![]() |
#401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Imię: Auris Raga
Profesja: Sorcerer
Gildia: Silent Storm
Świat: Guardia
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Tak moim zdanie nie powinno was to zbytnio iteresowac ilu ma Ownerow. Jezeli nie macie zadnych dowodow, "to" to jest poprostu publiczne pomowienie
![]() ~Auris |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Teroic
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 101\101
Poziom mag.: 7
|
![]() AncienciQ ja nie mam 2nd Ownera (Ciagle ten temat ponawiasz i wszedzie)
Filipyo'vel sisig a ty masz jakis Uraz?? (Pewnie Magiczny Szu na Guardii) Ostatnio edytowany przez Razorekor - 28-08-2005 o 21:31. |
![]() |
![]() |
#404 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ehs i tak to jest
![]() nabijasz szybko lvl/skille - zaraz "a tu ch%^@ masz xXx ownerow" masz niezle eq - "a ty ch%^## okradasz ludzi ps. daj cos plx" jest cos jak dowody a poki takich nie ma nie piszcie jeden na drugiego bo to dziecinada wg mnie i niezbyt potrzebna dyskusja :| enjoy umba
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Siematycze
![]() |
![]() Byłem dobrym kumplem razorekora, ale treaz powiem prawde.Kiedyś na gs huncie spytałem go o gg w razie bym miał kicka.On mówi ze nie da gg bo gra z bratem i będdzie sie z nim zmieniał.Inną dowodem jest że postać jest online od 7 rano do 2 w nocy co jest przez dłużczy czas niemożliwe.
#406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Ronek
Profesja: Knight
Poziom: 80
Skille: 90/89
|
![]() Cytuj:
bosHeeeeeeee... to 1-sze to sobie pevnie zmyśliłeś/aś ,a to 2-gie to jest tak..,że Razo~lubi sobie pograć ,to sobie gra...chłopak z życia kożysta..nikt mu tego nie odbierze! ... Pozdro All..Razo 3ym sie .:* ![]()
![]() |
#407 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
BTW. Gratz razo~ Ostatnio edytowany przez ~Kałach~ - 28-08-2005 o 23:14. |
||
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up... całkowicie sie zgadzam...i uważam ,że razo to ro0wny ziomuś ,bo mi pomógł kilka razy
![]()
#409 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
|
![]() hahah to ma byc fajne jeśli to twoje pierwsze sskito gratz mogą być ;p
lol moje były by lepsze !! |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
łoł ..ziomek! fajne masz zdjęcie pod odpowiedziom.. ![]() ![]() ![]() ![]()
#411 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mroczni Inkwizytorzy
Poziom: 55
Skille: 78/40
Poziom mag.: 15
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Veirek - 29-08-2005 o 00:43. |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2005
|
![]() Ja mam tylko jedno pytanie skierowane do Razorekor'a ... Ty we wcześniejszych notkach piszesz ze jestes "The best" ta? Dobrze moze i jestes ,ale jezeli jestes az taki dobry to czemu expisz na dwarfach? Z takimi skillami i lvl'em to wybacz ale tylko nOOb expi na tak słabych potworkach! hahahahaha... jezeli sądzisz ze kazdy kto expi na dwarfach jest "the best" to powodzenia! Hail Guardia!
|
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
|
![]() Eh...Razo zrozum ze nie da sie tak dlugo ukrywac acc sharowania...z czasem to wyjdzie...masz 14 lat i twoja postac jest 20h/doba online...to jest nie mozliwe...pamietam jak kiedys moj kolega sie ciebie pytal czy masz brata. Odrazu odpowiedziales "nie mam brata" ale chwile pozniej napisales cos takiego "mam brata ale on nie gra w Tibie" chociaz cie nikt o to nie pytał... a chyba wiesz ze tylko winny sie broni ??
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale czy ja go do czegos namawialem? tylko sie pytam jak to mozliwe ze koles z takim lvl i skillami expi na dwarfach bo to mnie troche dziwi a raczej smieszy ... I jeszcze jedno, nie znasz mnie nie wiec nie pisz jak gram czy dobrze czy żle i czy zrobie takiego chara jak Razo~ bo nigdy nie spotkalismy sie w Tibi!
|
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik forum
|
![]() Jezdzisz po Gunarcie a sam widze ze neiznasz zasad uczciwego grania. Mowisz a niech sobie sharuje ,,lol". Biore moich kumpli z rl robimy postac gramy ja dajmy we 3-4 i przebijamy jego termin w mniejszy czas i w czym szutka takiego grania. Uczciwie grac to stworzyc postac i grac ja wylacznie samemu bez sharingu..Sharujesz to tak jak bys cheatowal wiec pomysl nad tym..Pozdro
|
![]() |
![]() |
#417 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
To dawaj .. a nie pieprzysz farmazony , bierz 3-4 kumpli i sharuj .. gadać każdy potrafi , a robić to nie ma komu -.-' Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 29-08-2005 o 01:52. |
||
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik forum
|
![]() eh... nie wiem czemu Ty go tak bronisz pewnie jakis rl friends albo cos ale nie wazne nie interesuje mnie to! Ja wiem co widziałem i co słysze a widziałem to ze on expił na dwarfach... a znam wiele kopalni gdzie jest o wiele więcej Guardów i tylko Guardów nie ma zadnych soldków i zwykłych dwarfów!
|
![]() |
![]() |
#419 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Cytuj:
Napisał że jest The best bo ma najlepszego skilla w swordzie i w shieldzie na guardii. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ~Kałach~ - 29-08-2005 o 02:02. |
||
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok np wezme moich kolegow i troche twoich z podstawówki tylko odciagnij ich od pokemonow i sam sie zajmij uczciwym graniem robic nie ma komu bo zamiast grac sobie po 2h dziennie kazdny z nas gra sam i jedzie swoim tempem zamiast tracic czas na sharowania czopku.
![]() LOL..napisal ze jest the best bo ma skil w wordzie i shieldzie ale nie ma mózgu tak jak ty i twój kolega ktory wielbi razorekora jak i ty bo to nasz obronca i zawsze nam wszedzie pomoze ta?Fik&LOL<Tak w nawiasie nie powinniście chlopcy juz spac? Ostatnio edytowany przez Veirek - 29-08-2005 o 02:07. |
![]() |