![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() Ojojojoj.....to prawda....Ta "Pani" jest naprawde sliczna...
a Tak pozatem to gratujuje lvl'a chlopakowi i przyjacielowi..tobie oczywiscie tez... No to zycze powodzenia w dalszej grze..moze kiedys sie spotkamy^^ Pozdrawiam... cichy wielbiciel <--- joke:*:* |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() a czy ja cos mówie??... za mloda dla nie jestes
![]() po 2 czy ja wygladam na takiego zbokola up na demna??(w ostatnim poscie) @ Down Kazdy moze grac w tibia... niezaleznie od wyglagu i wieku a takze plci ok skonczmy to gadanie i dawajcie sski!! Ostatnio edytowany przez Roira - 01-09-2005 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() A mi sie wydaje ze to zdjecie z rl to Fake, bo jak taka sliczna dziewczyna moglaby rac w tibie ??
![]() Gratz domkow bo sa ladne (mam ten sam na innym servie) Tarn~ Edit@ Grac ![]() Ostatnio edytowany przez Vadom - 01-09-2005 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bunkier chief :Q
Profesja: Elite Knight
Gildia: Di immortales
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() A co do ssekow to ladnie ladnie, postepy ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Skąd? - Z kątowni
Imię: Sylvien Angel
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Nie zależy mi, aby ktokolwiek wieżył w to, czy to jest moje prawdziwe zdjęcie czy nie. Ja swoje wiem. 10% do shielda więc dziś napewno będzie ss z adv.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
|
![]() Ekhm.... Chcialbym tylko przypomniec ze ten temat nie powstal aby podziwiac tą slicznotke tylko aby podziwiac Ss'y ...
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wodkos-wodman - 01-09-2005 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() SS'y spox ale mnie bardzie interesuje ta pani na zdjeciu czekam na wiecej i na twoje gg more plx
![]() Tibia KObiety nalogami sa szkoła do dupy czy jak to zwia ![]() Moje gg : 2335584 Zreszta jest z boku ![]() omg |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Profesja: Knight
Poziom: 27
Skille: 59\57
Poziom mag.: 4
|
![]() soul : 132 ??... nawet nie wiedzialem ze mozna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() OMg, napaleńce xD, a najlepsyz text z tym Fak-iem -,- Już to widze, jak w paincie sę bawiła obróbką -,-'
Screeny bardzo łądne XD Szczególnie domeq mi się podoba."Ufundowany" przez chłopaka? xD OMG Ja też chce meić takeigo chło...eee dziewczyne, no gay plx ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Skąd? - Z kątowni
Imię: Sylvien Angel
Świat: Morgana
|
![]() Tak jak obiecałam, jest Adv w shieldzie !!!
66 ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() no wlasnie...ta sliczna pani na zdjeciu powinna podac swoje gg... z checia bym sie z toba "wirtualnie zakolegowal"...
![]() moj nr gg: 2548229 ![]() Cya baby |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dawaj swojego numeru GG !!!!!!!
bedziesz co dziennie zawalana 20 nieznajomymi ![]() ![]() ![]() Gz adv !!! go go go 70/70 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() a tam nieznajomymi...kurde zaraz sie przedstawie
imie: Maciej Nazwisko: Żuk (No Comments) Miasto: Wroclawi..niedaleko poznania wiek:14 wiosen plec: no jak myslicie?? mezczyzna co jeszce hehe...Mada Faka moj nr gg: 2548229 pisac mat**r fuck***y |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() No napaleniec plx!!!!!!
Powtórze sie ale to temat o SS nie o Lasce... ale wspomniec mozna nie ??? ![]() Ja mam pomysl ... Walnij jeszcze kilka fotek to moze sie odwala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() no okey..juz nie bede..bo sie zaczynam ciebie bac...a ja tez sie powtorze i powiem zajefajne screeny...kurde tylko pozazdroscic...ja mialem hacka eq(50k) i 60 k w kasie w tyl. a postaci nie odzyskalem....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: W wiosce
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @pare up.. Dała fotka i cała masa gówniarstwa w majtki ze szczęscia zrobił... ![]() Zabawne...widać jaki przediał wiekowy pogrywa w Tibie...Hail Odlschóól... @Sylvien A Twoje zdjątko Sylvien widziałem już w photobucket... ![]() @Gratz Gratuluję adv.... @Czekam na ss od Sher i Raven...chyba, że sam coś wrzucę.. Ostatnio edytowany przez rEgIlX - 01-09-2005 o 23:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Mam pomysl!
![]() Moze niech Sylvien pare aktow zamiesci to i rEgIlX doceni jej wdzieki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: W wiosce
![]() |
![]() Cytuj:
Nie żebym twierdził, że ona ładna nie jest... Ale bez przegięc to jest forum o Tibi...nie ogłoszenia matrymonialne ![]() |
|
![]() |
![]() |