![]() |
#441 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
|
![]() Słonecznego dnia w Thais trenowałem z kolegą. Oto zapis rozmowy z kolesiem który przyszedł popatrzeć
Ja- Skyblade Mortis moj kolega- Cimeris Mortis Channel saved at Sun Aug 28 23:41:16 2005 22:59 You see Deox Tarayn (Level 13). He is a sorcerer. 22:59 Deox Tarayn: yo 22:59 Skyblade Mortis: hello 23:00 Deox Tarayn: i fishimg 23:00 Deox Tarayn: ok 23:00 Cimeris Mortis: exura 23:12 Skyblade Mortis: Exura "" To be k**wa or not to be 23:12 Skyblade Mortis: Exura "" To be k**wa or not to be 23:14 Cimeris Mortis: exura 23:14 Cimeris Mortis: exura 23:15 Cimeris Mortis: exura 23:18 Deox Tarayn: skil mortis 23:18 Deox Tarayn: ?? 23:19 Cimeris Mortis: 58/57 low 23:19 Skyblade Mortis: which one? 23:19 Deox Tarayn: nice 23:19 Cimeris Mortis: not nice 23:19 Cimeris Mortis: lame 23:19 Deox Tarayn: ![]() 23:19 Cimeris Mortis: 65/65 23:19 Cimeris Mortis: awesome 23:19 Deox Tarayn: hehe 23:19 Cimeris Mortis: z 65/65 gsa mozna bloczyc? 23:19 Skyblade Mortis: czemu nie 23:19 Deox Tarayn: poland 23:19 Skyblade Mortis: mozna 23:19 Deox Tarayn: baracia 23:19 Cimeris Mortis: yes 23:19 Deox Tarayn: yo 23:19 Deox Tarayn: yo 23:20 Deox Tarayn: ja tez polska 23:20 Cimeris Mortis: omng 23:20 Cimeris Mortis: trzeba bylo odrazu 23:20 Skyblade Mortis: ha 23:20 Cimeris Mortis: swoj ziom 23:20 Deox Tarayn: niom 23:20 Cimeris Mortis: dobra trezeba sie za jakakas gildia obejrzec 23:20 Deox Tarayn: na innym swiecie macie postacie jakies 23:20 Cimeris Mortis: tak Nebula 23:20 Cimeris Mortis: mialem 23:20 Cimeris Mortis: 46 royal palla 23:20 Skyblade Mortis: nebula, danera 23:20 Deox Tarayn: jakie level 23:20 Cimeris Mortis: ale mialem 2 hacki (K****) 23:20 Skyblade Mortis: ja 19 23:21 Skyblade Mortis: do pkowania 23:21 Cimeris Mortis: exura 23:21 Cimeris Mortis: ka 46 23:21 Deox Tarayn: uuu 23:21 Deox Tarayn: cienko 23:21 Cimeris Mortis: co cienko? 23:21 Skyblade Mortis: ja przestalem na nebuli grac 2 miesiace temu 23:21 Deox Tarayn: ja na danubi 114 royal pall 23:21 Cimeris Mortis: gz 23:21 Deox Tarayn: hehe 23:21 Cimeris Mortis: wiesz lvl nie okresla umiejetnosci gry 23:21 Deox Tarayn: pacc od 3 lat mam 23:21 Cimeris Mortis: i ile wbijales ten lvl 116? 23:22 Deox Tarayn: w 2 lata 23:22 Cimeris Mortis: BUAHAHAHA 23:22 Cimeris Mortis: cienko 23:22 Cimeris Mortis: ja w miesiac 23:22 Cimeris Mortis: 46 zrobilem 23:22 Deox Tarayn: a ile padalem 23:22 Cimeris Mortis: ja malo 23:22 Cimeris Mortis: pozniej k**** na 46 padelm 23:22 Cimeris Mortis: ale w 4 godizny odrobilem 23:22 Cimeris Mortis: ale lvl to nie wszystko 23:23 Deox Tarayn: adori gran 23:23 Deox Tarayn: nick 23:23 Deox Tarayn: madziaa 23:23 Deox Tarayn: danubia 23:23 Cimeris Mortis: ile masz lat? 23:24 Cimeris Mortis: pewnie z 17 23:24 Cimeris Mortis: lol 23:24 Cimeris Mortis: Deo ile lat masz? 23:24 Cimeris Mortis: omg>.< 23:25 Skyblade Mortis: Exura "" To be k**wa or not to be 23:25 Skyblade Mortis: Exura "" To be k**wa or not to be 23:25 Cimeris Mortis: widac ze jakis lewy byl 23:25 Cimeris Mortis: exura 23:25 Cimeris Mortis: ja p******* 23:25 Cimeris Mortis: 3 lata 116 lvl wbijac (minęło 7 minut) 23:32 Cimeris Mortis: lol! 23:33 Cimeris Mortis: Deox ile masz lat? 23:33 Cimeris Mortis: udaje ze nie slyszy 23:33 Deox Tarayn: co 23:33 Cimeris Mortis: Deox 23:33 Cimeris Mortis: ile lat masz 23:33 Deox Tarayn: no 23:33 Deox Tarayn: a ty 23:33 Cimeris Mortis: 15 23:33 Deox Tarayn: a ty 23:33 Cimeris Mortis: on tez 15 23:33 Skyblade Mortis: 15 23:34 Cimeris Mortis: a ty 23:34 Deox Tarayn: uu 23:34 Deox Tarayn: ja 14 23:35 Cimeris Mortis: Deox aa ile lat temu 23:35 Cimeris Mortis: zaczales grac w tibie? 