![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() 1. To prawda.
2. Może i ma łatwiej, ale nie ma już tej satysfakcji. Nagrodą za trudy odnalezienia questu jest satysfakcja.
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
Profesja: Sorcerer
Poziom: 67
|
![]() Honey flowery są po to, by wciskać je noobom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() co ty gadasz high lvl na rooku uzywaja ich do blokowania albo do questa !!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Kwiat do blokowania <hahaha> nie mogę!!!
Tak jak by nie było innych przedmotów do zastawiania drogi monosowi bądź rotowi. Ludzie specjalnie wydają tyle kasy byle by zablokować stwora KWIATEM?????? Nie wydaje mi się...
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() ten temat jest bez sensu jedyny pozytek jest taki ze wszyscy nabijaja sobie posty
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() racja z tym nabijaniem postow... zamknijcie ten temat bo jest bez sensu... ale przecierz po kwiatku sie da przejsc... wiec jak nim blokowac ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() a tu nie macie racji ten kwiat jest bardzo pozyteczny !!!!potwory przez niego nie przejda i moga uratowac zycie czasami albo pomoc blokowac na mino hell potwory =)albo rooty pod grobami mozna go tez wykorzystac w charakterze questa ale rookowcy uzywaja go do blokowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ten kwiatek(ktoś mi mówił 8) ) że można znaleźć na górze waspów i trzeba je pokonć otwierasz skrzynke i jest,jest do studded legsów ale nie wiem gdzie znaleźć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() A ja ten kwiatek znalazlem w srodku miasta,oczywiscie nie doslownie, ktos go zostawil jako bezwartosciowy przedmiot, albo posadzil w doniczce dla ozdoby.Wziąłem sobie bo ladnie wyglada,a co dalej z nim zrobie to sie wyjaśni póżniej... 8)
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() hihi
Opyl go noobom za 100 gp To zawsze działa ![]() A jak nikt nie będzie chciał kupić to powiedz,że jest do czegoś potrzebny i tyle... Ten kwiatek jest bardzo przydatny... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() HONEY FLOWER to quest, ale niestety trzeba mieć pacc'a, żeby dostać za niego nagrodę ( spodenki fajne ) albo poprosić jakiegoś pacc'a i mu za to zapłacić ( ja tak robię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Przy okazji kwaitków... Co to jest MOON FLOWER ??
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Honey flower jest potrzebny do questa... tylko dla pacc a po 2 to niepowiem co sie dostaje bo to quest
![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
![]() |
![]() A morał z tego taki że wcześniej wspomniany Honey Flower sluży tylko do wciskania go noobom, i do questa...ale to nie wazne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Bo blokuje niektóre potwory sam se zobacz. Weź jakis kwiat doniczkowy postaw obok potwora np spidera albo trola zobaczysz ze ni huhu przejdzie po nim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Xiuek
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Honey Flower uzywany jest przez rookstayerow do: trpowania, blokowania potworow poniewaz zaden potwor na rooku( oprocz AS'a -.^) nie moze wejsc na hf ;d nie mozna takze nikogo na niego pchnac
![]() ![]() @edit LoL ,teamt spzreds trzech lat.. zal Ostatnio edytowany przez Xaviour - 01-09-2007 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Orac
Profesja: Rookstayer
Świat: Mythera
|
![]() @up
w koncu jakis Rookmaster wlazl na ten temat... =) Cytuj:
Cytuj:
Xaviour jedyne z czym sie nei zgodze to z tym ze na AS nie dziala.. MOzna go nimi zblokowac,jednak nadal atakuje (jak spearman chociazby). proponuje zamknac temat Pozdrawiam ![]() p.s jesli chodzi o nabijanie postow-gratulacje, nie sa one przeciez nigdzie podliczane.. o.0
"człowiek obcinający włosy jest jak drzewo gubiące liście..." B.N.Marley Ostatnio edytowany przez Orac - 01-09-2007 o 23:44. |
||
![]() |
![]() |