|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() WItam!
Mam wizję pewnego fake story. Lecz...Nie mam programu do czcionki tiibjskiej co zmniejsza jakość tego fake. Proszę o wyrozumiałość. Dziś sam prolog. Więc nie ma narazie czego oceniać. Jutro będzie część 1. Zapraszam. PROLOG Nasz bohater ma nick Chessterr. Wędrował po Tiqandzie. Gdy angle zobaczył pustynie a przy niej dwarfa o nicku CipSoft. Napewno ejst to ktoś z cipsoftu. Po krótkiej rozmowie: ![]() Ch:Witaj! Dwarf: Uważaj! Ch; Słucham? Dwarf: Jestem z CipSoftu. Bronie tibijczyków przed wejściem do świętego ognia. Jeśli do niego wejdziesz przeniesiesz siedo maista. Które musimy oddzielić od reszty Tibii. Ch: ALe dla czego oddzielić? Zaraza czy jaki """"? Dwarf: Nie przeklinaj!Słuchaj historia jest długa. Wyglądasz na mądrą osobę. Mogę cię wpuścić do tego miasta...ALe z niego nie ma powrotu....Chyba że uratujesz mieszkańców Ch: Aha...A co będe miał w zamian? Dwarf: Pogadam z Gamemasterami. Pewnie pieniądze, iteamy, skille i level podwyższym Ch: Ok zgadzam się! D ![]() CDN. Jutro następna częśc...Co się stało z tym miastem? Nie ma co oceniać narazie. Jutro 1 część.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 28-08-2005 o 18:56. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Jak mowisz nie ma co oceniac ale wykonacnie ladne
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Jak juz mowiles nie ma co oceniac. nie bede ocenial 1 obrazka. aha a do czcionki tibijskiej to uzy opcji szukaj i napisz ''program do pisania czcionki tibijskiej''
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Mam problem z plikami systemowymi ![]() @down Masz racje ![]() ![]() Edit 2 SLuchaj. Ja jak sciągam to mam problem z tym programem. I nie mogę go zainstalować. @fakeman Słuchaj. Trawa i drzewa to jest tiqanda po której szedł CHessterr. I zobaczył pustynie czyli ten piaske. Na granicy pustyni i trawy stał Cip. ROzumiesZ? A propo drzew Przyjrzyjcie siędokładnie...Wklejałem je dwa razy. TO jest tylko wrażenie. Drzewa nie są obcięte
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 29-08-2005 o 12:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Hyh. Można by było dorobić ładniejsze podłoże, ogólnie obrazek jest powiedzmy sobie szczerze "nie za dobry". Ale z tego co piszesz to fabuła będzie NAPRAWDĘ ciekawa
![]() EDIT: Skoro ci nie działa opcja szukaj to ci pomogłem: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=32806 Enjoy! ![]()
HAIL EDAIN FAMILY! _/ HAIL AUREA _/ HAIL DEVITH! _/ HAIL FAKE's ![]() ------------------------------- Pomogłem ci? Zaszkodziłem ci? Wystaw mi notkę i powiedz o tym ![]() Ostatnio edytowany przez Galnor - 28-08-2005 o 19:05. Powód: pomoc dla chesteera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Palladyn astery
Profesja: Paladin
Gildia: Super Boys
Świat: Astera
Poziom: 13
Skille: 40/33
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() mi sie podoba ... a co bedzie dalej ??
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Blond : To miala byc pustynia tak? Wien czemu pod tym jest trawa i dzewa??
Edit : Ups srry moj blond ale czemu dzewa sa obciente
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 28-08-2005 o 19:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Dębica Rulezz ;]
Imię: Elder-Natka
Profesja: Druid
Gildia: White Team
Świat: RefugiA!
Poziom: 17
Poziom mag.: **
![]() |
![]() Zapowiada się ciekawie ;]. Czekam cierpliwie.
Chciałam zapytać o to samo co FakeMan, dlaczego drzewa (choinki) są 'obcięte'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() jak napisales nie ma co oceniac
dam edita jak bedzie wiecej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Prawie cała grafika jest z tematu "Pomoc nowym fakeowcom" Hieya. ![]() Szykują 1 Część ![]() Przperaszam za topic. Nie ejstem zadowolny z 1części. Musze siębardzije przyłożyć. KOMENTOWAĆ ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 29-08-2005 o 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta część byłą robiona na szybko...Nawet na bardzo. ALe zobaczycie poprawie jakość. 1 CZĘŚĆ jest to nadal wprowadzenie. Poznacie historie miasta...
1 CZĘŚĆ Gdy chessterr wszedł do teleportu...Znalazł się w dziwnym mieście.Wszyscy spali, śmierdziało alkoholem, na ziemi leżała wódka, jeden Pijak szedł "bardzo kyrzwo"... ![]() Znalazł CipSofta. Lecz CipSoft pojawił się wtedy kiedy on wszedł do budynku...W dziwnej postaci...GM!Lecz nie mial nicku gm. Byl otoczony dziwnymi czarami (chyba obronnymi) ![]() Dostał iteamy od cipsoftu. Troszkę sięzdygał. Ale ma cały bp dwarfen ringów. Musi sobie poradzić. ![]() CDN Używałem wyłącznie obrazków z forum oraz programu Pain i UOS. UOS poto żeby zrobić nicki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() zła czcionka no hyba że taka miała być tylko oglądałęm ostatni obrazek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już jest druga część.
2 CZĘŚĆ Chessterr trafił to nocnego klubu PUB96. Zobaczył pijackzi tańczące...Mnóstwo pijaków. Biednego chłopca który płakał a jego rodzice zalani...Służacych i prezesa... ![]() Wziął go na bok i rozmawiali. Prezes powiedział że wielki alkoholik ma swój dom daleko stąd. Ale często siętu teleportuje i przychodzi do tego klubu. Chessterr postanowił sięzaczaić i zaczekać na niego... ![]() CDN. Komentować.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Świnoujćcie-A'b
Imię: Gisteraf Faraon
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Celesta
Poziom: 16
Skille: 51/42
Poziom mag.: 9
|
![]() Phi ....Very good
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Byłoby super gdyby nie:
a) Obrazki są małe. b) Czcionka zła. --- Pomysł: 9+/10 Wykonanie: 3/10 (jak poprawisz rozmiar: 6/10, jak poprawisz czcionke: 9/10)
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 30-08-2005 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet fajne ale trohe to małe :| Komentować Mój fejk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy mam robić dalej?
@down Mam zwalone pliki systemowe. Pojutrze wstawie na imageshack(jak będe trzeźwy po urodzinach ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 30-08-2005 o 17:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
b) Umieść na http://www.imageshack.us/ i wybierz link który nie zmalszcza obraków. ![]()
![]() |
![]() |