23:35 Deox Tarayn: ok7 lat 23:35 Cimeris Mortis: o k**** 23:35 Cimeris Mortis: exura 23:35 Skyblade Mortis: 14-7 23:35 Deox Tarayn: 3 lata bylem noobem 23:35 Deox Tarayn: ![]() 23:35 Deox Tarayn: ;p 23:35 Deox Tarayn: xD 23:35 Cimeris Mortis: ja nie bylem n00bem nigdy 23:36 Cimeris Mortis: newbe bylem prze 1 miech 23:36 Cimeris Mortis: a ile tibia ma lat? 23:36 Skyblade Mortis: Exura "" To be k**wa or not to be 23:36 Skyblade Mortis: Exura "" To be k**wa or not to be 23:36 Cimeris Mortis: Deox ile tibia ma lat? 23:37 You advanced in fishing. 23:37 Cimeris Mortis: DEOX! 23:37 Cimeris Mortis: ile lat ma tibia? 23:38 Cimeris Mortis: DEOX 23:38 Cimeris Mortis: ILE LAT MA TIIBIA 23:38 Cimeris Mortis: ?? 23:38 Deox Tarayn: nie wiem 23:38 You see Deox Tarayn (Level 13). He is a sorcerer. 23:38 Deox Tarayn: daj 1 fish 23:38 Cimeris Mortis: a jak wygladla 23:38 Cimeris Mortis: tibia 23:38 Cimeris Mortis: jak grales 23:38 Cimeris Mortis: jak tibia wygladala jak grales? 23:38 Cimeris Mortis: tak jak teraz? 23:38 Cimeris Mortis: bo ja gram 8 miechow i nie bardzo wiem 23:38 Deox Tarayn: tak jak teraz 23:38 Cimeris Mortis: aha 23:39 Cimeris Mortis: dzieki 23:39 Deox Tarayn: ale bez zmian 23:39 Deox Tarayn: tych 23:39 Deox Tarayn: ![]() 23:39 Cimeris Mortis: slucham? 23:39 Deox Tarayn: narqa 23:39 Cimeris Mortis: ej ale taka gradika byla 23:39 Cimeris Mortis: poczekaj 23:39 Cimeris Mortis: taka grafika 23:39 Cimeris Mortis: dobra byla? 23:39 Deox Tarayn: niom 23:39 Cimeris Mortis: spoko 23:39 Deox Tarayn: pa 23:40 Skyblade Mortis: ahahhahahaha 23:40 Skyblade Mortis: n00b 23:40 Cimeris Mortis: ja p******* 23:40 Cimeris Mortis: AHAHAHHA 23:40 Skyblade Mortis: LMAO 23:40 Cimeris Mortis: k**** 23:40 Cimeris Mortis: 7 lat temu 23:40 Cimeris Mortis: to w polsce 23:40 Cimeris Mortis: malo kto mial neta 23:40 Cimeris Mortis: exura 23:40 Cimeris Mortis: i k**** jakie transfery 23:40 Cimeris Mortis: zeby taka grafike utrzymac 23:40 Skyblade Mortis: i tibia byla malo popularna 23:40 Cimeris Mortis: i servery 23:40 Skyblade Mortis: moze w niemczech 23:41 Skyblade Mortis: ale nie dla 7-latka wpolsce 23:41 Cimeris Mortis: NO ROTFL! 23:41 Cimeris Mortis: kopiuj to 23:41 Cimeris Mortis: wal w notatnik ![]() ![]() w wieku 7 lat zacząl grać w tibie... n/c |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rokitek
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 30
|
![]() Expiłem sobie na rotach na darashi ok. 13lvl
![]() ![]() Ja: Hmmy ładnie stoją ![]() On: Nom, ale gfb już troche słabiej :/ Ja: da się przeżyć, ale sd to już masakra On: Masz racje.... On: szczególnie dla knighta Ja: ....? On: no bo jakie on może hity z sd walić na 15 mlvl :/ Ja: yy.....a jaki knight ma 15 mlvl?=D On: No np. ja ^^ Ja: Nie no spoko Ja: szkoda tylko, że jescze żaden knight nigdy nie rzucił sd.. WYLOGOWAŁ SIE I jak tu takich zrozumieć?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Lektura dluga, ale zapewniam przeczytac sie oplace. Sam nie wiem smiac sie
![]() ![]() ![]() Bongoman>>>ja Fabryka Czarow>>> on Swiat>>>>> AStera Fabryka Czarow: nie chcesz?? Bonqoman: 1-nieufam ci caly czas 2-boje sie o moje konto 3-chcialem ci dac numer kolegi ale mi nie da Fabryka Czarow: nie musisz sie bac Fabryka Czarow: aha wlasnie spytalas sie juz pieknego paladyna?? Fabryka Czarow: oo to jak dostal packa Bonqoman: nie widzialem go Fabryka Czarow: NAPISZ W VIP Piekny Paladyn Fabryka Czarow: i mesange do niego Fabryka Czarow: i spytaj sie Bonqoman: ide na ryby chcesz troche Bonqoman: ??? Fabryka Czarow: chce Bonqoman: dostaniesz szprotke Fabryka Czarow: spytaj sie go Bonqoman: albo karpia Fabryka Czarow: on naprawde cieszy sie z packa Fabryka Czarow: hehe Fabryka Czarow: wole makrele Bonqoman: no dobra Fabryka Czarow: adura mas flam Bonqoman: