Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-08-2005, 21:38   #121
KoGuTeK
Guest

Domyślny

Ja czy gram w Tibie czy nie oceny takie same (b. dobre)

Ostatnio edytowany przez KoGuTeK - 30-01-2007 o 21:06.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-08-2005, 21:42   #122
Hakuoh
Użytkownik Forum

Hakuoh's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
Domyślny

@KoGuTeK
Wiesz co to znaczy "Edytuj"? Spamujesz tylko
@topic
Ja tam miałem średnią poniżej 4.00 i myśle że "Koniec z Tibią" to dobry pomysł
stary 29-08-2005, 21:10   #123
Aztec900
Guest

Domyślny

ja tam dzięki tibi mam lepsze oceny bo Rodzic says: Jeśli bedziesz miał złe oceny nie bedzie neta. no to nie mam wyjscia

stary 30-08-2005, 10:50   #124
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Brak ikony

@Aztec900
Jak byś sam musiał płacic za net też byś miał takie dobre? :> Ja zawsze miałem średnią 2.5-2.8 i jakoś sie tym nie przejmowałem xD Liceum skończyłem, Matury nie zdałem (***nięta Matma xD), teraz na policealke ide i jest mi z tym dobrze i wesoło. Ogólnie szkołe nadal mam w dupie .

SQL
SUX

Pozdrawiam
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline  
stary 30-08-2005, 11:02   #125
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue
Ogólnie szkołe nadal mam w dupie .
Mozg chyba tez.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 30-08-2005, 11:10   #126
Xyrius
Zbanowany

Xyrius's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy

Xyrius ma numer GG 4524829
Domyślny

Cytuj:
@Aztec900
Jak byś sam musiał płacic za net też byś miał takie dobre? :> Ja zawsze miałem średnią 2.5-2.8 i jakoś sie tym nie przejmowałem xD Liceum skończyłem, Matury nie zdałem (***nięta Matma xD), teraz na policealke ide i jest mi z tym dobrze i wesoło. Ogólnie szkołe nadal mam w dupie .

SQL
SUX

Pozdrawiam
Ciekawe czy Ci bedzie tak wesoło jak ktoś zapyta o Twoje wykształcenie...
BTW. Szkoła jest głupia - spox.. ale bez przesady !... ja sam na szkołe narzekam ale zdaję sobie sprawe że ona CZEGOŚ TAM mnie uczy.. i czysto teoretycznie mi sie to w przyszłości może przydać...
Xyrius jest offline  
stary 30-08-2005, 11:19   #127
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

@Grue
Tjaaaaa, bez matury nie masz szans na dobrą pracę... Miej wszystko dalej w dupie, a skończysz na kopaniu rowów...

@Matek
Słusznie.
Shanhaevel jest offline  
stary 30-08-2005, 11:21   #128
Aztec900
Guest

Domyślny

@Grue: sam bede płacił za neta jak znajde dobrą prace czyli najpierw musze skończyć szkołe

stary 30-08-2005, 11:28   #129
Mastersasek
Użytkownik Forum

Mastersasek's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

W tibie gram często w a mam srednią 5 ,0 poprostu słucham na lekcji i czytam potem temat w domu i jest goooood!!
stary 30-08-2005, 11:32   #130
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xyrius
Ciekawe czy Ci bedzie tak wesoło jak ktoś zapyta o Twoje wykształcenie...
BTW. Szkoła jest głupia - spox.. ale bez przesady !... ja sam na szkołe narzekam ale zdaję sobie sprawe że ona CZEGOŚ TAM mnie uczy.. i czysto teoretycznie mi sie to w przyszłości może przydać...
A najlepsze jest gimnazjum.Przez 3 lata,nauczyłem się tam tyle przekleństw i innych "złych" słów,że aż strach pomyśleć co będzie w Liceum
stary 30-08-2005, 11:33   #131
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

poczatkowo mialem zamiar rozlozyc posta niejakiego Grue na kawalki i pokomentowac jego glupote, ale po chwili uznalem ze to ponad moje sily... Jedyne co moge w tej chwili z siebie wydobyc to - jestes smieszny czlowieku. Nawet nie zalosny - po prostu smieszny. W negatywnym znaczeniu tego slowa. Zawsze miales srednia 2.5? No to gratz, powod do dumy masz. Matury nie zdales? Spx. Na moim osiedlu jest jeszcze troche miejsca na to, zeby nowe rowy wykopac, zapraszam. Szkole nadal masz w dupie? Jeszcze fajniej. To znaczy tylko jedno - juz niedlugo na tym forum cie nie bedzie, bo watpie zebys za 500 zl miesiecznie byl w stanie utrzymac sie i jeszcze placic za neta. Gratuluje, oby tak dalej.
hoomik jest offline  
stary 30-08-2005, 11:37   #132
Aztec900
Guest

Domyślny

@gohan-san: to u mnie już w podstawówce były przkleństwa itp, w gimnazjum sie nauczyłem jak pyskować i stawiać sie nauczycielom a w liceum pewnie będzie strzelanie do nauczycieli lub coś innego

stary 30-08-2005, 11:43   #133
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004

kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

a ja w 6 mialem 3.28 a teraz jak zdale do 2 gim to mam 3.38 czyli mi sie poprawila ale nie wiem czemu bo wtedy zero 2 a teraz mam dwie 2 lol?!

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline  
stary 30-08-2005, 11:52   #134
Ciri The Blocker
Użytkownik forum

Ciri The Blocker's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Kambodża

Oczko ...

teraz ide do 2 gim gram w tibie duzo od początku roku szkolnego 1 klasy gimnazjum. Miałem średnią 4.43 i jestem z niej zadowlony, mimo że w 6 klasie miałem 5.20 ale na pewno nie obwiniam za to tibii, myśle wręcz że pomaga ona w nauce (angielski, informatyka, troszku nawet polski ).
Wole za to obwiniać nową szkołe, nauczycieli ( tu chciałbym pozdwowić panią LILKĘ S. ) i pamiętajcie... jeśli tibia ma zrujnować wam życie, to delete account
Ciri The Blocker jest offline  
stary 30-08-2005, 11:56   #135
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aztec900
@gohan-san: to u mnie już w podstawówce były przkleństwa itp, w gimnazjum sie nauczyłem jak pyskować i stawiać sie nauczycielom a w liceum pewnie będzie strzelanie do nauczycieli lub coś innego
W Liceum to raczej nie...przeważnie takie rzeczy to się w Gim robi,bo tam są dzieci w najgłupszym wieku...zresztą,nie wiem komu przeszkadzało te 8 klas...
@Down:
Sprzątanie ulic ?Pewna i stała praca.Stała bo śmieci będą zawsze.
I rzeczywiście,ja moge Ci tej pracy zazdrościć.U nas na wsi nie ma sprzątaczy.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 30-08-2005 o 12:30.
Yoh Asakura jest offline  
stary 30-08-2005, 12:21   #136
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

@Matek
Weź chłopczyku wyjdz >.< Idz Kibolować lepiej.

@Shanhaevel
Sam możesz sobie iść kopyrować. Dla twojej wiadomości znalazłem prace o jakiej inni mogą narazie marzyć. To samo sie tyczy wynagrodzenia... I jest to praca pewna i stała. Na dodatek nikomu nie musiałem lizać dupska jak niektórzy...

@reszta
Widzicie, mature bede poprawiać, dlatego teraz ide do policealki coby mnie wojo nie ściągło, bo tam jak już iść to odrazu na zawodowego, a nie śmiesznego rekruta . Wiem, że buda jest ważna, ale jakoś niechce mi sie uczyć, kuć itp żeby średnią mieć 4,5-5,5. Jak sie umie to można jechać na średniej takiej jak ja i żyć. Pozatym są lepsze rozrywki niż komp, szkoła. A o studia sie nie martwie. Zresztą ciekawe ilu z was by zdało te śmieszną mature z matmy. Mi zabrakło 2% do zaliczenia. Jeden punkt. Ponoć w zyciu niema przypadków i tak może miało być.
Z innej beczki. Mój best qmpel zdał mature z matmy na 70% i fizy na 80% z groszem. Złożył papiery w Poznaniu (2 wydziały: inf i Fizyka sterowana czy jakoś tak), Kaliszu (inf), Wrocławiu (inf). Wiecie gdzie go przyjeli? NIgdzie. Średnią miał na świadectwie maturalnym 5,7. Drugi qmpel podobnie. Ten rok był po prostu głupi bo stare matury i nowe i za dużo ludzi było. Także na studia i tak szans nie miałem :/ Może to wam coś uzmysłowi...

