![]() |
#321 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeszcze troche a zaczniecie skakać z okien bo was ktoś zhakował albo zabił.
To przecierz nie konic życia ![]() @Topic Pamientam pare ciekawych historii gdy jeszcze byłem nOObkiem i niewiele o Tibii wiedziałem, np. pod depo w Carlin jak jakiś koleś dla zabawy puscił kilka Fire fieldów. Wtedy myslałem że za zaatakowanie kogoś jest skull ale za delikatne popchnięcie na FFa nie ![]() Kiedy dostałem skulla połowa tych noobków sie na mnie rzuciła a ja 15 lvl sorc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc przede wszystkim się nie załamywac ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() Moim zdaniem,najbardziej denerwujący..i wogóle dla mnie nie podlega to dyskusji...Jest "DEAD",szczególnie jak sie gra Knightem,spadają skille,Może z Eq coś wypadnie,a pozatym przy wysokim Lvl,Strata skilla,lvl (wiem bo sam gram) Stwarza że człowiek wpada w Euforie,Nie Twierdze że innymi postaciami..nie jest wcale inaczej..Jednak,Dead u Knighta w porównaniu do Sorca,lub Drutka,bo dla mnie dead Pallkiem jest to praktycznie pstryczek w ucho..ponieważ,pallek jest dobrą postacią...nawet po stracie...lvl..Daje on sobie rade,jednak po wyżej 30+Lvl,Drutkiem strata..Uh-a jeśli ma on Bp-acki,Sorcem SD,jeśli ma on Bp-ack...
![]() ![]() ![]() ..::Alien [of] Trancewarior::.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
Zresztą nie stwarza,ale powoduje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 26
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() mi sie odechciewa grac tylko po akcjach z pk ;/
gdy pojde sobie na jakies potwory i przypadkiem dedne bo przelicze swoje mozliwosci, to sie prawie w ogole nie wsciekam, bo wiem, ze to tylko moja wina, ale jesli jakis pk zacznie mnie nawalac dla przyjemnosci, to mam ochote w*****c w ten komputer (i w tego pk oczywiscie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Na początku expiłem sobie w amazon camp chciałem odlurować witch żeby spokojnie powybijac amazony i valkyrie mialem jakies 2/3 hp. Dostałem takie combo ff że DED i wypadł mi mój kofany bs
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
![]() A muj kolega na mainie zamiast kliknąć ctrl+Wętka to się pomylił
i kliknoł na barbarian axe. A jego ukochany toporek poszedł na dno.... A jeśli hodzi o dedy...To kiedyś na rooku wypadła mi najlepsza dostępna z loota broń na roku...Katana ![]() I nadal hce się grać mi i mojemu przymulowemu koledze. ![]() ![]() A pszed Up'datem Palek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
|
![]() Ja dzisiaj sobie gram i o 12.00 jest restart serwera, a ja bylem wtedy na potworkach a mianowicie na orcach orc warriorach i orcach spearmanach! tak więc:
mam 17 lvl i zaraz mam 18 a tu nagle LAG o 11:58 no i czekam... czekam a tu nagle mnie wylogowalo o 12:00. Myśle sobie restart serwa. Teraz sie zalogowalem patrze JESTEM W ŚWIĄTYNI!! i prawie 18 lvl a teraz mam to ze brakuje mi 92% do następnego lvl! stracilem FIRE AXE!!! I backpack a w nim 3k!! P.S. Bylo 6 spearmanów, 5 orc warrior, i chyba 7 zwyklych!!
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Gdy trenowalem na dwarfach i juz mi skoczyl swoord do 78 zrobilem ss'ka i worcilem do czytania foorum, zaczytalem sie troszeczke
![]() ![]() Straty: bs i duzo uh'ow ( Szybko wrocilem po cialo i wszystko odzyskalem, ale skile zeszly o 2 pkt ![]() Ale czy tym mialem sie zalamac? nie, zaczalem trenic i po 1-2 dniach mialem znow swoje skile ~~
![]() |
#330 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Konin
![]() |
![]() Kupilem se Cshielda wszytko looz
kazdy wie jak fajnie nieraz popatrzec na wsoj eq takze poszedlem na hunta z nowym shieldem a tu wybiega koles se skullem i w kogo? we mnie i deda mialem i akurat mi shield wypadl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
|
![]() Ja gRan Na Serverrze non pvp ale i tu jest tez problem nie z pk ale z rulerami normalnie kiedys ide sobie do Thais na 20 lvl po ekipe na Deserta a to dup Gs Zrulowany kiedy bylem prawei przy Dwarwen Bridge to Mnie Dopadl i wziol na @ hity POszedl Sie ***ać Buer Robe i Vamp Shield po tym zajsciu nie gralem przez Tydzień a jak chcialem odrobic straty to mi do Miasta zrulowali Mino Guarda jak bylem w Klopie......