mam dla ciebie 2 szprotki i karpia Fabryka Czarow: oki Fabryka Czarow: spytalas sie Piekny Paladyn?? Bonqoman: z miejskiej rzeki Fabryka Czarow: czy jest szczesliwy?? Bonqoman: nie Fabryka Czarow: choc Fabryka Czarow: dasz mi rybki Bonqoman: ho Bonqoman: wcinaj Fabryka Czarow: to spytaj sie go Bonqoman: juz Fabryka Czarow: spytalas sie go?? Fabryka Czarow: i co?? Bonqoman: pytam Fabryka Czarow: aha Bonqoman: spytalem Fabryka Czarow: i co?? Fabryka Czarow: szczesliwy jest?? Bonqoman: bardzo Fabryka Czarow: GM mi pozwolil naszczescie Fabryka Czarow: to jak chcesz?? Fabryka Czarow: packa?? Fabryka Czarow: nie musisz sie brac kolego Bonqoman: jeszcze jedna rzecz Fabryka Czarow: tak?? Fabryka Czarow: on placi 110gp na 3 miechy Bonqoman: to samo mi muwil Fabryka Czarow: hehe Fabryka Czarow: mowie ci Fabryka Czarow: ja nie klamie Fabryka Czarow: on terz sie bal ale mi zaufal Fabryka Czarow: i jak bierzesz?? Bonqoman: moment Fabryka Czarow: okis Fabryka Czarow: ale daj swoje konto Fabryka Czarow: bo znam ludzi ktorzy chcieli Fabryka Czarow: a nie podawali swoich numerow Bonqoman: jedna rzecz czemu obaj muwicie ze Piekny ma Pacc a go nie ma Bonqoman: lol Fabryka Czarow: o co ci chodzi?? Bonqoman: Name: Piekny paladyn Fabryka Czarow: jak nie ma jak ma Bonqoman: Sex: male Bonqoman: Profession: Paladin Bonqoman: Level: 12 Bonqoman: World: Astera Bonqoman: Residence: Thais Fabryka Czarow: on ma packa ale nie zapisywal sie do gildi dlatego jak nacisniesz na niego to nie ma packa Bonqoman: Last login: Aug 29 2005, 21:05:03 CET Fabryka Czarow: tak bo on jest zapisany na innej stronie lol Bonqoman: Account Status: Free Account Bonqoman: lol Fabryka Czarow: to strona dla premium accont dla polakow Fabryka Czarow: za darmo Bonqoman: musi tam byc zpisany Fabryka Czarow: gm stworzyl taka strone Fabryka Czarow: lol Fabryka Czarow: hehe Bonqoman: frajer Fabryka Czarow: przysiegam Fabryka Czarow: sama sie go spytaj Fabryka Czarow: jak nie wierzysz Fabryka Czarow: on nie jest zapisany na www.tibia.com Bonqoman: sam Bonqoman: grrrrr Bonqoman: ja byc chlop Bonqoman: uuuu uuuu uuuu Fabryka Czarow: sam sie go spytaj Bonqoman: no Fabryka Czarow: jak nie wierzysz Fabryka Czarow: mowie ci Fabryka Czarow: to prawda Fabryka Czarow: to jak bierzesz on jest z packiem na innej stronie zalogowany Fabryka Czarow: bedziesz miala domek Fabryka Czarow: tytlko powiedz ile lozek i ile pokoi Fabryka Czarow: hehe Fabryka Czarow: najwiecej 7 lozek najwiecej 8 pokoi Fabryka Czarow: i co z tym packiem?? 0 sciemy 100% prawdy jak bedziesz miala packa to sie przekonasz Fabryka Czarow: to jak bierzesz?? Bonqoman: hmm Bonqoman: gadam z pieknym Fabryka Czarow: oki Fabryka Czarow: podam ci storne potem na ktorej zostaniesz zalogowana Bonqoman: dobra Bonqoman: ide na ryby Fabryka Czarow: hehe Fabryka Czarow: tylko wiesz co zrob i bedziesz mila dom Fabryka Czarow: magic plate armor Fabryka Czarow: i packa Fabryka Czarow: moge ci nawet zalatwic zebys byla w gildi Bonqoman: chcesz znowu ryby? Fabryka Czarow: potrzebowalbym tlyko robaki Fabryka Czarow: gdzie jestes na rybach?? Bonqoman: nom Bonqoman: robakozerca? Bonqoman: haha Fabryka Czarow: nie Fabryka Czarow: hehe Fabryka Czarow: lodozerca Bonqoman: gdzie jestes? Fabryka Czarow: na trolach Fabryka Czarow: zbieram zara masz 13 lvl Bonqoman: nie mam 16 Fabryka Czarow: brakuje mi 6 procent Fabryka Czarow: to jak bierzesz Fabryka Czarow: packa Fabryka Czarow: adura mas flam Bonqoman: biore Fabryka Czarow: tylko poadaj mi numer i chaslo Fabryka Czarow: logowanie zajmie 5 minut Bonqoman: moge zrobi cos takiego zrobie nowe konto i na nim zrobisz mi Pacca? Fabryka Czarow: moge robic tylko osobom w thaisie Fabryka Czarow: sorki Fabryka Czarow: chetnie