Pozdrawiam.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

www.eclipse.net.pl

Grue jest offline  
stary 30-08-2005, 12:32   #137
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Weź chłopczyku wyjdz >.< Idz Kibolować lepiej.
Dla ciebie PAN.

Cytuj:
Dla twojej wiadomości znalazłem prace o jakiej inni mogą narazie marzyć.
Zapewne praca na kolanach. Od 20 do 3:00. Zarobki fenomenalne, ale godnosc juz straciles? Nie masz wyksztalcenia - pracy nie utrzymasz.

Cytuj:
Zresztą ciekawe ilu z was by zdało te śmieszną mature z matmy. Mi zabrakło 2% do zaliczenia. Jeden punkt. Ponoć w zyciu niema przypadków i tak może miało być.
Zdalem na 5. jednego punktu do 6 mi zaraklo;] Spedzajac wieczory z luba jakos...

Cytuj:
Także na studia i tak szans nie miałem :/ Może to wam coś uzmysłowi...
Z srednia 2.3? na studia? Pogielo cie? osmieszylbys sie lolku.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 30-08-2005, 13:34   #138
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

@up
Panie wyjdz >.< Jakoś nikomu na oceny nie patrzą jak na studia sie idzie. Panie Towarzyszu! Zobacz mój opis. Jak jesteś Panie taki mądry to może zrozumiesz -.-

Cytuj:
Zdalem na 5. jednego punktu do 6 mi zaraklo;] Spedzajac wieczory z luba jakos...
Zdałeś. Wierze ci, ale starą mature i wtedy nie było tylu uczniów co ją pisało, jak w tym roku.

A co do pracy to widać głodnemu chleb na mysli, no chyba, że o swoich marzeniach mówisz. Zazdrość Polaczka...

PS. Proponuje nauke czytania ze zrozumieniem.

PS2. Chcecie to sie kłuccie. Ja znikam. Niemam zamiaru sie użerać z innymi. To tylko o was świadczy >.<

@down
Następny -.-
Cytuj:
Hrhr... Komunizmu nie ma już od około szesnastu lat... Może czasowo właśnie tam tkwi twoje stadium rozwojowe? Gdzieś około dwóch latek?
U mnie nie tkwi. U niektórych jednak zostało -.-

Cytuj:
To raczej precyzyjna autodiagnoza.
Czego mam zazdrościć? Może podpowiedz?

Cytuj:
Nie będziemy się "kłucic". Będziemy dyskutować, głównie o głupocie NIEKTÓRYCH... Ale racja. Nie musisz tu być. Idź do swojej 'stałej pracy do której nie trzeba wykształcenia, a zarobki są ogromne'. Urojenia jakieś? +P
Sam masz urojenia. Wykształcenie potrzeba. Czytać nie umiesz? Ide do policealki, która mam zamiar skończyć. Pozatym narazie mam średnie jak narazie kolego. "Zarobki są ogromne" - jasne, ja nie poseł. Zarobki są dobre jak na Polskie warunki tak ciężko zrozumieć? Pozatym jakbyś musiał w zasadzie sam na siebie zarabiać to byś zrozumiał. Ja jak ty nie miałem szczęśliwego dzieciństwa. I nie pisz głupot jak mnie nie znasz, bo naprawde śmieszny jesteś -.-

Nara

www.eclipse.net.pl

Ostatnio edytowany przez Grue - 30-08-2005 o 13:58.
Grue jest offline  
stary 30-08-2005, 13:47   #139
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

@up
Cytuj:
Zazdrość Polaczka...
To raczej precyzyjna autodiagnoza.

Cytuj:
Panie Towarzyszu!
Hrhr... Komunizmu nie ma już od około szesnastu lat... Może czasowo właśnie tam tkwi twoje stadium rozwojowe? Gdzieś około dwóch latek?

Ad. PS2
Nie będziemy się "kłucic". Będziemy dyskutować, głównie o głupocie NIEKTÓRYCH... Ale racja. Nie musisz tu być. Idź do swojej 'stałej pracy do której nie trzeba wykształcenia, a zarobki są ogromne'. Urojenia jakieś? +P
Shanhaevel jest offline  
stary 30-08-2005, 14:24   #140
Zoltex
Użytkownik forum

Zoltex's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Zoltex ma numer GG 6702064
Domyślny

Szkoła sUx =/
Koniec wakacji 3 klasa tuz tuż, trzeba se wziaść w garśc i odpoczać od kompa,ale nie wiem czy dam rade :| LoL
Zoltex jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania