![]() |
#842 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() fajne scriny a zwlaszcza te ue na vampy i necro
![]() Ostatnio edytowany przez mateusz_ziom - 27-08-2005 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() I oto jest ta chwila na co wszyscy czekali MISTRZ KYLU
Aug 27 2005, 14:02:13 CET Killed at Level 40 by a dwarf soldier Tak on jest boski na 40 lvl na soliderku świetnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Użytkownik forum
|
![]() @Oxi
(\(\ '''-*-*-*-*-*-*-*-*-*-''' /)/) (>'.') - -< < <GRATZ> > >- - ('.'<) (~('')('') -*-*-*-*-*-*-* ('')('')~) lvlka ;] A ja caly czas trace na skillowaniu... No coz skille to podstawa |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To że na stronie napisane jest że soldier to wcale nie znaczy że zabił go 1 dwarf soldier, pomyśl chłopcze.Mogły go bić 2 guardy + soldier -> kick...no i niestety ostatnie dmg zabiera soldier. Coś o tym wiem bo biło mnie 6 orc warriorów i przybiegł zerk->kick no i efektem był Dead at 61 level by orc warrior. Pomyśl 5 razy zanim znów coś napiszesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Użytkownik forum
|
![]() Nom..masz racje Grevamba powiedzmy walily go 4 guardy i nawet nie musialo byc kicka ale poprostu solider zadal ostateczny cios
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez mateusz_ziom - 28-08-2005 o 21:57. Powód: pomylka w wpisaniu nicku uzytkownika forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Użytkownik forum
|
![]() grr zaczynam sie denerwowac bo nie wiem jak scriny zamieszczac!!;/;/;/;/ jerzeli ktos bedzie tak mily prosze aby napisal jak sie zamieszcza
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez mateusz_ziom - 27-08-2005 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Vall Thor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 150
Skille: 89/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Deep Fibula Quest mala pomoc z mojej jak i Thrista strony
![]() ![]() NOOBS ![]()
![]() |
#849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na emeryturze
Imię: Ytaba
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy Dragons
Poziom: 43
Skille: 72/52
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ![]() Szukam ekipy na OF quest.. Pisac moj nick widac kilka cm nizej ![]()
![]() |
#850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up all gz
A co do tego deda to ded byl taki ze chlopak oderwal wzrok od akcji gry na troche... w jakiej sprawie pominmy ![]() ![]() Pozdro
![]() |
#851 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Za gorami i lasami
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arc warior
Profesja: Knight
Gildia: Tormentors
Poziom: 79
Skille: 85/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Moj sliczny advenced
![]() ![]()
Tutaj jest Polska, tu cuda się dzieją, Kompa pan oddał przebranym złodziejom. Jaki jest morał mojej definicji? Profilaktycznie nie wpuszczaj policji... Tack care, tibia it is only game. ![]() Yours Evilek ![]() ![]() ![]() Pozdro Dla All Ziomkow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie no ja zaraz bialej goraczki dostane -.- dzisiaj znow kilka godzinek na dl`ach i totalnie nic ! z dl`i ! strange helmet (czemu ****a nie rh ? ! ?) Za to dragi chyba pol bp p legow daly 2 d shildy i inny shit ;s. Ale mimo to i tak waste uh`ow !!! :|.
Czy ktokolwiek inny ma taki niefart ze na okolo 1,3k dl`i jedynie 2 fs`y strange helmet i smiecie ? :S. Przy takim loot luck`u to ja chyba wbije 70 i zaczne demony bloczyc :| moze one beda loota dawac :|. Btw Gratz all advancow w czykolwiek ;d. Btw2 Fajna ekipa na deep fibule ;d. Ja niewiem czemu ludzie tak wielka sprawe z tego robia :> kilka smoskow i dl`i Robilem to tylko z przemem ![]() Btw niewybiera sie zaden team na banshe questa ? :|. Strasznie ciezko znalesc ludzi odkad ostatni team prawie caly padl ![]() Ostatnio edytowany przez Ka sia czek - 28-08-2005 o 04:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() eh te dle -.- tylko strata hmm bo sie nawet nie zwracaja ;/
przez te dle zaczne na guardach expac zeby sie odrobic w kasie ;/(juz sie przygotowuje psychicznie zeby na nie przez kilka dni patrzec :|) btw. kaczek jak chcesz to na mnie poczekaj na banshee questa ![]() gz advancow mi sie nie chce fot umieszczac ;/ ale moze niedlugo zamieszcze jakies
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Ka Sia CzeK ja chetnie pujde na banshe bo go nie robilem ;d moge isc nawet jako bloker :>
isc lepiej na hydry one ostro pluja czasem lotem ![]() ja z bosmanem i perela w 1h "bohy rh 3x k armor i 3 stone skiny and 2w helmety" |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stoje sobie pod chatką.Już chce iść robić sobie śniadanko + kawe ale ...
12:05 Knight burba: nice house 12:05 Grevamba: thx 12:05 You see Knight burba (Level 30). He is a knight. 12:05 Knight burba: np 12:05 Knight burba: swe? 12:05 Grevamba: no 12:05 Knight burba: can we hutn some dragon 12:05 Knight burba: hunt*' 12:06 Knight burba: my friend want see me hunt 12:06 Grevamba: lol 12:06 Grevamba: im kinda busy 12:06 Grevamba: ;p 12:06 Knight burba: pl< 12:06 Knight burba: plz 12:06 Knight burba: but 12:06 Grevamba: making breakfast then coffe and then i'll exp 12:06 Grevamba: want 83 today 12:06 Knight burba: okk 12:07 Knight burba: friends? 12:07 Grevamba: looooooooooooooooooooooooooooooooool 12:07 Grevamba: omg 12:07 Knight burba: friends? 12:07 Grevamba: take your toys and go play somewhere else, please. 12:07 Knight burba: hehe 12:07 Knight burba: can i have some uh 12:08 Grevamba: i told you, go somewhere else. 12:08 Knight burba: need 4 for some dragon 12:08 Knight burba: pla 12:08 Knight burba: plz 12:08 Grevamba: i won't be your friend, i won't give you any items or runes and won't do nothing for you 12:08 Grevamba: so just get lost, please. 12:08 Knight burba: ok 12:08 Knight burba: baba Nic dodać nic ująć, nie ma to jak szwed ![]() swe?swe?swe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Użytkownik forum
|
![]() looooooooool
Ale model... -.-' Jak ja nie lubie takich noobow... (friends? lol!) A tak w ogole to Gratz all adv!! Niedlugo bedzie moj adv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Początkujący
Imię: Gogeta Davemport
Profesja: Elder Druid
Gildia: Davemports
|