|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
|
A więc zabrałem się za fake'i. To jest moje pierwsze fake story, ale uważam że udane. Prosze mi powiedzieć błędy, co poprawić, czy się podoba fabuła/wykonanie. A więc zaczynamy
Druga część na stronie nr. 2! Trzecia część na stronie nr. 4! Prolog/Część I Samuel zmęczony rąbaniem drewna poszedł odpocząć do domku. Strasznie mu się nudziło, ponieważ jego domek leżał w dalekich prowincjach Thais. Do domq Samuela zakradł się złodziej, lecz owca pokrzyżowała mu troche plany. Samuel usłyszał krzyk owcy. Podbiegł do okna.... a tam złodziej kradnie drewno. Zdenerwował się bardzo. Złodziej zaczął gubić drewno przy ucieczce, a Samuel zaczął go bić, z magii nieszło mu za dobrze, był dużo lepszym szermierzem i łucznikiem, lecz złodziej był za szybki. Samuel w pogoni za złodziejem się zgubił, a thief mu zwiał... lecz usłyszał głos kobiety... cierpiącej kobiety.... Pobiegł w miejsce skąd dochodził głos... a tam: Kobieta w wyraźnym kręgu drzew które były połączone jakąś magiczną energią... nagle usłyszał głosy... kobieta błagała o pomoc... Samuel nie mógł znieść jej cierpień! Przeszedł przez energie która nie wyrządziła mu żadnych szkód i odciagnął ją, a energia zgasła. Alice, bo tak miała na imię kobieta była mu bardzo wdzięczna. Samuel nigdy nie grzeszył kulturą więc to co chciał to mówił lub pytał ![]() Alice się chętnie zgodziła... przy okazji Samuel ją uhnął. Zaczęli sie całować bardzo namiętnie, Alice zaczynała zdejmować mu spodnie... ...aż tu nagle coś wyrwało mu ją z rąk. Była to strasznie silna magia, Alice poprostu zniknęła. Na dodatek pojawił się BÓG, tylko że w postaci nie widzialnej: Załamany słowami Boga Samuel, strasznie się tym przejął... nie miał praktycznie nic... Co będzie dalej? Czy Samuel odzyska łaske bogów? Czy dowie się co z Alice? Co się nauczy? Kim dalej będzie? Na te wszystkie pytania odpowiedź w następnych częsciach, o ile tylko zechcecie! Więc comment plx. Mówić czy chcecie więcej i prosiłbym najlepszych grafików o wytyczenie błędów, ponieważ chce aby moje fejki były praktycznie idealne ![]() ------------------------------------- Jeżeli widzisz "x" to odswież strone, rysunki są na imageshacku i wszystko działa jak należy!
Ostatnio edytowany przez Galnor - 28-08-2005 o 17:36. Powód: taki dopisek mały |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
|
no nie zle, nie zle =)
Jak zrobiles ta energie i te drewno? xD
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
bauahhahaahhaahah
DDDDZaje***** ziom! Bardzo mi sie podoba! Grafa super, Fabuła tez niczego sobie ![]() "Małe co nieco na trawce" ;DDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Energie zrobiłem w Paincie. Drewno znalazłem w tibia.spr.
Jedynie dorobiłem w rękach zlodzieja samodzielnie drewno.
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
fajny fake fajny czekam na next czesc fabula i grafa spox
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Troszeczke za krótki ale jak na twój wiek to i tak dobry - mam nadzieje że to początek ;]
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Napisałem przecie że to część pierwsza... czekam teraz na komentarze. Jeżeli ludzie będą chcieli dalej to zaczne robić dalej
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Baaardzo fajne
Looknijcie na mojego fake story :>w podpise link jest |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Uruk Har
Profesja: Sorcerer
Gildia: Down Fighters
Świat: Hiberna
Poziom: 32
Poziom mag.: 40
|
Bardzo fajny Fake
rób ciąg dlaszy !! |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
superancki zioom czekam na dalsze przygody
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
Bardzo fajny fake bardzo mnie wciagnal, mam nadzieje ze bedzie odpowiedz dlaczego nie mogl jej ratowac
More more plx0r |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agna de'Vrie
Profesja: Knight
Gildia: Brak.
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
|
Bardzo fajne, rob dalej bo ladnie ci wychodzi
zobacz tez do mnie ,,Tajemniczy Quest" link w podpisie ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
Wszystko musi sie zwalić -.- Jak napisałem dokładnie cały drugi odcinek to mi sie komp zresetował... no dobra pisze od nowa...
Pierwsza część na stronie nr.1 Trzecia część na stronie nr.4 A więc zrobiłem drugi odcinek. PRZYGODY SAMUELA: CZĘŚĆ DRUGA Po przykrej sprawie z Alice i Bogiem, Samuel postanowił poszukać hotelu (do domu miał nie wracać). Znalazł go. Po rozmowie z właścicielem Samuel odrazu poszedł spać. Śnił mu się koszmar. Opowiadał o tym że zdobył jakąś moc związaną z ogniem a potem zginął. Obudził się głęboko oddychając, zlany potem. Uświadomił sobie że to tylko sen. Zasnął znowu. Obudził się ponownie, tym razem stojąc na nogach, w więzieniu. Usłyszał głos niewidzalnego Boga. Bóg bez żadnego wyjaśnienia zniknął, a Samuela bez wyjaśnień zostawił. Zaczął się skupiać nad tym jak się wydostać z więzienia. Wytężył umsysł i.... nagle kraty zaczęły rozpalać się do czerwoności, topić się... Uradowany swoją mocą, zupełnie jak ze snu, roztopił kraty do końca i wyszedł. Przeszedł zaledwie 10 kratek i zobaczył teleport. Ucieszony wskoczył w niego. Kiedy go przeteleportowało do tajemniczego miejsca, zobaczył 4 żywioły, i usłyszał tajemniczy głos... Wybrał OGIEŃ! Kiedy w niego wszedł, nastąpił wybuch który go mocno zranił. Wszystkie inne żywioły znikły. Jego przeniosło w inne miejsce. Zorientował się że znajduje się na Cmentarzu Bogów. Czekał na niego także niewidzialny Bóg. Zaczął mu wyjaśniać, okazało się, że bogowie byli źli na pozór... kiedy mu także powiedział o Alice.... ...wykickowało go z servera. Wqrzony na neostrade olał chwilowo sprawe... ![]() Co bedzie dalej?! Jakie będą zadania dla niego i dla Alice?! Po co to wszystko?! Dowiecie sie w następnym odcinku. I jak się podobało? ![]() Mam nadzieję że fajne ;] Od was zależy teraz czy zrobię następny odcinek. Musi być minimum 10 pozytywnych postów! COMMENT PLX!
Ostatnio edytowany przez Galnor - 28-08-2005 o 17:35. Powód: pare literówek :P |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
Cytuj:
<smile>a tak ogolnie to dooobre next plx |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Profesja: Paladin
|
bardzo mi się podoba ten FAKE plxx rób następne free FAKE`s plxx
![]()
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
Typowy fake o fabule...
Newbie ---> Kozak ---> Spotkanie z większym kozakiem ---> Zabicie największego kozaka... Lub podobne... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda