| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 06 08 2005 Lokacja: Iwaniska Wiek: 35 Posty: 3 | Siemqa!     Mam pytanko. Czy zabiję Vampa solo ze skillami 69/68? Piszcie plx: po ile będzie mnie siekał, ile UHów pójdzie, z jaką bronią na niego iść (sword) i czy są jakieś taktyki żeby go łątwiej zabić? Czekam na Odp. Pozdro dla całej ekipy tibia.pl i użytkowników. P.S: Klikając "Szukaj" nie znalałem tematu, który by mnie satysfakcjonował.  | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2004 Lokacja: Lubaczów Posty: 56 Stan: Aktywny gracz Profesja: Paladin Świat: Berylia Poziom: 60 Skille: 82/55 Poziom mag.: 16 | poradzic poradzisz sobie z nim ale nie polecam poprostu strata czasu i uhów na tego gada   zgadzam sie vamp shileld ale bardzo rzadko wiedz zeby wypadl trzeba je masowo wybijac ^^ no ale skoro chcesz sie przejsc to wez sobie raczej Giant Sworda i pójdzie ci nie wiecej raczej niz 3-4 uhy a co do Bright sword czy fire sworda to pojdzie ci wiecej uhów moim zdaniem okolo 2 uhow wiecej ale jak juz mowilem strata czasu i uhów nie polecam | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 12 2004 Lokacja: Mahakam Wiek: 42 Posty: 332 | vamp potrafi puscic ladne kombo czasem. dosyc silnie tez paralizuje ( mocno i na dlugo ). jesli sword to albo gs, full attack i sie uhasz, albo full def z dobra tarcza i hmmki/gfb + uh 
				__________________ baruk khazad!!! khazad aimenu!!! Hail Mahakam!!!  | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 10 2004 Lokacja: Wrocław Posty: 129 Stan: Na emeryturze Imię: Seba neo Profesja: Knight Świat: Azura Poziom: 52 Skille: 77/74 Poziom mag.: 6 | Zależy jaki masz lvl bo ilość hp jest potrzebna do obliczenia ilości uhów... 
				__________________ Przekroczone limity sygnatury. | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2004 Lokacja: Kraków Wiek: 39 Posty: 33 Stan: Aktywny Gracz Imię: Sakazulu Profesja: Elite Knight Świat: Nova Poziom: 164 Skille: 99/95 Poziom mag.: 9   | Tak zabijesz vampira, hmm, uhy i giant sword na full atk, lub war hammer, w zaleznosci jakiej broni uzywasz, uzyjesz hm... 4-5 uh tak mi sie wydaje. A tak z doswiadczenia huntowanie vampów dla loota to lekka przesada z tego nic niewypada, no chyba ze masz niesamowity fart.  | 
|  |   | 
|  | #6 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 08 2004 Wiek: 33 Posty: 1,743   | Cytuj: 

__________________ GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! | |
|  |   |