|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam taki problem:
Wpisuje Nr i pass normalnie zeby sie zalogowac , czekam z minute i mi wyskakuje taki myk. Cannot coonect to a login server. Error:Connection refused. ?????? Helpp me plz ------------------------ Zrobilem jak powiedziales i nadal to sam ![]() |
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Sa 2 mozliwosci. Albo masz odlaczony modem lub internet, albo jest wylaczony login server Tibijski. Zresetuj kompa, jak nie podziala przeinstaluj Tibie, a jak to nie zadziala to moje sily slabna. Mozesz poszukac tez gdzies na forum, bo chyba byly juz takie tematy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Być może nie do końca uporali się z tym problemem co zaistniał przed świętami. Mi wszystko działa. Może administrato sieci zablokował porty tibii. Poproś rodziców aby się z nimi skontaktowali i załatwili co trzeba.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() a moze brat/siostra zablokował/zablokowała ci coś na Firewallu :/
_________________________________________________ Fargass 17lev 24 mlev Sorecerer Dark Mage HIBERNA
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Albo możliwe że w options masz zaznaczone Test srever login i dla tego nie możesz sie zalogować
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2004
|
![]() Ja tez mialem ten sam problem , porostu sciagnelem nowa Tibie i wszystko bylo juz ok.
|
![]() |