![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() LoL zalezy co chcesz robic. Knight jest spox(sam go mam), ale ma slabe czary. Sorc tez jest spoko ale na początku słabe potworki trzeba zabijać. Pall jest chyba najlepszy chociaż trzeba wydawac kaskę na bełty i strzały...tak więc widzisz wybór jest trudny ;]
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Wroclaw.
|
![]() Raz ogladalem walke na Antice 117 Royal na 120 Elita bili sie w thais i nikt nie wygral bo royal caly czas uciekal a knight stal sobie kolo swojego domku i czekal az tylko pall podejdzie (to było jakgdyby 1 pietro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak knight z sorcem nie mial by szans ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
fenza // pandoria lvl 122 skills : 85/78 dla porownania: moj kumpel z valorii lvl 100 skills 86/81 -zero treningu, skille nabite glownie na guardach bs+shield fenza ma jeszcze nizsze tzn bil stwoki tak szybko ze dostawal malo pkt do advance, nie sadze zeby trenil wogole, jesli tak to nieduzo wniosek: da sie zrobic 100 bez treningu kiedys Gremlin przyznal, ze dla rycka najwazniejsze sa w kolejnosci: 4mlvl , eq i dopiero skille. Mial racje
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 26-08-2005 o 00:43. |
|
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Poza tym Fenza skillowała bo zmieniała broń. Możesz zrobić 300+lvl BEZ SKILLOWANIA. Ale jeśli chcesz rzeczywiście pograc najtem to musisz mieć dobre skille. Jeśli tego nie rozumiesz to nigdy nie grałeś knightem. Jeszcze jedno: porównaj sobie expienie na tym samym levelu se skillami 80/75 z expieniem na 100/95. Przykład: EO który ma skill 110 i expi w ogólnym rozrachunku szybciej niż Cachero.
Ostatnio edytowany przez xemmoe - 26-08-2005 o 09:54. |
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() heh... mi się zdaje że te wszystkie postacie były robione jak łańcuch pokarmowy
knight dopadnie palka przy każdym pierwszym małym czy dużym lagu i pal dead palek jak zobaczy sorca równie dobrze może go zabić bolt i SD bo tak czy inaczej czy sorc ma czy nie te strong haste to musi zobaczyć palka a wtedy palek też może atakować 1 błąd sorca i sorc dead (to samo druid) sorc vs knight to samo co wyżej czyli trzeba czekać aż lag złapie knighta albo zrobi jakiś błąd i wtedy knight padnie (w co wątpie lub będzie to baaaaardzo długo trwało) ale jak jakiś taki dziwny knight to padnie ![]()
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
![]() |
![]() Cytuj:
Fenza jak i "twoj qmpel z valorii" to odosobnione przypadki, popatrz ile najtow ma na 4x lvlu po 8x skile, wiec przestan tu takie *******y pociskac... A co do tych najtow.. wybacz, ale poprostu albo za leniwi sa, albo za glupi, zeby zrozumiec cel trenienia... Ps: Ale wniosek wyciagnales!!! BRAWO!!!! moderator for him plx!!!
Czasem boje sie, gdy ide ulica, ze jakis psychol mnie zabije a ja nie zdaze sie pozegnac... Ostatnio edytowany przez Belvedor - 26-08-2005 o 11:49. |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i co chcesz tym udowodnic? Oo Zaraz powiecie, ze i 4mlvl nie jest wazny dla najta, ba! Wogole mlvl nie jest wazny dla druta i sosy!
Fenza jak i "twoj qmpel z valorii" to odosobnione przypadki, popatrz ile najtow ma na 4x lvlu po 8x skile, wiec przestan tu takie *******y pociskac... A co do tych najtow.. wybacz, ale poprostu albo za leniwi sa, albo za glupi, zeby zrozumiec cel trenienia... Ale wniosek wyciagnales!!! BRAWO!!!! moderator for him plx!!! Edit@: Cos mi sie z***lo :F del post ;]
Czasem boje sie, gdy ide ulica, ze jakis psychol mnie zabije a ja nie zdaze sie pozegnac... Ostatnio edytowany przez Belvedor - 26-08-2005 o 11:48. |
![]() |
![]() |
#128 | |
eX Moderator
![]() |
![]() @up: hm?
jeden przeczyta poradniki, postanowi sobie na start zrobic 85/85 zeby mu sie "lepiej expilo", drugi w tym czasie dotreni 60-65 skilla, zacznie szybko expic na larvach/ soldkach/scarabach, wyciagnie 50-60 lev bez wysilku zanim tamten skonczy trening, bedzie miec skille _wystarczajace_ do expienia z prawie taka szybkoscia jak trenujacy. Kto na tym lepiej wyjdzie ? zobacz ilu knightow 100+ ma shielding w granicach 75-80 i porownaj z twoimi knightami 4x kto osiagnal wiecej Cytuj:
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tak się składa że expienie ze słabymi skillami to mordęga. Grałeś wogóle knightem? Wątpie, skoro nie znasz siły skilli. A może masz tak słabe a nie chce Ci sie skilować i chcesz się dowartościować?
![]() |
#130 |
eX Moderator
![]() |
![]() @up:
knight lv 61 hacked knight lv 57 swordfighter aktualnie lev 30 clubfighter
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Widze że masz pojęcie ![]() A skille?
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Supraśl
![]() |
![]() najlepszy knight
|
![]() |
![]() |
#133 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Poza tym najt ze skilem 75-80 na 100lvlu to porazka, ktorej nigdy nie bede tolerowal... Roznica miedzy nami polega na tym, ze Ty chcesz miec lvl odrazu, natomiast ja chce sie przygotowac do tego skillowaniem. Jest jeszcze sprawa PvP, ktorej chcyba nie musze komentowac ![]() Cytuj:
![]()
Czasem boje sie, gdy ide ulica, ze jakis psychol mnie zabije a ja nie zdaze sie pozegnac... Ostatnio edytowany przez Belvedor - 26-08-2005 o 22:28. |
||||
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 70/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Oczywiście, że knight jest the best... głównie ze względu na cap, dzięki któremu może unieśc mnóstwo uh. Jeśli taki MS będzie uciekał na strong haste i wpakuje swoje wszystkie runki w knighta (co będzie go sporo kosztowało) to i tak dla knighta zostanie dużo uhów dzieki którym spokojnie rozwali sorca, który będzie miał mało uh bo przecież musiał dźwigac runy ofensywne. A z UE mało prawdopodobne żeby knight padł bo ma za dużo hp ( co innego pall).
Nie mówię, że inne profesje są do dupy i knight każdego zabije i wszyscy powinni nim grac, lecz jedynie stwierdzam fakty... każda profesja jest dobra i wielkie GRATZ dla cipsoftu, że postarali się przy ich robieniu (no może zjechali troche druida ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() Troche już przesadzcie z tym tematem...mam już dosyć,Knight to Prawie najpotęzniejsza Profesja...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Świecie
![]() |
![]() I tak druid jest najleprzy jest super zawsze masz przy sobie uhy (robione przez Ciebie) i inne porenczne runki ( Hmm , Gbf ) moze uzywac tez runy SD
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Świecie
![]() |
![]() UP@@@
(no może zjechali troche druida ![]() ![]() ![]() ![]() SRY ZA 2 POSTY COS MI SI PIEP**.... Ostatnio edytowany przez Z*U*M*Oo - 26-08-2005 o 23:13. |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Miałem się nie dołączać do kłutni, ale krew mnie zalewa jak na to patrze.
A zwłaszcza na jedego pana. @Belvedor Czy ty do jasnej anielki kiedykolwiek grałeś knightem i miałeś skille 80+/80+ albo lvl 60+??? Bo wymądrzasz się widze jak sam sku... a jestem bardzo ciekaw czy te twoje pier...enie ma jakie kolwiek poparcie o doświadczenie? Btw. rycek ze skillami 85/85 na lvl 40 pojdzie expić na dragi? Śmiech warte, życze powodzenia...
#139 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Czy ja sie wymadrzam? ;d Tak poza tym najt na 45lvl nie da rady na dragach? :O hehe loozem, nie mowie dl'e... Gs w lapie i na dragon lair ( nie wchodzac za daleko...) Albo na ankrahmun ( o ile dobrze pamietam ) Lub jak Ci nie pasuje moga byc guardy, cyclopolis, mhm na nowych miejscowkach sie nie znam(chodzi o update) bo juz nie gram w tibie :O Poza tym to tylko moje zdanie, z ktorym kompletnie mozesz sie nie zgadzac, tylko przestan mowic, ze *******e -.- - choc to tylko twoja opinia hehe
![]() |
#140 |
eX Moderator
![]() |
![]() @up:
akurat soldki/guardy to nie jest najlepsze rozwiazanie jesli chodzi o szybki exp, mozna naprawde szybko expic na nizszych skillach niz zalecane na gucie ;p -ryc z 75-80 skilla na 100 lev to porazka jesli chodzi o melee skill ( swoja droga watpie czy cos takiego jest wogole mozliwe ), 75-80 shieldinga na 100 to zaden wyczyn, zalezy glownie od tego jak dlugo uzywalo sie broni dwurecznej -jesli chodzi o dragi nie mam doswiadczenia, sklanialbym sie raczej do opinii Catrishii, poza tym imho sa lepsze miejsca na szybki exp, moze nie tak wydajne ale znacznie mniej wymagajace ( skille/ilosc uhow ) @catrishia: plz comment ( kontruktywna krytyka mile widziana )