| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #61 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 02 2005 Lokacja: Kołobrzeg Wiek: 33 Posty: 115   | Name: Powalony Ogorek  Sex: male Profession: None Level: 1 World: Eternia Residence: Rookgaard Last login: Jul 19 2005, 05:27:06 CET Account Status: Free Account Hail 
				__________________ ~ Hail Secura ~ Name: Oxys Sex: male Profession: Knight Level: 34 world: Secura ~ HaiL ~ | 
|  |   | 
|  | 
|  | #62 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 05 2005 Lokacja: PGS land Posty: 96 Stan: Niegrający | co za żenujacy fake    
				__________________ SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! | 
|  |   | 
|  | #63 | 
| Użytkownik Forum | Hahahahahahaha!!! Ten bug trwał... sami zobaczcie na zegar w kompie na ss'ach. Nieźle, hahahahaha. "To nie fake" to jak sie to teraz nazywa? Rotfl. | 
|  |   | 
|  | #64 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 28 04 2005 Posty: 14 Profesja: Rookstayer | e tam ja bym wlazl do jakiejs haty | 
|  |   | 
|  | #65 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 07 2005 Posty: 140 | Hehehe fajny bug...Lecz Twoje name nie jest zbyd fajne   | 
|  |   | 
|  | #66 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 05 2004 Lokacja: Racibórz Wiek: 38 Posty: 420   | Lvl 1, ta. A zobacz jego liste dedow. Zrookowali go po prostu. A wczesniej byl na mainie. Ja tam wierze ze to bug. Sami juz kilka takich mialem   
				__________________ Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae | 
|  |   |