![]() ![]() ![]() ______________________ Swiat : Calmera PrOfesja : Sorcerer LvL : 22 ![]() Mlvl : 36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() mnie sie odechcialo grac jak mi wypadl crown armor i crown legsy naraz i czchy w dodatku nie mialem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Wszystko pięknie, miałem już team na deserta, ładnie pięknie wszystko poszło ale jak to się skończyło.... Wychodzimy , a tam koleś mały "fort" z parceli na wyjściu ułożył firebomby wszędzie zapodał i zaczęła się walka. Myślałem że team miałem zaufany ale okazało się, że oni z nim trzymają. Oczywiście umarłem ale za to fartem 10k OCALAŁO!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PRZESTROGA KU TUM KTÓRZY NA DESERTA JESZCZE NIE POSZLI. IDŹCIE TYLKO Z ZAUFANYM TEAMEM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Nie chcecie wiedziec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Mi przytrafiło się kilka dedow i to wrednyh....
1 patrze orkowie atakują miasto....dobra pojawiło is,e kilka archaengeli i po sprawie (gram na lucerze)... przeszukuje ciała.... patrza a tu respawn nowyh orkow... otoczony byłem...3 sekundy You Are Dead... załamałem się.... do chrzany poszły 2 bp sd i zestaw run mojego pomysłu " mały masohista" i plate legsy 2 poszedłem nalowic ryb przed huntem miałem ze sobom 2 bp sd i gfb zostało mi 50 cap łowie łowie...patrze 2 knightow i jeden sorc odcieli mi droge... zaczeli napazac mialem wtedy 18 lvl knighta na 20 zabilem ale ten na 18 mnie dogonil.... mialem 25 zycia nie maiel many na exure patrze ten knighta na 20 do mnie podbiega... i po chwili widze napis You Are Dead napislaem te 2 przypadki bo dzialo saiem to tego samego dnia
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() mnie zas, dedli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() A mi się odechciało grać (po 5 minutach zachciało ;P) jak hakneli mi masterka na 30 lvl'u ==' Stare dzieje xD ;P Teraz jest deleted bo jak wiadomo rooknięty został... Odechciało mi się też grać jak mój rookslayer dedną stracił 5 k katanę i 3 copper shieldy xD
![]()
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
![]() |
![]() Mi sie zupełnie odechciało grać po 2 miesiącach lootowania gdy uzbieram fajne eq, dużo kasy itp. aż tu nagle pewnego ranka włączam tibie a moja postac dzierży w ręku jedynie lebela z napisem "Thanks for your items".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
|
![]() Jesli chcecie wiedziec co wedlug mnie jest najgorze w Tibi to wam powiem
![]() Jestes Sorkiem albo Drutem ( ja bylem tym i tym ) na rooku jestes cool masz wszystkiego pelno, wychodzisz na main z 1k ( eq sprzedajesz na rooku np. copper shield albo katane bo na mainie sie nie da) no i wychodzisz na ten main i dzies do depo kupujesz dwarven shielda, scale armor, soldier helmeta, brass legsy, no i m stara ale c mace no i kupujesz czarki ![]() ![]() No i tu sie zaczynaja schodki ( jak dla mnie ) robimy runki a tu non stop PK bija innych, a to GFB ktos pusci i tak troszke ciezko robic bp, no ale jakos idzie. Az nadchodzi chwila w ktorej padamy ofiara Random PK albo zdesperowanego nooba ktory stracil wszystko i chce kogos zabic albo tez ktos chce od nas wyciagnac kilka HMM ow za freeko ![]() ![]() 1. Loota kradlem ( myslalem ze to Rook, bylem totalnym Noobem ![]() 2. Ofiara Random PK ( chyba najgorsze ze wszystkich, chodze expowac a tu rab no i moje itemy warte 2k bye bye ![]() 3. Robie se HMM a tu mi gosciu mowi ze albo HMM albo Dead ( mialem dopiero 4 to mi bylo szkoda no i sie nie oddzywalem ![]() 4. Robie se HMM i czytam se Forum ![]() ![]() ![]() A najgorsze w kazdym z tych przypadkow jest to ze spadam do lvl 9 i niemoge robic HMM i wypada bp z runkami i kasa ![]() Mam prosbe jesli ktos gra na Azkarze i moglby mi pomuc zastartowac to niech odpisze. Oto historie po ktorych odechciewa sie grac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
![]() hyh i to mają być tragedie ?? wędka na rooku LOL
![]() Moj ziom miał przerąbane szedł sobie z red skulem na 55 lvlu knighcikiem idzie idzie **** ue w tyłek ucieka dostawał sdki i padł oto co spadło ( pewnie wielu z was nieuwierzy ) 1. Dragon Scale Mail 2. Golden Legs 3. Bohy i steel bootsy 4. Demon Shield 5. Bright sword Na dzień dziesiejszy moj kolega ma 1 lvl na tym nicku i zmienił serwa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
|
![]() Cytuj:
To wszystko mu wypadlo za 1 razem ??? Czy mial w bp ? |
|
![]() |
![]() |