Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-08-2005, 17:37   #181
Miernota
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 08 2005

Problem

ja mam takie zdanie

3 miechy:90zl
6miechów:180zl
rok:360zl mama zarabia przypuscmy 500 zl 500 razy 12 =6000zl!! no cholera jasna czy tu nie da sie tak zrobic: prosisz mame o 15zl i tate o 15 zl (moze byc wiecej) i masz juz te 3 miechy
30zl razy 3 = 90 zl i zalatwione i nie wolno mamie spytac na co?? po co??
kiedyś mialem pacca no i? dalej jak sie wypowiecie to bedzie tylko nOOOObswo
Miernota jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-08-2005, 23:56   #182
PierDzacy
Guest

Domyślny

Nie gram w tibie, wiec matka nie ma sie do czego przyczepic, na kompie rzadko siedzie dluzej niz 3h dziennie, przewaznie robie co musze zrobic, wlacze gg i pogadam z ludzmi, do tego wypowiem sie na f00rum, doradze "Wam" na forum i jestem wolny od kompa

Co do pacca - kompletna strata pieniedzy, bo za te 90zl kupisz sobie spodnie, ktore wytrzymaja wiecej niz te 3 miechy, a nawet rok, chyba, ze masz za duzo siana, to qpisz i spodnie i pacca.
Sam go mialem i wiem z wlasnego doswiadczenia, ze niby 90zl rozlozone na 3 miechy, to srednio wychodzi 1zl dziennie, wiec nie jest tak zle, ale jak skonczymy z tibia i podsumujemy ta liczbe godzin straconych przed kompem i to sianko stracone na pacca, to uderzymy sie w glowe :F
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2005, 04:19   #183
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

u mnie luxus nic nie gadaja (moze czasem) ale ogolnie spokoj

co do pacc to moi rodzice w zyciu nie slyszeli o takim czyms pacc kupuje jak sam zarobie o ille mi pieniedzy starcza bo sa inne wydatki
stary 18-08-2005, 23:17   #184
ViXuNiX
Użytkownik forum

ViXuNiX's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Wa-wa

Cool

hahah ja to mam przerabane wy muwicie ... ze jak sie komp zwali to idzie na tibie lol ..... a jak ktos z psem nie wyjdzie???!? to na co kur** na tibie a jak nie poozmywasz ( stary : ,, TA GRA CIE DERMOMALIZUJE " ) najgorzej bylo jak na gs'ie expilem i mi z listwy pc'ta wylaczyl zucilem mu sie do gradlo no i .... domyslacie sie SZLABAN !!!!! zaraz nie bede mial neta bo ( mama : ,, tibie jest zla! gadasz tylko tibia tibia i tibia!! nie mozna z taba o inncyh zeczach porozmawiac!! " ) narazie im sie udaje ale jak pujde do szkoly to net musi byc ;] ale i tak przedzie przekopane . postaram sie nie gadac non-stop o tibi ale ...... ;] pewnie zawsze u mnie tak bedzie ...
TA sytuacja zdazyla sie naprawde NIE proboj tego nasladowac >>
TATA MAMA JA

Nick: Vxiunix
Swiat: Harmonia
Lvl : 35
Skkile : 68 67
BEst solo ( uwaga nowe! ) : vamp jest za dobry

Ostatnio edytowany przez ViXuNiX - 18-08-2005 o 23:19.
ViXuNiX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2005, 23:55   #185
Rabanbar
Użytkownik Forum

Rabanbar's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Rabanbar ma numer GG 3067062
Domyślny

U mnie mama "Odejdź już od tego komputera", a u kolegi "Andrzej ****a wyłacz ten *******ony komputer bo ci go rozwale"

Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery
Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery
Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery
Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek
Rabanbar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2005, 16:02   #186
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Król hehehe fajna rozmowa na forum :D

moja Mama pracuje w Norwegii ja sam jezdze tam od czasu do czasu zeby sobie zarobic ... dlatego pacc to nie problem ... ale wy ciagle mowilicie o tym ze w ciagu miecha to 90 zl ... ale pacca nie kupuje sie co miesiac ... tylko co trzy ... wiec wychodzi 30 zl ... czyli symboliczna zlotowka dziennie ... :/ ile wy czasem wydajecie kasy na lody albo inne glupoty ... Dzieki bogu mnie to nie dotyczy :/ a pozatym jesli ktos zarabia 600 zl miesiecznie to nei sadze zeby bylo go stac na kompa i dobre lacze internetowe ... bo jakby nie bylo mamy w Polce najdrozszy internet ...
Drox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2005, 16:09   #187
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Domyślny

pozatym ostatnio bardzo popularne jest kupowanie pacca za Tibijska kase .... czyli popularne "k" trzeba tylko miec osobe godna zaufania ... albo jesli masz nadmiar kaski na TIbii to poprostu sprzedaj na allegro (btw kupie dobre itemy na Trimerze) name Przyczepa Kempingowa
Drox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2005, 23:39   #188
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drox
pozatym ostatnio bardzo popularne jest kupowanie pacca za Tibijska kase .... czyli popularne "k" trzeba tylko miec osobe godna zaufania ... albo jesli masz nadmiar kaski na TIbii to poprostu sprzedaj na allegro (btw kupie dobre itemy na Trimerze) name Przyczepa Kempingowa
Jest gość o nicku Vozofi, zaciągnął ponad 500k na pacce, których nie kupił, przypłacił o wiele drożej co prawda, ale nabrał 5 osób, nieźle .

@Topic
Nie pykam to i takie problemy mnie omijają .
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2005, 00:08   #189
Xavery
Użytkownik Forum

Xavery's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Premia
Domyślny

A ja mam spokoj...u mnie sie nikt nie interesuje w co ja gram, za pacca place swoja kase, ktora sam zarobie. I jest rox xD
Xavery jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2005, 01:12   #190
Fish3r
Użytkownik Forum

Fish3r's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Opole

Stan: Na emeryturze
Fish3r ma numer GG 1346767
Domyślny

Heh... u mnie to rodzice również olewają gry w które gram... (chociaż sprawdzają co kupuję ;p). Tibia do wyjątków nie należy... Raz chyba tylko ojciec się zobaczył w co gram i zaczął się śmiać, że gram w gry z początków 90 lat (no cóż nie da się ukryć, że szata graficzna to nie ma się co porównywać do Far Cry'a ). Jednak najlepsza historia to była dzisiaj Ojciec chciał wejść na kompa... to ja mu dałem, a Tibie miałem włączoną..., w której EXPił na osach (troszke śmiesznie przy 17 lvl , ale ja uważam, że akuratnie zresztą obecnie na 18 lvl to samo robię ). To on se tam sprawdze jakieś pierdoły, a ja w tym czasie się martwię o moją postać... OMG co się ze mną działo Biegałem od jednego pokoju do drugiego..., myślałem "może już nie żyje... OMG, a mój LVL, skille i EQ no i wreszcie ojciec wypowiedział te magiczne słowa "możesz już wejść" Aż podbiegłem i się patrzę..., a tu jedna osa próbuje mnie trafić

@edit

OMG A teraz jak pisałem posta to mnie 9 waspów zaatakowało --" I zostawiły mi połowe HP

Ostatnio edytowany przez Fish3r - 21-08-2005 o 01:13.
Fish3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2005, 04:26   #191
longereczek
Użytkownik forum

longereczek's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005

longereczek ma numer GG 7018807
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Tibia jest do kitu BO:
1) Nic w niej nie osiągniesz, co zdobędziesz duży lvl ? I co z tego ? Satysfakcja ze zmarnowanych kilku miechów ? Phi, ja bym wolał poszukać ciekawej duszy do rozmowy
2) Zdobywasz item... idziesz go sprzedać bo go nie potrzebujesz, wracasz na hunt, zdobywasz item ...idziesz go sprzedać bo go nie potrzebujesz... itp
3) Masz szanse 0,01% że dostaniesz padaczki i innych chorób mózgu (i tak przy każdej rzeczy w kompie to jest)
4) Zwalisz sobie psyche, bo sie podniecasz że jakiś KOD BINARNY czy co tam wyleci z potworka o takich cyferkach lub że "zginiesz" i stracisz ciężko zarobione ... em 1k (ktoś tam przestał grać bo stracił 1k, tutaj pisał na forum).
5)Uzależniasz się, zawalasz szkołę a co za tym idzie.... twoja jedyna praca to albo sprzątanie, albo kopanie rowów albo zbieranie surowców wturnych
6) Będziesz DZIKI !
7) Gra jest monotonna....
8) Jest wiele innych rzeczy ale nie chce mi się wgłębiać !
chcialbym jeszcze 1 dodac a wiec tak :
przez tibie stracilem kolegow i niby moj koledzi stali sie idiotami i zabili a po tygodniu zaczynaja mnie straszyc 3 gimnazialistami ze jak nie dam im itemy to mam w pier...
przez te rzeczy tak sie zaczolem bac wychodzic nawet na podworko i nie ufalem juz zbitnio niektorym kolegom ale naszczescie oni mi juz nic nie robia a poza tym temat jest o czyms innym wiec bede mwil o temacie
matka mi mowi ze tibia to takie sredniowiecze i kwadraciki graja (tez troche prawda )ale nie zaczyna mi nie doklucac zebym nie gral w tibie a ostatnio dostalem szlaban przez caly polrocze za to ze przez tibie mialem zle oceny a niemowilem nic mamie wiec dala mi to kare teraz nawet sie ciesze ze dala mi ta kare ( lubie grac w tibie ale czasem mi sie nudzi i nie siedze jak niektorzy debile 24 godziny na dobe ) a ciesze sie powodem ze zaczolem bardziej sie cieszyc zyciem, znalazlem se dziewczyne, wyjechalem we wloszech i poznalem bardzo ciekaawych ludzi (i widizlaem moja stara glupie szkole )
a jesli chodzi o pacca to mama matka pozwala mi kupic ale z moimi pieniedzmi wiec pamietajcie ludzie tibia nie jest rzeczywistoscia jesli ktos chce ze mna porozmaiwac o tym temacie to prosze pisac na moj numer gg

sorka ze moze sa duzo bledow i pomieszane ale ja jestem dyslektykiem a poza tym przyjechal z wloch do polski 2 lata temu i przez ten czas musialem sie nauczyc polskiego i dziekuje za uwage
longereczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2005, 10:57   #192
Krizz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2005

Domyślny

Ciesze się że nietylko ja mam ten problem z pacc'em
Mama says:
Mam Wydawać 100zł na coś co jest nieprzydatne i potrwa tylko 3 miesiące?

To mnie dobija...
Krizz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2005, 15:19   #193
Cafe
Użytkownik Forum

Cafe's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Cafe ma numer GG 5247922
Domyślny

Szukaj, Szukaj, Szukaj Szukaj, Szukaj, SZukaj,Szukaj,Szukaj, mam jeszcze powtarzać ? Nie da sie w tibi zmienic nicka, chyba ze dostaniesz name locka.
Cafe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2005, 16:55   #194
Elun
Użytkownik forum

Elun's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 26
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
Domyślny

moi rodzice uwazaja, ze ta gra oglupia, ze nie ma sensu, ze nic nie uczy, ze zajmuje mi tylko czas i ze przez nia nie wychodze z domu, ze przez nia zapominam dac psu sniadanie itepe itede Totlnie wszystko co teraz sie dzieje w tym domu to wina tibii.
gorozono mi zabraniem kabla O_o
ale zapomnieli, ze mam zapasowy
Elun jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2005, 22:09   #195
Xyrius
Zbanowany