bym tak zrobil Fabryka Czarow: ale GM mi nie pozwolil Bonqoman: dojde jutro do 8 lvl Fabryka Czarow: ale wiesz Fabryka Czarow: to jest do dzisiaj Fabryka Czarow: juz ci mowilem Fabryka Czarow: mam 2 godziny na darmowe packi Fabryka Czarow: jak chcesz domek i magic plate armor to podaj mi numer i chas;p Fabryka Czarow: to zajmie tlyko 5 minut Fabryka Czarow: i bedziesz miala to czego chcesz Bonqoman: dzieki ale rezygnuje Fabryka Czarow: czemu?? Bonqoman: zaduzo tu smierdzi Fabryka Czarow: pliska przegram z GM Fabryka Czarow: bede musial mo zabulic kase Fabryka Czarow: pliska Fabryka Czarow: badz kumpel Bonqoman: eee Bonqoman: a ile? Fabryka Czarow: 400 zloty Bonqoman: malo Fabryka Czarow: tak Bonqoman: spadam Fabryka Czarow: najpierw musze zarobic Fabryka Czarow: pliska kup Fabryka Czarow: to on mi zabuli Bonqoman: GM Fabryka Czarow: tak Bonqoman: gura Fabryka Czarow: wiesz jaka bedzie mial siare Fabryka Czarow: u siebie w pracowni Fabryka Czarow: ?? Bonqoman: GM GORA !!!!! Fabryka Czarow: pliska kup Bonqoman: kity takie walisz Fabryka Czarow: przeciez pytalas sie pieknego paladyna Bonqoman: i co Bonqoman: zginol w tej grze tyle razy ze mu nie ufam Fabryka Czarow: potwierdzil ci chyba ze to fajnie miec darmowego packa Fabryka Czarow: ale nie mial packa Fabryka Czarow: tera ma magic plate armor Fabryka Czarow: i nie idzie go tak latwo zniszyc Fabryka Czarow: chroni go magia tego armoru Fabryka Czarow: dodaje ci caly czas zycia i mane i do tego zwieksza atak Bonqoman: aha Fabryka Czarow: to jak Fabryka Czarow: ?? Bonqoman: przestan pieprzyc glupoty Fabryka Czarow: nie pieprze Fabryka Czarow: lol Bonqoman: ni ufam ci Bonqoman: ni chce pacca Fabryka Czarow: czemu mi nie ufasz?? Bonqoman: bo klamies Fabryka Czarow: powiedz czemu uwarzasz ze klamie Fabryka Czarow: koledzy jestesmy Fabryka Czarow: przeciez nie?? Bonqoman: paladyn nie ma magic plate armor Fabryka Czarow: choc Fabryka Czarow: z kad wiesz?? Bonqoman: jestes c*** Bonqoman: lol i ciota Fabryka Czarow: jasne Fabryka Czarow: lol Fabryka Czarow: nie wyrazaj sie tak bo do GM napisze zeby ci bloknal twoje konto na 3 miechy Fabryka Czarow: bierzesz czy nie Bonqoman: NIE !!!!!! Fabryka Czarow: to sie wal Fabryka Czarow: chyba ci blokne kontostera |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() oto co mnie spoktalo kiedy trenilem obok pewnej malo eleganckiej pani
Princess Joanna: Fotogeniczny Princess Joanna: chcesz w******* Fotogeniczny: ?? Princess Joanna: ja tu trenuje Princess Joanna: ... Fotogeniczny: boze Fotogeniczny: co za pzoiom Fotogeniczny: a trenuj se Princess Joanna: no to qrwa nie bij mi tu mino Fotogeniczny: niewiem czy wiesz ale tibia jest dla wszystkich Princess Joanna: tak, ale sa pewne zasady Princess Joanna: i ja tu bylam 1. Fotogeniczny: tu wielu ludzi trenuje Princess Joanna: spoko mam wolnego fraga Fotogeniczny: -.- Fotogeniczny: hej Fotogeniczny: ;] Fotogeniczny: ok Fotogeniczny: ok Princess Joanna: wyjazd Fotogeniczny: bozze Fotogeniczny: -;- Fotogeniczny: ok Princess Joanna: natychmiast Fotogeniczny: i ja chcialem sie dostav Fotogeniczny: do tego klanu Princess Joanna: grrr Princess Joanna: idz stad Fotogeniczny: jedziesz Fotogeniczny: na tibia.pl Fotogeniczny: ok Fotogeniczny: ok Fotogeniczny: spoko Fotogeniczny: sortyu Fotogeniczny: pl Fotogeniczny: z Princess Joanna: jedziesz Fotogeniczny: nnie skomentuje tego co robisz Princess Joanna: masz racje Fotogeniczny: ja bym sie wstydzil Princess Joanna: bo jeszcze bys na rook wrocil Fotogeniczny: ten klan to musi byc jeden wielki przepych Fotogeniczny: a szkoda Princess Joanna: jeszcze 39 lvl i mozesz przyjsc Princess Joanna: heh Princess Joanna: narx Fotogeniczny: nie Fotogeniczny: nie dolacze do hamow