| 
 | |||||||
| Notki | 
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: Przemyśl Wiek: 33 Posty: 20   | Siema Wszysto co ma poczatek ma tez swoj koniec. http://rapidshare.de/files/4596457/k...tibie*****.html Tu jest 2 link tego samego filmu lecz jest dodane az 3 sekundy na poacztku: http://rapidshare.de/files/4596457/k...tibie*****.html (...)Liczba fbolta 666 kto jest madry niech to dokladnie przeliczy(..) Czytanie z listu zbanowanego Fbolta.=] Ostatnio edytowany przez Szpiczek - 03-09-2005 o 16:44. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik forum | Powalony film keylooger napewno nie wchodzić !    Serio - Za***isty film ! | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: Przemyśl Wiek: 33 Posty: 20   | Coment Plx | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 06 2005 Lokacja: Śrem Posty: 215 Stan: Aktywny Gracz | ten fbolt z Trimery?!!!! jesli tak to czemu konczysz??? co siem stalo...?? 
				__________________ Prawo Ohma? Nie chodz z jedna tylko z dwoma ;D | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2005 Posty: 45 Stan: Aktywny gracz Imię: Zivie Profesja: Paladin Gildia: Night Watch Świat: Trimera Poziom: 28 | Yo yo Fbolt =D To ja Zivie Za***isty filmik ;] Za***ista muzyczka =P Szkoda tylko ze juz nie grasz =/ Zapodaj filmik na forum NW www.forum.nightwatch.pnth.net No to c ya =] | 
|  |   | 
|  | #6 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: Przemyśl Wiek: 33 Posty: 20   | Cytuj: 
 Smash kiedys musi nadejsc ten koniec.Tu wlasnie jest koniec mojej drogi.Czasami bedzie mozna mnie zobaczyc ale to w drodze do deleta.Lub na 2 postaci ale to tylko zeby pogadac z przyjaciulmi. | |
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 08 2005 Wiek: 42 Posty: 44 Imię: Sar Vax Profesja: Royal Paladin Gildia: Draig Noddfa Świat: Secura Poziom: 59 Skille: 80/45 Poziom mag.: 15 | taaa niech "kączy" kariere i zajmie sie nauka      
				__________________ -> regulamin | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 08 2005 Lokacja: ty mieszkasz :P Wiek: 38 Posty: 40 Imię: Dark Royal Profesja: Paladin Gildia: Dragonians Świat: Saphira Poziom: 64 Skille: 86/63 Poziom mag.: 16   | rotfl, kączy    haha thx nieźle sie uśmiałem  
				__________________ Widze wiecej,wiem wiecej,tak to jest mniej wiecej.. | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: Przemyśl Wiek: 33 Posty: 20   | Coment plxx | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Guest Posty: n/a | Fbolt SPoko film     Ps. To ja Louner | 
|   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 07 2005 Posty: 30 Stan: Niegrający Profesja: Royal Paladin | I wreszcie.. Nadchodzi ten czas gdy wreszcie trza zacząć wszystko od nowa...Panienki, rodzina,mama,tata,rodzeństwo.Ale to co mnie najbardziej wzruszyło te słowa "Wszystko co ma początek, ma też koniec" Uświadomiłeś mi jaki byłem głupi zaczynać gre w te piksele, tracenia kasy na paca! Więcccc KONIEC THE END FOREVER   | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 05 07 2005 Posty: 297 | Film z***any >.> ****a nic nie widać ni hitów ni ***a tylko widać, jak ty biegasz i jak lataja bolty... Niee dla mnie sie nie podoba i tyle   | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 12 2004 Lokacja: Gdańsk Wiek: 35 Posty: 294 Stan: Aktywny Gracz Imię: Drake Ramorey Profesja: Elder Druid Gildia: Unfair Świat: Azura Poziom: 70 Skille: nc/nc Poziom mag.: 53 | LOL FILM JEST BEZNADZIEJNY WIDAC NA NIM TYLKO CIEBIE+KIlka PuSTYCh KRATEK :/ ŻENADA | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: Przemyśl Wiek: 33 Posty: 20   | Macie racje troche za malo widac...nastepne beda lepsze...o ile beda. Mumakil i MetiumII zrobicie lepsze? | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 10 09 2005 Lokacja: Venore Posty: 20 Stan: Niegrający Imię: FBOLT NIT'RO Profesja: Royal Paladin Świat: Trimera Poziom: 33 Skille: 70/60 Poziom mag.: 14 | nice movie    Ostatnio edytowany przez Sergro - 13-09-2005 o 15:34. | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 05 2005 Posty: 19 Imię: Mad Crewendrois Profesja: Elder Druid Świat: Pacera Poziom: 25 Poziom mag.: 52 | spoko spoko | 
|  |   | 
|  | #17 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 09 2004 Lokacja: Between Heaven & Hell Posty: 751 Profesja: Knight Świat: Refugia | Cytuj: 
 Cytuj: 
 @Topic Co do filmiqa... To widziałem lepsze.... Dużo lepsze (Nie znaczy to, że sam umiem lepiej) 
				__________________ "Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka | ||
|  |   | 
|  | #18 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 08 2005 Posty: 70 Stan: Początkujący Imię: Elitarny Rycerzyk Profesja: Knight Gildia: żadna Świat: Xantera Poziom: 8 Skille: 18-18 Poziom mag.: 1   | Cytuj: 

__________________ zacząłem grać w tibie ta gra za bardzo wciąga!!! | |
|  |   | 
|  | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 06 2005 Lokacja: Chelm Posty: 898 | co sie takiego stalo ze ten f bolts taki slawny ?  33 lvl a leca teksty "ten f bolt o nie!  " nie znam sie na trimerze ale cos nie tak z f boltem czy jak mu tam topic: na filmiku malo widac ale jest oki  | 
|  |   | 
|  | #20 | 
| Guest Posty: n/a | spoko filmik...   | 
|   |