![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
|
![]() @KoGuTeK
Wiesz co to znaczy "Edytuj"? Spamujesz tylko @topic Ja tam miałem średnią poniżej 4.00 i myśle że "Koniec z Tibią" to dobry pomysł ![]()
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() ja tam dzięki tibi mam lepsze oceny bo Rodzic says: Jeśli bedziesz miał złe oceny nie bedzie neta. no to nie mam wyjscia
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() @Aztec900
Jak byś sam musiał płacic za net też byś miał takie dobre? :> Ja zawsze miałem średnią 2.5-2.8 i jakoś sie tym nie przejmowałem xD Liceum skończyłem, Matury nie zdałem (***nięta Matma xD), teraz na policealke ide i jest mi z tym dobrze i wesoło. Ogólnie szkołe nadal mam w dupie ![]() SQL SUX Pozdrawiam ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#126 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
BTW. Szkoła jest głupia - spox.. ale bez przesady !... ja sam na szkołe narzekam ale zdaję sobie sprawe że ona CZEGOŚ TAM mnie uczy.. i czysto teoretycznie mi sie to w przyszłości może przydać... |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Grue
Tjaaaaa, bez matury nie masz szans na dobrą pracę... Miej wszystko dalej w dupie, a skończysz na kopaniu rowów... @Matek Słusznie. |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]() @Grue: sam bede płacił za neta jak znajde dobrą prace czyli najpierw musze skończyć szkołe
|
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() W tibie gram często w a mam srednią 5 ,0 poprostu słucham na lekcji i czytam potem temat w domu i jest goooood!!
|
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() poczatkowo mialem zamiar rozlozyc posta niejakiego Grue na kawalki i pokomentowac jego glupote, ale po chwili uznalem ze to ponad moje sily... Jedyne co moge w tej chwili z siebie wydobyc to - jestes smieszny czlowieku. Nawet nie zalosny - po prostu smieszny. W negatywnym znaczeniu tego slowa. Zawsze miales srednia 2.5? No to gratz, powod do dumy masz. Matury nie zdales? Spx. Na moim osiedlu jest jeszcze troche miejsca na to, zeby nowe rowy wykopac, zapraszam. Szkole nadal masz w dupie? Jeszcze fajniej. To znaczy tylko jedno - juz niedlugo na tym forum cie nie bedzie, bo watpie zebys za 500 zl miesiecznie byl w stanie utrzymac sie i jeszcze placic za neta. Gratuluje, oby tak dalej.
|
![]() |
![]() |
#132 |
Guest
|
![]() @gohan-san: to u mnie już w podstawówce były przkleństwa itp, w gimnazjum sie nauczyłem jak pyskować i stawiać sie nauczycielom a w liceum pewnie będzie strzelanie do nauczycieli lub coś innego
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja w 6 mialem 3.28 a teraz jak zdale do 2 gim to mam 3.38 czyli mi sie poprawila ale nie wiem czemu bo wtedy zero 2 a teraz mam dwie 2 lol?!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Kambodża
|
![]() teraz ide do 2 gim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wole za to obwiniać nową szkołe, nauczycieli ( tu chciałbym pozdwowić panią LILKĘ S. ) i pamiętajcie... jeśli tibia ma zrujnować wam życie, to delete account ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Down: Sprzątanie ulic ?Pewna i stała praca.Stała bo śmieci będą zawsze. I rzeczywiście,ja moge Ci tej pracy zazdrościć.U nas na wsi nie ma sprzątaczy.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 30-08-2005 o 12:30. |
|
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Matek
Weź chłopczyku wyjdz >.< Idz Kibolować lepiej. @Shanhaevel Sam możesz sobie iść kopyrować. Dla twojej wiadomości znalazłem prace o jakiej inni mogą narazie marzyć. To samo sie tyczy wynagrodzenia... I jest to praca pewna i stała. Na dodatek nikomu nie musiałem lizać dupska jak niektórzy... @reszta Widzicie, mature bede poprawiać, dlatego teraz ide do policealki coby mnie wojo nie ściągło, bo tam jak już iść to odrazu na zawodowego, a nie śmiesznego rekruta ![]() Z innej beczki. Mój best qmpel zdał mature z matmy na 70% i fizy na 80% z groszem. Złożył papiery w Poznaniu (2 wydziały: inf i Fizyka sterowana czy jakoś tak), Kaliszu (inf), Wrocławiu (inf). Wiecie gdzie go przyjeli? NIgdzie. Średnią miał na świadectwie maturalnym 5,7. Drugi qmpel podobnie. Ten rok był po prostu głupi bo stare matury i nowe i za dużo ludzi było. Także na studia i tak szans nie miałem :/ Może to wam coś uzmysłowi... Pozdrawiam.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#137 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#138 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Panie wyjdz >.< Jakoś nikomu na oceny nie patrzą jak na studia sie idzie. Panie Towarzyszu! Zobacz mój opis. Jak jesteś Panie taki mądry to może zrozumiesz -.- Cytuj:
A co do pracy to widać głodnemu chleb na mysli, no chyba, że o swoich marzeniach mówisz. Zazdrość Polaczka... PS. Proponuje nauke czytania ze zrozumieniem. PS2. Chcecie to sie kłuccie. Ja znikam. Niemam zamiaru sie użerać z innymi. To tylko o was świadczy >.< @down Następny -.- Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nara
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 30-08-2005 o 13:58. |
||||
![]() |
![]() |
#139 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Cytuj:
Cytuj:
Ad. PS2 Nie będziemy się "kłucic". Będziemy dyskutować, głównie o głupocie NIEKTÓRYCH... Ale racja. Nie musisz tu być. Idź do swojej 'stałej pracy do której nie trzeba wykształcenia, a zarobki są ogromne'. Urojenia jakieś? +P |
||
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Szkoła sUx =/
Koniec wakacji 3 klasa tuz tuż, trzeba se wziaść w garśc i odpoczać od kompa,ale nie wiem czy dam rade :| LoL |
![]() |