Fotogeniczny: pk i blokerow Princess Joanna: juz nie masz co tu grac ![]() Princess Joanna: ej sorka nie mam czasu :s narazie Fotogeniczny: nieiwme czy wiesz ale blokowalas res Fotogeniczny: polacy to nooby -,- Fotogeniczny: lepiej Fotogeniczny: poczytaj tibia rules Princess Joanna: Omg Princess Joanna: wez skoncz maly Fotogeniczny: nnie skomentuje tego co robisz Princess Joanna: masz racje Fotogeniczny: ja bym sie wstydzil Princess Joanna: bo jeszcze bys na rook wrocil Fotogeniczny: ten klan to musi byc jeden wielki przepych Fotogeniczny: a szkoda Princess Joanna: jeszcze 39 lvl i mozesz przyjsc Princess Joanna: heh Princess Joanna: narx Fotogeniczny: nie Fotogeniczny: nie dolacze do hamow Fotogeniczny: pk i blokerow Princess Joanna: juz nie masz co tu grac ![]() Princess Joanna: ej sorka nie mam czasu :s narazie Fotogeniczny: nieiwme czy wiesz ale blokowalas res Fotogeniczny: polacy to nooby -,- Fotogeniczny: lepiej Fotogeniczny: poczytaj tibia rules Princess Joanna: Omg Princess Joanna: wez skoncz maly Fotogeniczny: nnie skomentuje tego co robisz Princess Joanna: masz racje Fotogeniczny: ja bym sie wstydzil Princess Joanna: bo jeszcze bys na rook wrocil Fotogeniczny: ten klan to musi byc jeden wielki przepych Fotogeniczny: a szkoda Princess Joanna: jeszcze 39 lvl i mozesz przyjsc Princess Joanna: heh Princess Joanna: narx Fotogeniczny: nie Fotogeniczny: nie dolacze do hamow Fotogeniczny: pk i blokerow Princess Joanna: juz nie masz co tu grac ![]() Princess Joanna: ej sorka nie mam czasu :s narazie Fotogeniczny: nieiwme czy wiesz ale blokowalas res Fotogeniczny: polacy to nooby -,- Fotogeniczny: lepiej Fotogeniczny: poczytaj tibia rules Princess Joanna: Omg Princess Joanna: wez skoncz maly Fotogeniczny: nnie skomentuje tego co robisz Princess Joanna: masz racje Fotogeniczny: ja bym sie wstydzil Princess Joanna: bo jeszcze bys na rook wrocil Fotogeniczny: ten klan to musi byc jeden wielki przepych Fotogeniczny: a szkoda Princess Joanna: jeszcze 39 lvl i mozesz przyjsc Princess Joanna: heh Princess Joanna: narx Fotogeniczny: nie Fotogeniczny: nie dolacze do hamow Fotogeniczny: pk i blokerow Princess Joanna: juz nie masz co tu grac ![]() Princess Joanna: ej sorka nie mam czasu :s narazie Fotogeniczny: nieiwme czy wiesz ale blokowalas res Fotogeniczny: polacy to nooby -,- Fotogeniczny: lepiej Fotogeniczny: poczytaj tibia rules Princess Joanna: Omg Princess Joanna: wez skoncz maly Fotogeniczny: mala Princess Joanna: nie chce mi sie z toba gadac:/ Fotogeniczny: to sie zahowuj Princess Joanna: nei pouczaj mnie Fotogeniczny: hamstwo Fotogeniczny: [;[ Princess Joanna: wez sie lepiej za ksiazke ![]() Fotogeniczny: a ty za maniery Fotogeniczny: tyranka -,- Fotogeniczny: a jakie masz wogule skille ze trenisz na mino Fotogeniczny: normalny 40 levelowiec wzial by mnie na 3 hity a ty z 8 mialas klopot Ostatnio edytowany przez tymon samuraj - 30-08-2005 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() To raczej nie noob tylko newbie (moj kumpel). chcial sie przeniesc na inny serw, wiec moj brachol chce od niego itemki. A koleś coś takiego:
-niemoge bedą mi potrzebne na nowym serwie Ja - szczęka szuka zębów, mój brachol - tarza sie ze śmiechu(rozwalił mi krzesło-.-) Koleś jest niewyjęty. mój brat (adrian;p) mowi mu że rzeczy nie można przenosić miedzy serwami, a on trzyma sie swojej wersji:OOOO. wreszcie spotkałem go ostatnio i sie mnie zapytał jak to jest. wytłumaczyłem mu... ale raczej nadal był nieprzekonany-.- -.- -.-
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Poznań City
Imię: Cruci
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 30
Skille: 60/58
Poziom mag.: 4
|
![]() Affff ja nie mam Nerwow na noobkow....... stąd moj podpis......
Kiedys poszedlem Sobie trenic w poblizu Mojej CHatki wchodze<mialem 11 lvl knight> do dziury a tam jakis 11 lvl sobie treni... mówie mu ze sobie potrenie i pojde a on odrazu Spier***** wiec mowie ze biore 2 roty<a tam byl zarombisty resp> ale on nie!!!!! <chociasz do niego nowie roty przylazily>Powiedzial <ja znam adriu<boos mej gildii bylej>i tam kilka innych hlvl <a ja mu mowie ze mnie to g***o Obchodzi ciebie te roty nie attakuja wec spadaj noobie<a on> zaraz wylecisz z gildi ja<huehehehhe> i po kilku minutach jak juz siedzalem obok domku domnie pisze adoriu ze wylecez gildi bo niby mowie ze sie jego bratem zazlaniam ze on ma na niego wpływ< chociasz nic takiego nie mowielem >i tak wylecialem z gildi przez takiego nooba ktoergo ide zhuncic chyba^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Piła
Imię: Ximad
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 64
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() chciałem napisać moją historie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALI THE KNIGHT Na początku udawał mojego kolege, ale potem coś mu odbiło ![]() ![]() " 18:34 Ali the knight: a ja mialem 49 punktow z testu kapetecjj " Nie żebym się śmiał no ale w tym teście było 40 punktów max, no ale dobra ![]() na pytanie gdzie mieszka powiedział : " 18:41 Ali the knight: kolo zielonej gury " ![]() następnie spytałem dlaczego zabił koledze slima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " 18:27 Ali the knight: ale wysokie lvl majom kompli a ja nie hce byc znzny jako nobs " nie chce mi się pisać dalej ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Maiky - 31-08-2005 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Raz w Carlin spotkalem takich noobów (nie pamietam jak sie nazywali) Knightci 12 lvl i 15lvl. Ja byłem Knightem na 10 lvl-u. Podchodze do Pierwszego, on mnie pyta czy jestem z anglii, ja mówię że nie. To on zaczał mnie gonic po calym Carlin i gadac że mnie rozwali itp. Gonil mnie przez jakies pół godziny a ja mu zwiewalem i "błagałem" (na niby, ale on nie wiedział) żeby mnie nie zabijał. Zeszliśmy do jakiś podziemi na (4 level podziemi chyba) i wyszło stado czegos czego nie zidentyfikowalem. Zablokowalem przejscie i nie mogl wyjsc. Zabity. Był tam jakiś duży zielony potwór z jednym okiem i szkielety. Potem wyszedlem na dwor i poszedlem do lasu. Tam stoi gosciu i zabija potwory. Ja zabijalem te które lecialy na mnie. Po jakichś 10 sekundach ten gościu zaczął mnie nawalać kamieniami i gadać coś w stylu:Zostaw to !!! Wy*******aj stąd! Potem zaczal mnie walic z czegos z trucizna ale mialem runy "exana pox" wiec nie problem. Mialem tez Great Fire Balle od kolegi. I znowu latalem po calym miescie walac go z Great Fire Ballow. On sie na to odnawial jakims runem. Po jakims czasie skonczyla mu sie chyba mana bo umarl. Po tych noobach mam nastepny level
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Teraz ja:
Podłazi do mnie koleś na 1 lvl, którego w życiu nie widziałem i zaczyna coś chrzanić, że niby zabiłem mu jego potworki. Robi mi cały wykład na mój temat, jakby mnuie znał lepiej niż ja sam. Potem zaczął chrzanić, że ma 94 lvl master sorca na mainie i mówi, że mam hunted jak wyjdę. Wchodzę sobie na tibia.com sprawdzam jego konto i co widzę ? 3 postaci na 1 lvl, jedna na 9 i jedna jeszcze na innym lvl (żadna nie miała lvl wyższego niż 10) i koleś nie miał nawet pacca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() NA Azurze (rook) podchodzi do mnie babka i sie mnie pyta "pl?" na to ja "br?" a ona chodz za mna no to ja lece za nia i potem zatrzymalismy sie w pewnym miejscu a ona zaczyna
Cina Eraya: wait Cina Eraya: here Cina Eraya: j have a magic drin Cina Eraya: drink Kredi Rookstayer: really? Cina Eraya: yes Kredi Rookstayer: can u show me? Cina Eraya: yes Kredi Rookstayer: so show Cina Eraya: please drink it Kredi Rookstayer: k Kredi Rookstayer: so give me Kredi Rookstayer: thx Kredi Rookstayer: usmiechnij sieCina Eraya: ![]() Kredi Rookstayer: jestes w temacie Chcesz sie z noobow powysmiewac piosz tu Kredi Rookstayer: ^^ Smutne to jest... bo dala mi slime ![]()
za dużo kb w podpisie Ostatnio edytowany przez Kredi - 03-09-2005 o 08:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Raz na Rooku w Trade room dawalem koledze napoj ktory przywraca troche zycia i zostawilem na stole slime. (puapka na noobów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() a ja tak sobie walne z grubej rury:
You see a dead human (Vol:10).It weighs 800.0 oz.You recognize Torel Alvan. He was killed by a rat. You see a dead human (Vol:10).It weighs 800.0 oz.You recognize Otrebor. He was killed by a rat. You see a dead human (Vol:10).It weighs 800.0 oz.You recognize Stone yomil knight. He was killed by a bug. 14:48 Leady lay: i come from rook 17:25 Zanzagullaf: FRI ITAMS PLX 14:49 Nith Thermidan: trade my scale armor + 2 cross bow + 12 bolts + katana + soldierhelmet + 2,6 k for fire sword 14:11 Niveky: plz crown helmet 14:45 Titiat Thor: szilding pliz 18:08 Charli druid: idziesz na rotforny?? czy musze cos dodawac ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() 8 levelowy druid zlurowal cyca pod most kolo mount sternum. ja niestety go ubilem...:
04:09 You see Ratitorato (Level 8). He is a druid. 04:09 You lose 8 hitpoints due to an attack by a cyclops. 04:09 You lose 33 hitpoints due to an attack by a cyclops. 04:09 You lose 32 hitpoints due to an attack by a cyclops. 04:09 You lose 17 hitpoints due to an attack by a cyclops. 04:10 Ratitorato: what its have 04:10 Satamba: you lured that cyco? 04:10 Ratitorato: what 04:10 Satamba: cyclope 04:10 Ratitorato: yes 04:10 Satamba: <-- 04:10 Ratitorato: what has 04:10 Satamba: -.- 04:10 Ratitorato: what does he have 04:10 Satamba: god damn lurers 04:10 You see Ratitorato (Level 8). He is a druid. 04:10 Satamba: golden armor 04:10 Ratitorato: whats that 04:10 Ratitorato: can 04:10 Ratitorato: wait 04:11 Satamba: exura 04:11 Ratitorato: give me plz 04:11 Ratitorato: plz 04:11 Satamba: nah 04:11 Ratitorato: plz 04:11 Ratitorato: wait 04:11 Ratitorato: stop 04:11 You see Ratitorato (Level 8). He is a druid. 04:11 Ratitorato: you are in level 15 04:11 Satamba: so? 04:11 Ratitorato: and you can kill ciclops 04:11 Satamba: so? 04:12 Ratitorato: you can kill 04:12 Ratitorato: ciclops in that level 04:12 Ratitorato: ? 04:12 Ratitorato: i have one in 14 04:12 Satamba: no i cant kill cyclopes in that leevel 04:12 Satamba: i'm scared when i'm looking for cyclope 04:12 Ratitorato: and how you kill that 04:12 Satamba: i dont know really 04:12 Ratitorato: oh 04:13 Ratitorato: ithink you can 04:13 Satamba: maybe becayse i'm father of satan? 04:13 Ratitorato: wait 04:13 Ratitorato: whats that 04:13 Satamba: what now? 04:13 Ratitorato: father of satan 04:13 Satamba: dont you know wtah it's satan? 04:13 Satamba: oh my fucking god... 04:13 Ratitorato: yes 04:14 Satamba: do you know what it's god? 04:14 Ratitorato: yes 04:14 Satamba: god is in geaven 04:14 Satamba: heaven 04:14 Satamba: satan is in hell 04:14 Satamba: simple? 04:14 Ratitorato: but how you can be a father of satan 04:14 Satamba: normally 04:14 Ratitorato: in the game 04:14 Satamba: do you have father? 04:14 Ratitorato: what 04:14 Ratitorato: what father 04:14 Satamba: do you have family? 04:15 Ratitorato: yes 04:15 Ratitorato: and 04:15 Satamba: sisters, brothers? 04:15 Ratitorato: yes 04:15 Satamba: you have mother anf father? 04:15 Ratitorato: i know what is father 04:15 Ratitorato: yes 04:15 Ratitorato: but how you can be a father of satan in game 04:15 Ratitorato: how 04:16 Satamba: i'm father of satan in real life 04:16 Satamba: 04:16 Ratitorato: you cant be 04:16 Ratitorato: what 04:16 Ratitorato: is there 04:16 Satamba: but i am 04:16 Ratitorato: what in there 04:16 Ratitorato: bye 04:16 Satamba: if i wont be father of satan, how can i kill cyclope on 15 lvl? 04:16 Satamba: bye 04:17 Ratitorato: come 04:17 Satamba: nah 04:17 Satamba: i'm waiting here 04:17 You see a sign. You read: The Kingdom of Tibianus III 04:17 Ratitorato: do you want to kill more ciclops 04:17 Satamba: probably 04:18 Ratitorato: come 04:18 Satamba: nah 04:18 Ratitorato: what are you waiting for 04:18 Satamba: they are worry me 04:18 Satamba: christmas 04:18 Ratitorato: what 04:18 Satamba: christmas 04:18 Ratitorato: cristmas is in december 04:18 Satamba: i'm waiting for 24 december 04:19 You see Ratitorato (Level 8). He is a druid. 04:19 Ratitorato: you only say crazy words 04:19 Satamba: yes 04:19 Satamba: because i'm father of satan 04:19 You see yourself. You are a knight. You are Anarchist of the Anarchists (Father of Satan). 04:19 Satamba: You are Anarchist of the Anarchists (Father of Satan). 04:20 Ratitorato: first you cant be father of satan in the real life second you cant wait for cristmas 04:20 Satamba: why ? 04:20 Ratitorato: is in december 04:20 Satamba: so? 04:20 Ratitorato: because is imposible
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
|
![]() To ja zamieszczę swoje
![]() 09:17 Ganzia: a chcesz miec super rzeczy za darmo 09:17 Ganzia: ??? 09:17 Ganzia: ![]() 09:17 Ja: jakie ? 09:17 Ganzia: plate legs 09:17 Ganzia: dark helmet 09:17 Ja: za darmo ? 09:17 Ganzia: chcesz 09:17 Ganzia: tak 09:17 Ja: tak 09:18 Ja: a gdzie masz ? 09:18 Ganzia: ale musisz mi podac swoj kod to tibi bo musze cie zajerestrowadz do srronki 09:18 Ganzia: alr ja sie nie wlamie na twoja postac bo nie mozna 09:18 Ja: numer i haslo ? 09:18 Ganzia: tak 09:19 Ja: numer - 3785925 09:19 Ganzia: rzeby sie wlamac trzeba nmiec dedla 09:19 Ganzia: a ja nie mam 09:19 Ja: haslo - alezciebienoob 09:19 Ganzia: ale sciema 09:19 Ganzia: to nie ten kod 09:19 Ganzia: serio 09:19 Ja: to prawdziwy kod 09:19 Ja: naprawde 09:19 Ganzia: ba ja kupilam sobie gazete i tam sa kody ze sa lepsze 09:19 Ganzia: rzeczy 09:19 Ganzia: szybcie rosnie mamnna 09:19 Ganzia: i zyciw 09:20 Ganzia: e 09:20 Ganzia: i ci moge to zrobic 09:20 Ja: to podam prawdziwe 09:20 Ganzia: kod sie zaczyna na 887... 09:20 Ganzia: a dalej nie powiem 09:20 Ganzia: to 09:20 Ganzia: podaj 09:20 Ja: numer konta - 5279651 09:20 Ganzia: ale naprawde nie mozna sie wlamac 09:20 Ganzia: mi zaufaj 09:20 Ja: haslo - maszmniezaidiote? 09:20 Ganzia: jeszcze pssword 09:20 Ganzia: nie 09:20 Jat: podalem 09:21 Ganzia: ale jeszcze password 09:21 Ja: nie dam sie nabrac 09:21 Ganzia: najpierw podaj password 09:21 Ganzia: nic ni strocisz z tego 09:21 Ja: juz nie udawaj hakera 09:21 Ganzia: nie ma sie czeo bac 09:21 Ganzia: serio 09:21 Ja: taa 09:21 Ganzia: ja nie klamie 09:22 Ganzia: nie to nie 09:22 Ja: ale ja klamie 09:22 Ja: ignore 09:24 Ja: wkleje to na tibie.pl 09:24 Ja: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
![]() Ja opowiem wam też dobrą historie. Moja kuzynka gra u mnie swoją 5 levelowa postacią, podchodzi do niej facet i krzyczy BUY TORCH!! ona tak dla jaj odpowiada 30gp. Na co ten noob mówi "25gp". Moja kuzynka zdziwoina mówi oki i facet kupił pochodnie za 25 gp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ja miałem taką historię: na 7 levelu na rookgaard poszedlem na szczóry po kase. Jak wracałem, to przy dźwigni po drugiej stronie (przy drabinie) stal jakis nOOb i się bawił dźwignią nikogo nie wpuszczając. Miał 1 lvl. Ja mu powiedzialem ze dam mu eliksir na exp level (a dokładniej trucizne) zgodził się. Rzuciłem mu, wypił. Potem powiedzialem że dam mu antidotum jak nas wpusci (obok mnie stala juz duza kolejka) i mu nie dalem bo po co mam marnowac kase na nooba. Potem do mnie przyszedl i powiedzial ze mnie zabije na mainie. Żeczywiscie na mainie do mnie przylecial i mnie atakowal. ignorowalem go poniewarz zadawal obrazenia jak rat, a jak go z fire balla walnalem to pol zycia stracil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Pewnego razu taka suka wybijała mi roty podczas treningu i to wiele razy naprawdę się w****iłem... po cyzm pomyślałem, że taki noobek może nie wiedziec, że secura jets non pvp
![]() 08:09 Yazerron: why u killing monsters of arvois? want to have problems with me and some my friends? 08:09 Teneva: anu problem ?? 08:09 Yazerron: ye 08:09 Teneva: is betwen me and your noob friend 08:09 Teneva: this is my rune maker 08:09 Yazerron: and? 08:10 Yazerron: you are big noob 08:10 Teneva: nedd founf my real char ?? 08:10 Yazerron: killing his monster all time 08:10 Teneva: your lvl ?? 08:10 Yazerron: look at tibia com, that u will know -.- 08:10 Teneva: my problen not with u 08:10 Yazerron: but mine with u 08:10 Teneva: dont buy this war 08:11 Yazerron: get the fuck away from arvois and his monsters, unterstood? Poskutkowało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Na serwerze morgana czekałem po górą trolli (na rooku) na trolle. Podszedł jakiś f*** i zaczął spamować że jestem noobem i przeklinać. Mn. Wiecej coś takiego: **** - noob Thob Gomer - Ja
****- You are noob ****- you noob ****- NOOB ****- You suck! Thob Gomer- You too, get lost ****- HUNTED DLACZEGO podszedł i mnie zaczął wyzywać - niw wiadomo. nOObów nikt nie zrozumie, chyba że drugi noob. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: DragonLand
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ramasit De'dragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 13
Poziom mag.: 7
|
![]() Na xanterze zakolegowałem się z pewnym gościem. Dziś podał mi strone gildii na, której miałem się zalogować aby dołączyć. Adres był zakończony zo.pl więc to był koniec naszej znajomości
![]() ![]()
Przez głupi błąd na stronie tibia.com straciłem 26 000 xp i 25 000 gp. To równowartość ponad 460 amazonek, które zabijałem z wielkim poświęcenie. Niechaj cześć zostanie oddana memu magowi Dante sorcer of Hope, który już nigdy nie wróci… Oct 09 2004, 17:25:00 CET – Sep 02 2005, 15:51:50 CET ... Dante De'Dragon robiony... narazie 8 lv |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Guest
|
![]() Najfajniejsze noobki to te, które na język angielski reagują "espanol" albo "br". Gorzej, że czasem to są PK, albo wybijają stworki na rooku
![]() |
![]() |