![]() |
#181 |
Guest
|
![]() Powiem wam tyle chyba koncze z tibia .. kazdy ****a huncic mnie chce za free... wiec dalasza gra nie ma sensu...Wiec jesli bede konczyl z valoria to ***ne Venere'degal choj wie jak to sie pisze
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham
Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
|
![]() Kajzer zgodze sie z twoim ostatni zdaniem ja mysle nad przeniesieniem sie na inny server jesli Carmen de'Gal lub ktos inny padnie przez to ze Venera de'Gal namieszala to cYa Valoria...
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() Eee... To forum jest od wklejania/podziwiania/wpadania w zachwyt ze: Z-D-J-Ę-Ć... Kajzer ja tez mam taką sytuację < hueheuheuheu> i jakos mnie to bawi bo inicjator < nie Venera > jutro pada
![]() ![]()
#184 |
Guest
|
![]() Wiem ze forum jest do zdjec.. ale tezm ozna pogadac ..tutaj i jesli ktores z nas padnie!! To venere u*******e i koncze .. i Cya Valoria.. i chara sprzedam...
|
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nowy awans:
![]() A tu na trade ładne itemki ![]() Demon Helm Behe: ![]() i SoV Dak Jojo: ![]() Ogólnie GZ dla: Elve, Behehuha, Uriego, Carmen, Herira etc. PoZdRo Ostatnio edytowany przez Lord Shred - 14-07-2005 o 14:17. |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() Marshal
fd żądziło ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Na valorie będziemy powracać tylko po to , żeby zabijać naszych wrogów. HAIL FD. HAIL Belyria |
|
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzis okolo godziny hm.. 13 moze ;P wybralismy sie na maly dl hunt a oto ss'y:
![]() ![]() ![]() Hm... tutaj zostalam chwile osamotniona ale juz niedlugo powrocili do mnie palkowie ![]() ![]() ![]() ![]() A na koniec loot ![]() ![]()
#189 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Ja tam popieram Kajzera(jak co mozesz liczyc na moja pomoc ;]) bo nie darze Venery zbyt duzym szacunkiem ;/. A Carmen jesli zrobisz to o czym mysle to juz chyba to bedzie koniec twojej gry na Valorii
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik forum
|
![]() Affff.... Tylko moja glowe widac i to jeszcze nie za dobrze ;p ale loot I-ej klasy ;p
|
![]() |
![]() |
#191 |
Guest
|
![]() No to lecimy na ancienty ... tylko chojnia u mnei z kasa bardzo ;// jest ... trzeba uhmakerow wlaczyc ...
|
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to ja wkleje pare ss'ow z Ancient Scarabow. Bylo goraco prawie padlam a po tym incydencie rece to mi lataly przez 5 minut ale udalo sie zyje a o to ss'y:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A loot to ancient amulet < nie wiem jak to sie pisze ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Elveloya - 14-07-2005 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik forum
|
![]() SpOoKo SS tylko nie ma tych co ja chcialem ;p NP jak mnie orkrazyly 2 AS i 6 scarabow ;] albo bloczenia 2 AS naraz albo jak bylem blokerem afk tez fajne a nikt tego nie uwiecznil
![]() najbardziej pracowity dzien tyle huntow ;] |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Tam gdzie trzeba ;p
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Bardzo mi sie podobają te wasze SS'ki m0re plx0r!!!
#195 |
Guest
|
![]() Koniec z tibia.. sprzedaje postac.. niestety padlem zabila mnie jennyfer.. zlapala mnie jak afkowalem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kajzer nie lam sie Carmen, Ufo, Hefes, kumpel z klasy i ja przenosimy sie na Guardie zapowiada sie bardzo ciekawa gra i co najwazniejsze w Ab roi sie od de'Cloud <nasza rodzinka> jakby co to msg me < Elvey de'Cloud> Carmen <Nash de'Cloud> albo Ufa <Ufoczix de'Cloud> Jakbys czegos potrzebowal to wal smialo no chyba ze chcesz z nami pograc na Guardi to bardzo zapraszam ale pamietaj o de'Cloud
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Elveloya - 15-07-2005 o 15:12. |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]() Przenioslem sie na swiat Guardia
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() good, nice,super,exstra!!!!!!!!!!
Można tak wyliczac w nieskończonośc naprawdę super ss'y More plx ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik forum
|
![]() A Wiec Wiekszosc Ludzi Powrocila znowu na Valorke ;]. Wiec przyadloby sie troche odswiezt ten temat jutro powklejam troche swoich SS i mam nadzieje ze reszta pojdzie za mna ;]. Valoria RoX ;p
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja napewno nie wroce na Valorie, chociaz chcialem wrocic ale wytrzymalem tylko 1 (slownie: jeden) dzien, co prawda nabilem lvl ale co z tego? zonty sobie o mnie przypomnial bo.... don jimzzy ukradl mi lootbaga na guardach a behehuh chce mnie lac chociaz sam nie wie za co... mam zaplacic co prawda tylko 10k ale gowno ode mnie dostanie bo nie bede mu placic skoro mu nic nie zrobilem -.- wogole cala Valoria jest przesiana zdrajcami, sir wuju mnie blokowal jak behe mnie lal a behe ktory mial pomoc mi i Carmen w odzyskaniu lootbaga chce wyludzic ode mnie kase... jednym slowem: LOL
Sux valoria!!! Sux bound!!! btw. nie wiem czemu wszyscy znowu tam wrocili -.- |
![]() |