Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Pokaż wyniki sondy: Kto wydaje Ci się najlepszym kandydatem na prezydenta RP?
Donald Tusk 149 60.08%
Lech Kaczyński 27 10.89%
Włodzimierz Cimoszewicz 31 12.50%
Andrzej Lepper 24 9.68%
Marek Borowski 5 2.02%
Maciej Giertych 3 1.21%
Henryka Bochniarz 1 0.40%
Jarosław Kalinowski 0 0%
Gabriel Janowski/Maria Szyszkowska/Janusz Korwin - Mikke/Liwiusz Ilasz/Bolesław Tejkowski 2 0.81%
Inny 6 2.42%
Głosujących: 248. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-09-2005, 19:42   #161
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Ehh Lepper Noo chyba ze Tusk
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-09-2005, 19:42   #162
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

jedynie Cimoszewicza postawa nie była zbyt piękna na 'do widzenia', jako, że przy okazji powiedział, że żaden z kandydatów się nie nadaje na prezydenta.. a skoro się nie nadawali, to czemu ich tak zostawił i odszedł? ładny prezent, wyborcy teraz, mimo wszystko, że jakoby im nic nie sugerował, dostali informację - nie ma na kogo głosować, to po co głosować.. tak też pewnie zrobi spora grupka ~_~
ah... masówki... taki jeden minus demokracji, wybiera się ludzi z różnych powodów, a najczęściej będąc pod czyimś wpływem..

Banach się popisała w rozmowie - co chwila podkreślając swojego kandydata, na jakiego z racji rezygnacji Cimoszewicza ludzie powinni głosować XD ciekawe ile razy w całej mowie powiedziała 'Borowski'.. nie ma to jak promować swego w każdej sytuacji i możliwej chwili..

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 19:54   #163
Pogromca pk
Zbanowany

Pogromca pk's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Dlaczego oskarzenia zostaly wypowiedziane teraz? Daltego, ze Tusk bal sie Cimoszewicza i dlatego jego pseudo partia go oszkalowala.
To raczej cimoszewicz bal sie Tuska, kiedy to on prowadzil w sondazach (nie chcial debaty). Kiedy cimoszcze spadlo, zgodzil sie na debate u lisa, zeby podreperowac notowania.
Ta pseudopartia sklada sie z ludzi, ktorzy nie siedza w wiezieniach i nie biora lapowek, jak koledzy cimoszewicza.
Oszkalowali i oskalpowali biedaka. Wysiadl psychicznie. A do krytykowania innych to byl pierwszy.

>>I nie, nie mam dowodow - mam poszlaki! Ludzie maja poszlaki! Ogladales debate Tusk - Cimoszewicz? Jak sie wypowiedzial o partii pana T pan C

Chyba bylby do reszty otumaniony, gdyby ja chwalił. Badz co badz, to konkurencja.

Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 14-09-2005 o 19:56.
Pogromca pk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 20:04   #164
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
To że pomlił się w swoim zeznaniu na 250tys. zł też jest faktem
To, że Tusk nie napisał w Swoim życiorysie, (który mi wrzuciłdo skrzynki), że był w AWS też jest faktem, że PO nie założył sam, też jestem faktem.

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk
Parys jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 20:08   #165
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Scor, jeszcze jedno:

Cytuj:
Warszawska prokuratura okręgowa umorzyła śledztwa w sprawie składania przez Włodzimierza Cimoszewicza fałszywych zeznań przed komisją śledczą i w sprawie zatajenia w oświadczeniu majątkowym akcji Orlenu
To tez jest FAKTEM!

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 21:26   #166
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Więc skoro jest taki czysty to czemu się poddał? Bo go oszkalowano? no sorry, ale każdemu sie dostaje równo, kwachu też lekkiego życia nie miał i nie ma. Może to nawet i lepiej że Cimoszek odszedł teraz, przynajmniej widać że da się go łatwo wyprowadzić z równowagi (świnia) i że jest, wybacz mi za słowo, mamisynkiem?
"Mamusiuuuuu!! oni mnie obrazajaaaaa!!! łeeeeee!!!"
To chyba tylko świadczy o poziomie konkurencji nie? Więc czego się bać?

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 21:30   #167
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Więc skoro jest taki czysty to czemu się poddał? Bo go oszkalowano? no sorry, ale każdemu sie dostaje równo, kwachu też lekkiego życia nie miał i nie ma. Może to nawet i lepiej że Cimoszek odszedł teraz, przynajmniej widać że da się go łatwo wyprowadzić z równowagi (świnia) i że jest, wybacz mi za słowo, mamisynkiem?
To chyba tylko świadczy o poziomie konkurencji nie? Więc czego się bać?

Wydaje mi sie, że zrezygnowal dlatego, ze wiedzial co sie swieci. On przegral te wybory w momecie, kiedy pojawila sie Jarucka. Moze mial dosc tego ciaglego oczerniania wlasnie scor? Ja pamietam co sie dzialo na ostatnich wyborach i napewno nie wygladalo to tak jak teraz. Teraz to jak C obalil jedne zarzuto pojawialy sie nastepne bardziej bezsensowne. i tak by bylo do konca kampanii!
Cytuj:
Scor - jak poczytasz wywiady to sie dowiedz dlazego zrezygnowal. Jednym z powodow byla rodzina. Ale to byl jeden z powodow!
Cytuj:
To chyba tylko świadczy o poziomie konkurencji nie?
heh... czy jak scigajac sie z toba na setke podstawie ci noge to bedzie to konkurencja? Cimoszewicz zostal zniszczony przez oszustow, ktorzy teraz beda rzadzic Polska.

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 14-09-2005 o 23:13.
stary 14-09-2005, 21:58   #168
Pogromca pk
Zbanowany

Pogromca pk's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji

Domyślny

Cytuj:
Wydaje mi sie, że zrezygnowal dlatego, ze wiedzial co sie swieci. On przegral te wybory w momecie, kiedy pojawila sie Jarucka.
Poparcie zaczal tracic po wystepie przed komisja sledcza, co pokazuja sondaze zrobione PRZED afera z jarucka. Cimoszewicz sie nie popisal.
Ciekawe, czy gdyby wygrał wybory i zostalby skrytykowany np. przez Putina tez by sie obrazil i zrezygnowal z fotelu prezydenta?

>>Cimoszewicz zostal zniszczony przez oszustow, ktorzy teraz beda rzadzic Polska.

Jak narazie nie widze zadnego oszusta w PO (w przeciwienstwie do calych legionow w SLD). A co, miodowiczowi, tak jak cimoszewiczowi nic nie udowodniono.
Pogromca pk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 22:01   #169
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pogromca pk
Ciekawe, czy gdyby wygrał wybory i zostalby skrytykowany np. przez Putina tez by sie obrazil i zrezygnowal z fotelu prezydenta?
A ty gdybasz i gdybasz.

Moj jogger
stary 14-09-2005, 23:14   #170
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
heh... czy jak scigajac sie z toba na setke podstawie ci noge to bedzie to konkurencja? Cimoszewicz zostal zniszczony przez oszustow, ktorzy teraz beda rzadzic Polska.
Noga => a nie? To poróbnanie bardzo dobrze pasuje z twojej strony - Cimoszek był tak super-ultra-czyściutki a te brudy niemyte tak wrednie doprowadzili go do rozstroju nerwowego :>

A czemu to ci oszuści będą rządzić polską? bo Cimoszewicz się wycofał! Świetny pomysł, zostawić kraj na lodzie i samemu się wycofać bo ktoś obrzucił cię błotem. Chociaż może dobrze, że zrobił to teraz, gdy jeszcze nie pełnił najwyższego urzędu w państwie.

Cytuj:
A ty gdybasz i gdybasz.
Jak my wszyscy

Sorka Matek za edycje Twojego posta - teraz już powinno być wszystko ok. znów pomyliłem przycisk edytuj z cytuj

Dżizas!
stary 14-09-2005, 23:43   #171
shae
Użytkownik Forum

shae's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Babylon 5, green sector

Gildia: Ψ Corps
Poziom: P12
Domyślny

Cytuj:
Jak narazie nie widze zadnego oszusta w PO (w przeciwienstwie do calych legionow w SLD). A co, miodowiczowi, tak jak cimoszewiczowi nic nie udowodniono.
Jesli w PO jest więcej takich ludzi jak Miodowicz, to zaczynam się bać... Koleś dał próbkę swoich możliwości podczas transmisji obrad komisji śledczej. Nie miał żadnych dowodów, ale rzucał różnymi zarzutami; zamiast robić to do czego tam był, czyli zadawać pytania i dociekać prawdy, zaczyna wysnuwać jakieś niezbadane historie, prowadzi monolog w którym jest dużo bezpodstawnych oszczerstw i zarzutów, zadaje jakieś pytania które nie mają nic wspólnego ze sprawą (ale do tego już komisje zdążyły przyzwyczaić...), a które mają na celu tylko i wyłącznie zrobić szum wokół człowieka. A jak jest szum, to łatwiej człowieka udupić.

Cytuj:
Świetny pomysł, zostawić kraj na lodzie i samemu się wycofać bo ktoś obrzucił cię błotem.
Dla Ciebie to może błahostka, ot, któs komuś pojechał po rodzinie i niby wielka afera. Widać koleś miał już dość, czemu się nie dziwię. Bo rodzina to rzecz święta.