Xyrius's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy

Xyrius ma numer GG 4524829
Domyślny

@offtopic:... luudzie (ten temat wybralem na w miare stosowny do napisania tego) - opamiętałem się... przestałem grać w Tibie !!
Już prawie 7dni i to z własnej woli <lol> !!
A jak mi się doszczętnie nudzi to robie coś co faktycznie ma wiele wspólnego z tibią - ale rozwije ma zdolności programowania
Bawię sie w robie OTS'ów Zabawa przednia
(Ps. -> za niedługo gdzieś na forum.tibia.org.pl [bo tutaj nie mozna] zapuszcze link do mojego OTS'a pod tibie 7.5, można sobie nawet Tiquande zrobić )
@topic: jak juz mówiłem - nie czepiają sie, mam spokój itp. tak po prostu samemu z siebie ostatnio mi sie znudziło

Ostatnio edytowany przez Xyrius - 21-08-2005 o 22:10.
Xyrius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2005, 23:02   #196
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ViXuNiX
hahah ja to mam przerabane wy muwicie ... ze jak sie komp zwali to idzie na tibie lol ..... a jak ktos z psem nie wyjdzie???!? to na co kur** na tibie a jak nie poozmywasz ( stary : ,, TA GRA CIE DERMOMALIZUJE " ) najgorzej bylo jak na gs'ie expilem i mi z listwy pc'ta wylaczyl zucilem mu sie do gradlo no i .... domyslacie sie SZLABAN !!!!! zaraz nie bede mial neta bo ( mama : ,, tibie jest zla! gadasz tylko tibia tibia i tibia!! nie mozna z taba o inncyh zeczach porozmawiac!! " ) narazie im sie udaje ale jak pujde do szkoly to net musi byc ;] ale i tak przedzie przekopane . postaram sie nie gadac non-stop o tibi ale ...... ;] pewnie zawsze u mnie tak bedzie ...
TA sytuacja zdazyla sie naprawde NIE proboj tego nasladowac >>
TATA MAMA JA

Nick: Vxiunix
Swiat: Harmonia
Lvl : 35
Skkile : 68 67
BEst solo ( uwaga nowe! ) : vamp jest za dobry
Pogrubienie 1-wsze:
Zazwyczaj komputer psuje się przez Tibie.
Pogrubienie 2-gie:
Jeżeli traktujesz tę grę tak poważnie,że po oderwaniu od niej rzucasz się na gardła to ja bym Ci:
a)Odłączył internet.
b)Skasował Tibie.
c)Spuścił Ci w*******,żebyś na przyszłość nie robił takich rzeczy.
d)Zabrał Cię do psychologa.

p.s:
Poproś ojca o słownik,bo patrzenie się na TAKIE błędy,naprawde powoduje ból w oczach.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 21-08-2005 o 23:04. Powód: literófka :)
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2005, 23:10   #197
predalien
Użytkownik Forum

predalien's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

U mnie czasami jak się zepsuje komp to wtedy rodzice mają do mnie pretensje że to przez to że ściągam tą cholerną Tibie.
predalien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2005, 22:11   #198
Lord Graffiti
Użytkownik forum

Lord Graffiti's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Na Dworzu :P

Lord Graffiti ma numer GG 5026791
LOL ;/

u mnie tak :
Kupisz mi PACC ??
Tata lub mama : Nie po co ci to strata pieniedzy juz wole ci kupic buty
__________________________________________________ _______________
To nie wszystko sa przeciwko temu zebym niegral w tibie bo .... bo niewiem
Lord Graffiti jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2005, 10:38   #199
Mocarny Wilk
Użytkownik forum

Mocarny Wilk's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Super Boys
Świat: Astera
Poziom: 13
Skille: 40/33
Poziom mag.: 4
Mocarny Wilk ma numer GG 8562092 Mocarny Wilk ma login Tlenu mocarnywilk@o2.pl
Domyślny

Moij rodzice nic nie muwia kiedy gram i moge w spokoju smoczki bloczyc
Mocarny Wilk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2005, 10:50   #200
Emily Firehair
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole

Emily Firehair ma numer GG 8444502
Domyślny

mój ojciec nie używa słowa Tibia tylko... Zombia -.-'' Ja nie wiem skąd to sie u niego wzielo
Emily Firehair jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania