część 2 więc. Część II pt. Pierwsza walka: A więc tak jak powiedział The Oracle wróciłem do normalnego życia, gdy po kilku dniach: ![]() I dostałem ostrego hita: ![]() Gdy nagle coś mnie przyteleportowało i zabiłem Andariel: ![]() Następnego dnia postanowiłem o tym pogadac z przyjaciółką: ![]() Gdy jej o wszystkim powiedziałem wyglądała na zmartwioną. I nagle pojawił się Oracle w postaci fe i powiedział: ![]() Tak jak powiedział tak się stało. stałem tylko zmartwiony i rozpaczałem: ![]() Cdn. Jak potoczą się dalsze losy Krzyśka? O tym w następnych odcinkach. Już jest część trzecia. Część III pt. Spotkanie z "samym sobą"?? Wracałem z trolli gdy nagle od tyłu zaatakowali mnie Kowal ze swojm bratem: ![]() Przyłożyli mi, ale gdy się namierzali do kolejnego ciosu który by mnie wykończył, znowu jakaś niewidzialna siła mnie przeteleportowała, naładowała życie i nie wiedząc co robie, zrobiłem jakiś skomplikowany ruch rękoma i: ![]() Kiedy chciałem wrócić do miasta spotkałem "samego siebie?" ![]() Jednak nie uwierzyłem że to ja i on zniknął: ![]() Nagle coś mnie zawołało. Pobiegłem szybko w tamtą strone: ![]() I okazało się że to The Oracle mnie woła: ![]() Cdn. Czego chciała odemnie wyrocznia? O tym i o wielu innych żeczach w następnych odcinkach. Ostatnio edytowany przez Krzysiek Potter - 21-08-2005 o 11:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Nawet fajne ale slabe wykonanie, i przecietna fabula. Ale tworz dalej kazdy od czegos zaczyne ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Loooll... Alee dłuuugieeee...... A po za tym to może być, jest kilka mocno rażących błędów.
![]() No, ale dalej może być spotko ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ****a Crowal nie czepiaj sie tak!!! Każdy musi od czegoś zacząć. A następne części bedą dłuższe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() ja się wstrzymuję z oceną do następnych odcików
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() fake średni.Mogłeś dać zwykle grafiki do tibii.I teleporty też brzydko zrobione i też długie to tpo nie jest.Ale nie załamuj sie rób dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Beznadzieja...
Chyba nawet nie umiesz wklejać aby niebyło białego tła (patrz portal) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic: Grafiki z Diablo II:LoD.Zazwyczaj takie połączenie nie wychodzi zbyt dobrze,co się zresztą potwierdza i tutaj.
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Milo, ze "wkreciles" do fake'a o tibi bossa z d2 l.o.d, jestem wielkim fanem tej gry i wszystkich czesci juz okolo 5lat, wiec dla mnie masz +
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Crowal, nie to ze sie czepiam czy cos, ale co z tego ze starszy fejkowiec?
To znaczy ze jesli on jest nowy to juz nie ma prawa czegos powiedziec a ci ,, starsi" to juz moga se robic co chca? Tak wogole, co do tematu, to nawet niezle, lubie Fejki gdzie sa powklejane i ladnie wygladzone rzeczy nie z tibi, tylko ze te teleporty jakos ci nie wyszly ![]() No, rob dalej, trening czyni mistrza =)
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Musze ci dac ocene 10/10 to jest fajne rób dalej musze dowiedzieć się co się stało z jego koleżankom
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Nice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Tak szczeze to mi sie niepodoba... denne i glupie... ale niechce cie zniechecac ;] rob dalej... moja ocena 1.5/10...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mavina-Czarodziejka
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dark Angels of Destiny
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 19/22
Poziom mag.: 37
|
![]() lol ... -.^ pokazales eq z RED SKULLEM :/ sorki moze ja slepa jestem ale na Twoim fake'u pokazales na rysunku eq tego red skulla a na innym zdjeciach tego red skulla nie ma :/ a po za tym ten Krzysiek musial byc jakims glupcem bo ja z tym red skullem ( o ile on byl ;/ ) takiego eq nigdyy bym nie wlozyla -.^ rozumiem ze to Twoj 1 fake ale uwazaj na bledy -.^
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Diablo 2 & Nieeee zostaw jol rox
![]() Pracuj dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Boli, powienienes przerobic eby wszystkie postacie byly tibiowe, mozebyc baal itp. ale zeby to byla zachowana w tibijskim klimacie, slaabo
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |