![]() |
#181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() ja mam takie zdanie
3 miechy:90zl 6miechów:180zl rok:360zl mama zarabia przypuscmy 500 zl 500 razy 12 =6000zl!! no cholera jasna czy tu nie da sie tak zrobic: prosisz mame o 15zl i tate o 15 zl (moze byc wiecej) i masz juz te 3 miechy 30zl razy 3 = 90 zl i zalatwione i nie wolno mamie spytac na co?? po co?? ![]() kiedyś mialem pacca no i? dalej jak sie wypowiecie to bedzie tylko nOOOObswo |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Guest
|
![]() Nie gram w tibie, wiec matka nie ma sie do czego przyczepic, na kompie rzadko siedzie dluzej niz 3h dziennie, przewaznie robie co musze zrobic, wlacze gg i pogadam z ludzmi, do tego wypowiem sie na f00rum, doradze "Wam" na forum i jestem wolny od kompa
![]() Co do pacca - kompletna strata pieniedzy, bo za te 90zl kupisz sobie spodnie, ktore wytrzymaja wiecej niz te 3 miechy, a nawet rok, chyba, ze masz za duzo siana, to qpisz i spodnie i pacca. Sam go mialem i wiem z wlasnego doswiadczenia, ze niby 90zl rozlozone na 3 miechy, to srednio wychodzi 1zl dziennie, wiec nie jest tak zle, ale jak skonczymy z tibia i podsumujemy ta liczbe godzin straconych przed kompem i to sianko stracone na pacca, to uderzymy sie w glowe :F |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() u mnie luxus nic nie gadaja (moze czasem) ale ogolnie spokoj
co do pacc to moi rodzice w zyciu nie slyszeli o takim czyms pacc kupuje jak sam zarobie o ille mi pieniedzy starcza bo sa inne wydatki
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Wa-wa
|
![]() hahah ja to mam przerabane wy muwicie ... ze jak sie komp zwali to idzie na tibie lol ..... a jak ktos z psem nie wyjdzie???!? to na co kur** na tibie a jak nie poozmywasz ( stary : ,, TA GRA CIE DERMOMALIZUJE " ) najgorzej bylo jak na gs'ie expilem i mi z listwy pc'ta wylaczyl zucilem mu sie do gradlo no i .... domyslacie sie
![]() ![]() TA sytuacja zdazyla sie naprawde NIE proboj tego nasladowac >> TATA ![]() ![]() ![]() Nick: Vxiunix Swiat: Harmonia Lvl : 35 Skkile : 68 67 BEst solo ( uwaga nowe! ) : vamp jest za dobry ![]() Ostatnio edytowany przez ViXuNiX - 18-08-2005 o 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() U mnie mama "Odejdź już od tego komputera", a u kolegi "Andrzej ****a wyłacz ten *******ony komputer bo ci go rozwale"
![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
|
![]() moja Mama pracuje w Norwegii ja sam jezdze tam od czasu do czasu zeby sobie zarobic ... dlatego pacc to nie problem ... ale wy ciagle mowilicie o tym ze w ciagu miecha to 90 zl ... ale pacca nie kupuje sie co miesiac ... tylko co trzy ... wiec wychodzi 30 zl ... czyli symboliczna zlotowka dziennie ... :/ ile wy czasem wydajecie kasy na lody albo inne glupoty ... Dzieki bogu mnie to nie dotyczy :/ a pozatym jesli ktos zarabia 600 zl miesiecznie to nei sadze zeby bylo go stac na kompa i dobre lacze internetowe ... bo jakby nie bylo mamy w Polce najdrozszy internet ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
|
![]() pozatym ostatnio bardzo popularne jest kupowanie pacca za Tibijska kase .... czyli popularne "k" trzeba tylko miec osobe godna zaufania ... albo jesli masz nadmiar kaski na TIbii to poprostu sprzedaj na allegro (btw kupie dobre itemy na Trimerze) name Przyczepa Kempingowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic Nie pykam to i takie problemy mnie omijają ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() A ja mam spokoj...u mnie sie nikt nie interesuje w co ja gram, za pacca place swoja kase, ktora sam zarobie. I jest rox xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Opole
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Heh... u mnie to rodzice również olewają gry w które gram... (chociaż sprawdzają co kupuję ;p). Tibia do wyjątków nie należy... Raz chyba tylko ojciec się zobaczył w co gram i zaczął się śmiać, że gram w gry z początków 90 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @edit OMG ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fish3r - 21-08-2005 o 01:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2005
![]() |
![]() Cytuj:
przez tibie stracilem kolegow i niby moj koledzi stali sie idiotami i zabili a po tygodniu zaczynaja mnie straszyc 3 gimnazialistami ze jak nie dam im itemy to mam w pier... przez te rzeczy tak sie zaczolem bac wychodzic nawet na podworko i nie ufalem juz zbitnio niektorym kolegom ale naszczescie oni mi juz nic nie robia a poza tym temat jest o czyms innym wiec bede mwil o temacie matka mi mowi ze tibia to takie sredniowiecze i kwadraciki graja (tez troche prawda )ale nie zaczyna mi nie doklucac zebym nie gral w tibie a ostatnio dostalem szlaban przez caly polrocze za to ze przez tibie mialem zle oceny a niemowilem nic mamie wiec dala mi to kare teraz nawet sie ciesze ze dala mi ta kare ( lubie grac w tibie ale czasem mi sie nudzi i nie siedze jak niektorzy debile 24 godziny na dobe ) a ciesze sie powodem ze zaczolem bardziej sie cieszyc zyciem, znalazlem se dziewczyne, wyjechalem we wloszech i poznalem bardzo ciekaawych ludzi (i widizlaem moja stara glupie szkole ![]() a jesli chodzi o pacca to mama matka pozwala mi kupic ale z moimi pieniedzmi wiec pamietajcie ludzie tibia nie jest rzeczywistoscia jesli ktos chce ze mna porozmaiwac o tym temacie to prosze pisac na moj numer gg sorka ze moze sa duzo bledow i pomieszane ale ja jestem dyslektykiem a poza tym przyjechal z wloch do polski 2 lata temu i przez ten czas musialem sie nauczyc polskiego i dziekuje za uwage |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Ciesze się że nietylko ja mam ten problem z pacc'em
Mama says: Mam Wydawać 100zł na coś co jest nieprzydatne i potrwa tylko 3 miesiące? To mnie dobija... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Szukaj, Szukaj, Szukaj Szukaj, Szukaj, SZukaj,Szukaj,Szukaj, mam jeszcze powtarzać ? Nie da sie w tibi zmienic nicka, chyba ze dostaniesz name locka.
![]() |
#194 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 26
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() moi rodzice uwazaja, ze ta gra oglupia, ze nie ma sensu, ze nic nie uczy, ze zajmuje mi tylko czas i ze przez nia nie wychodze z domu, ze przez nia zapominam dac psu sniadanie itepe itede Totlnie wszystko co teraz sie dzieje w tym domu to wina tibii.
gorozono mi zabraniem kabla O_o ale zapomnieli, ze mam zapasowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() @offtopic:... luudzie (ten temat wybralem na w miare stosowny do napisania tego) - opamiętałem się... przestałem grać w Tibie !!
Już prawie 7dni i to z własnej woli <lol> !! A jak mi się doszczętnie nudzi to robie coś co faktycznie ma wiele wspólnego z tibią - ale rozwije ma zdolności programowania Bawię sie w robie OTS'ów ![]() (Ps. -> za niedługo gdzieś na forum.tibia.org.pl [bo tutaj nie mozna] zapuszcze link do mojego OTS'a pod tibie 7.5, można sobie nawet Tiquande zrobić ![]() @topic: jak juz mówiłem - nie czepiają sie, mam spokój itp. tak po prostu samemu z siebie ostatnio mi sie znudziło Ostatnio edytowany przez Xyrius - 21-08-2005 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zazwyczaj komputer psuje się przez Tibie. Pogrubienie 2-gie: Jeżeli traktujesz tę grę tak poważnie,że po oderwaniu od niej rzucasz się na gardła to ja bym Ci: a)Odłączył internet. b)Skasował Tibie. c)Spuścił Ci w*******,żebyś na przyszłość nie robił takich rzeczy. d)Zabrał Cię do psychologa. p.s: Poproś ojca o słownik,bo patrzenie się na TAKIE błędy,naprawde powoduje ból w oczach.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 21-08-2005 o 23:04. Powód: literófka :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() U mnie czasami jak się zepsuje komp to wtedy rodzice mają do mnie pretensje że to przez to że ściągam tą cholerną Tibie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Na Dworzu :P
![]() |
![]() u mnie tak :
Kupisz mi PACC ?? Tata lub mama : Nie po co ci to strata pieniedzy juz wole ci kupic buty ![]() __________________________________________________ _______________ To nie wszystko sa przeciwko temu zebym niegral w tibie bo .... bo niewiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Palladyn astery
Profesja: Paladin
Gildia: Super Boys
Świat: Astera
Poziom: 13
Skille: 40/33
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Moij rodzice nic nie muwia kiedy gram i moge w spokoju smoczki bloczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() mój ojciec nie używa słowa Tibia tylko... Zombia -.-'' Ja nie wiem skąd to sie u niego wzielo
|
![]() |
![]() |