![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Muehehe niezle te bagna zachodnie
![]() ![]() ![]() ![]() UP2@ it ojest wlaśnie rasizm nie wszystcy brazylijczycy są noobami tak samo jak nie wszystcy polacy albo nie wszystcy szwedzi (moim zdaniem to debile ale spotkalem się z opinią calkowicie odwortną) a rasizm i rasistów moim zdaniem należy tępić mój panie.
DLACZEGO W ŻADNEJ GAZECIE NIE MOGE ZNALEŹĆ RECENZJI TIBII?!?!?! Ostatnio edytowany przez Saviour of Sula - 05-09-2005 o 17:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: DragonLand
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ramasit De'dragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 13
Poziom mag.: 7
|
![]() Jestem 100% za tępieniem rasizmu ale to co brazole wyprawiają... polacy chociaż mają jakiś instynkt samozachowawczy a taki brazol by nawet GM'owi nabluzgał.
Przez głupi błąd na stronie tibia.com straciłem 26 000 xp i 25 000 gp. To równowartość ponad 460 amazonek, które zabijałem z wielkim poświęcenie. Niechaj cześć zostanie oddana memu magowi Dante sorcer of Hope, który już nigdy nie wróci… Oct 09 2004, 17:25:00 CET – Sep 02 2005, 15:51:50 CET ... Dante De'Dragon robiony... narazie 8 lv |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Osatnio doszły mnie słuchy że 25% Plains of Havoc jest nie zbadne, może jako prawdziwy Explorer podejmiesz się odkrywania tych że tajemniczych miejsc
![]() edit: aha i bardzo prosze o tereny pacc na rooku, szczególnie Maze of Fury i pobliskie tereny. Filmiki rządzą , powodzenia.
Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk’s flight on the empty sky. -The Creation of Ea Ostatnio edytowany przez Dak Hoji - 05-09-2005 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 53/37
![]() |
![]() i co takiego niezwykłęgo w tych filmach???? Przecież tot ylko jakaś z***ana gra! Ludzie opanujcie sie bo tracie troche życia na jakąś gre dla przedszkolaków, 0 akcjii, 0 efektów specjalnych, tylko ludzik nad którym lataja cyferki!!!
Co wy w tym widzicie???
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP@ Sens naszego czlowieczeństwa, ponieważ czlowiek to istota ograniczona przez pierwotne instynkty i z natury cieszą go male ale za to dobre reczy...
![]() |
#226 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() Hyhy już obejrzałem twoje wszystkie filmy i nadal czekam na nowe ^^
Pozdro!!! Hubo~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filozofia jest nudna moim zdaniem i tym postem tylko to podkreślilem
![]()
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Zamknęli mu forum Conquera to musiał się gdzieś wypłakać jaka to Tibia be jest. Jak mu włączą to sobie pójdzie ![]() Gdzie następny filmik będzie? Zaskocz nas może jakimś zupełnie nie znanym miejscem, he? ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Buahaha norrin ciulu,nie mamm nic zablokowanego, a na dodatek cały czas sja grąłem gate lordem, ia teraz dałem passy komu innemu bo tibia to zje**** iC*** co wy amcie zamiar robić?!?! chcecie grać to grajcie, mam to w dupie
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
2 - Zrobiłes zupełny offtopic, co świadczy tylko i wyłącznie o tym, że nie wiesz nic na temat pisania na forum - Tutaj regulamin się kłania. 3 - Jak masz to w tyłku to się zamknij a nie psuj tematu bo nikogo tutaj nie obchodzi to, że Tibii nie lubisz. 4 - Skoro dla Ciebie nie są te filmy istotne to napisz to sensownie a jak nie potrawisz poprawnie i z logicznym sensem zdania ułożyć to się nie odzywaj. 5 - Głupi jesteś i na tym kończę rozmowę z Tobą bo ludzie nie zauważą różnicy. Co do larv i filmu Są 3 jaskinie z Larvami...3 i na każdym poziomie jest to samo...Larvy i scaraby poniżej..a na samym dole ancienty. Co tu pokazywać?
Bez adrenaliny nie ma zabawy ![]() Avatar - in memory of Z. Beksiński ![]() [ ' ] [ ' ] [ ' ] Ostatnio edytowany przez Norrin - 06-09-2005 o 19:43. Powód: Przegiąłem delikatnie ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Guest
|
![]() to za blokowanie mozna dostac bana
|
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co jest do pokazania na larvarch??? to samo co na amazon campie a taki film się pojawil. Albo banuta, wszędzie malpy więc co tu do pokazania??? Możesz tak określić wszystkie jaskinie nawet samo motls ale ja na przyklad chcialbym widzieć w jakich pozycjach moża się ustawić do ancientów ile potwrów jest zaraz kolo rope spot albo kturym korzytarzem dostać się na niższy poziom -wystarczy?
![]() |
#234 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 06-09-2005 o 21:29. Powód: blad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
|
![]() ciekawe gdzie ta czwarta przeczesalem calą pustynię jak tylko packa dostalem i tylko 3 znalazlem -.-
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
Gildia: Crystal Kingdom
|
![]() Zgadza sie. Jaskinie ze scrabami są 4. Jak nie wiecie, gdzie jest 4, to zobaczycie na filmikach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx że pokażesz czwartą bo ja jakoś nie znalazlem jej :/
![]() |
#238 |
Guest
|
![]() Hmm mógłbyś także nakręcić podziemia Greenshore, bo nie widziałem jej w liście filmów
|
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() buehehhe norrin żeś sie popisał wielkim geniszuem, dobra nie będe już nic mówił bo tylko ci wiochy anrobie N/C.
ide stad
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no dzisiaj żadnego filmu cichy nam nie dal??? nie może być!
EDIT: nie wierzę że we wtorek cichy nie dal filmiku żadnego ![]() ![]() Rahim@down : Cichy niedlugo będzie robi banshee questa i pokaże przyu okazji isle of king ![]()
DLACZEGO W ŻADNEJ GAZECIE NIE MOGE ZNALEŹĆ RECENZJI TIBII?!?!?! Ostatnio edytowany przez Saviour of Sula - 07-09-2005 o 17:41. |
![]() |
![]() |