|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: POLSKA!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bubble
Profesja: Elite Knight
Gildia: Starry Heaven
Świat: Antica
Poziom: 214
Skille: 250/250
Poziom mag.: 15
|
![]() Nawet loot niezly wam spadl, duzo ubiliscie. Ja osobiscie boje sie jeszcze chodzic na tak silne potwory, a wy siekacie to bez poroblemu.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() wow ale pk zabiliscie !!! i ten lvl mmmmmmmmm miodzio !! ja tez tak chce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Po pierwsze - nuuuuuuuuudy, a po drugie - Twoja gramatyka jest po prostu tragiczna... Przestań grać w tibie i zacznij się uczyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() To wydlądało jakby ktoś specjalnie zrobił takie postacie i udawał noobow do perfekcji... a jeśli nie to "som" naprawde nooby... i ortografie "majom" bardzo "dobrom" ...
![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Film do bani, w zyciu gorszego nie widzialem LOL Ostatnio edytowany przez wazz - 09-09-2005 o 16:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() noob plx film do bani tylko strata czasu ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() No Comment...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mauzes
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Film-uhahaha
Ortografia-uahahah Autor-uahaha chyba więcej nie potrzeba?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie widziałem takiego czegoś od... nigdy takiego czegoś nie widziałem ...
taki filmik można nakręcić po kilku godzinach grania od 1 lvla @autor tematu zrób porządny lvl, skille, najlepiej 4 mlvl, idz na coś dobrego i wtedy zamieszczaj screena, chyba sie nie spodziewałeś, że wszyscy będą zachwyceniu tym filmem?:/ pozwoliłem sobie wrzucić tu kilka fajnych cytatów ;] Demon Lee: czekaj mc wylacze Demon Lee: kurde zapomnialem tarcze --- Makaroniarz: hackenli mnie i stracilem plate seta i 800 gp Demon Lee: ja bym sie zalamal --- Demon Lee: ja mam buty --- Makaroniarz: 16 fishinga mialem i zjechali do 10 Demon Lee: o kurde Demon Lee: ja bym sie zalamal --- Demon Lee: jestes szybszy bo masz dyzu lewel --- Demon Lee: rok ta postac robilem --- Makaroniarz: jaki lot Demon Lee: nmyslalem ze dedles --- Makaroniarz: wyjdz bo ja expie z kolegom ok? Makaroniarz: mine Makaroniarz: szypki respaln --- Makaroniarz: pokazemy tibji pl Makaroniarz: gdzie som jeszcze amazonki Makaroniarz: bo nie wszyscy wiedzom --- Demon Lee: 84 cepa Demon Lee: cape --- Demon Lee: spadamy bo zaraz puchatek Makaroniarz: puchatek o 19 jest --- Makaroniarz: kamienie Makaroniarz: wez Demon Lee: nie umiem Demon Lee: jak to bylo? Makaroniarz: przecionginij i enter Demon Lee: havy jest --- Demon Lee: pacz co umiem Makaroniarz: co to bylo? Makaroniarz: co to te niebiskie Demon Lee: takie kulki --- Makaroniarz: plate klate z niej wypada --- Derek the Hunter: no hef sry --- Makaroniarz: pokazemy lot i wyloncze film Demon Lee: rób scrinna to recz jasna nie wszystkie śmieszne teksty, bo mniejwiecej co drugi tekst zwalał mnie z krzesła ![]() Te teksty niekiedy były tak śmieszne że odnosiłem wrażenie iż nasi bohaterowie celowo zrobili taką komedię, ale przyznam że niezły miałem ubaw ![]() Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 09-09-2005 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
![]() Najlepsze filmy które widziałem na tym forum są wykonania panów o nickach Cichy i Player Killer. Wg. mnie wszystkie próby wykonania questów 100+lvl są dobre a nie takie gówno jak ty nakręciłes po prostu żenada ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() hahahahahahahahhahahaha
bhahahahahahahah omgomgomgomg ale film HAHAHA... te ich texty !! HAHAHAH kto chce sie posmiac polecam o ja *******e, monitor poplulem ze smiechu wy***alem sie z krzesla o ****aaaaaaa hahahahahahaha ahahahahhahahahaha gz dla panów hahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() czpiacie sie ja osobiscie tesz tak pisze i mnie to h** obhodzi co muwia inni fonetyja roxa z commentuw uznalem ze nie sciagam filmiku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() połowa tych waszych wypowiedzi powinna byc usunięta -.-
Nic niemam do tego filmu (amator), tylko do nazwy tematu...
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() filmu nie ogladalem tylko na default sie gapisem
![]()
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() ej nie ten koles jest idiota tylko wy....
kazdy idiota by sie skapna ze jest to IrOnIalub gag ukazujacy nobostwo niektorych filmow kreconych na serio... a polewalem przy filmie przednio xD udalo sie jezeli dobrze film odebralem :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ZA***ISTY FILM!!!!!!!
Przeciez amazon i hunter is pk!!! Ale oni pk pozabijali, a jaki loocik. MMMMMM |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Za murami,kratami,koło kompa
Stan: Niegrający
Imię: eee?? ;|
![]() |
![]() 22:28 Makaroniarz: mam life fluida damy rade
22:30 Makaroniarz: plate klate z niej wypada Tesh poplułem monitor i przejechałem psa , który jest pod krzesłem ![]() ![]() ![]() ![]() Git filmik <LolL> |
![]() |
![]() |