Ostatnio edytowany przez shae - 14-09-2005 o 23:47.
shae jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2005, 01:45   #172
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shae
Jesli w PO jest więcej takich ludzi jak Miodowicz, to zaczynam się bać... Koleś dał próbkę swoich możliwości podczas transmisji obrad komisji śledczej. Nie miał żadnych dowodów, ale rzucał różnymi zarzutami; zamiast robić to do czego tam był, czyli zadawać pytania i dociekać prawdy, zaczyna wysnuwać jakieś niezbadane historie, prowadzi monolog w którym jest dużo bezpodstawnych oszczerstw i zarzutów, zadaje jakieś pytania które nie mają nic wspólnego ze sprawą (ale do tego już komisje zdążyły przyzwyczaić...), a które mają na celu tylko i wyłącznie zrobić szum wokół człowieka. A jak jest szum, to łatwiej człowieka udupić.
To miodowicz czy Macierewicz? bo już się zamotałem - na # mówiłeś że Macierewicz:
"15:50:47 <@Vall> A najgorszy s****ysyn to Macierewicz"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shae
Dla Ciebie to może błahostka, ot, któs komuś pojechał po rodzinie i niby wielka afera. Widać koleś miał już dość, czemu się nie dziwię. Bo rodzina to rzecz święta.
Okej, okej, ale od tego są sądy itd a nie fochy tu będzie robił. Bądź co bądź, ale ten człowiek ma piastować jeden z najwyższych urzędów w Państwie, więc przepraszam bardzo, ale skoro czuje się tak bardzo obrzucony błotem i zniszczony, to raczej nie powinien zabrać dupy w troki i pójść sobie do innej piaskownicy, tylko wywalczyć swoje, co nie?

Dżizas!
stary 15-09-2005, 09:03   #173
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Okej, okej, ale od tego są sądy itd a nie fochy tu będzie robił.
Szukasz dziury w calym. A moim daniem Cimoszewicz poprostu zrozumial, ze nie ma szans na wygranie. Wiec po co mial narazac na ataki wlasna corke i ziecia? Ktos nawet wczesniej rzucil pytanie "za czyje pieniadze oni tam siedza?" - otoz za swoje, a co z nimi robia to juz nie sprawa opini publicznej (mowa o kupnie akcji, za pieniadze corki, przez Cimoszewicza).

Pewnie tez zdal sobie sprawe, ze to i tak juz za wiele. Co on obalal jakies oskarzenie pojawilo sie nowe, jak wspomnialem, bardzoj absurdalne. W pamieci pozostanie to na wiele lat - i niestety, ie mialby wymaganego poparcia ludzi. A jaszcze jak jakis kretyn pokroju Giertycha badz Tuska znowu probowalby go oskarzyc, wtedy opinia by zwariowala.

Ja potrafie zrozumiec powody jego rezygnacji. i niestety na nikogu juz nie zaglosuje Miale nie glosowac wogole, potem pojawil sie Cimoszedwicz, a teraz go nie ma. Wiec wracam do punktu wyjscia

Odnosnie "pan jest swinia" - Heh. kolejny absurd. Czlowiek powiedzial to do kogos, kto go oskarzyl o 'zblizenia' z J a juz podnasza sie gloszy - 'co za czlowiek!'. Zadziwiajace, ze nikt nie oburza sie na Leppera za blokady, Na Giertycha - za Wszechpolakow. Kazdemu da sie cos zarzucic: Cimoszewiczowi, Tuskowi, nawet Bogowi - wazne, zeby walka byla fair! A niestety w tych wyborach nie ma nic fair - bedziemy mieli prezydenta kretyna, oszuszte i pacana.

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 15-09-2005 o 21:12.
stary 15-09-2005, 11:38   #174
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

oho... ale dysputa..
i rozumiem, że wszyscy popierający Cimoszewicza zgadzają się w nim, że nie ma osób 'godnych' na stanowisko prezydenta..
na samym początku miałam dwóch kandydatów, na których mogłam głosować, Cimoszewicz, bądź Tusk, a do Tuska przekonał mnie program jego partii
ale Cimoszewicz zachował się jak obrażona panienka i uniósł dumą, czy to jakaś lekka mania wielkości?
Polak mimo wszystko nie jest głupi i jak urządzali nagonki to nawet by się trzymał bardziej swego poszkodowanego, a nie należy ufać sondażom, gdyż nigdy nie wiadomo jak ludziom się opinia zmieni i ile tym razem pójdzie a ile nie głosować
żałosne jest teraz jak wszyscy się garną po nowych wyborców.. śmiać mi się chciało jak słyszałam gadki Leppera... biedny człowiek... jak słuchałam Banach, wychwalającej swego szefa.. głupota się jednak nie da leczyć XD

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2005, 11:59   #175
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Domyślny

Zacytuję z mojego ztarego forum (lanforum.net => wolna strefa)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kendo
A odnosze się tylko dlatego do tego że mijamy główny powód. Prezydent powinien być przede wszystkim uczciwy a dopiero na końcu przystojny.

Lepiej nas reprezentuje hydraulik z plakatów i z takim podejściem powinniśmy na niego głosować.

Nie głosowanie powoduje że durne wieśniaki decydują za nas.

A ci mądrzy którzy nie wiedzą na kogo głosować niech poświęcą jedno sobotnie popołudnie. Wystarczy wejść do netu wpisać w google nazwy wszystkich partii i przeczytać na ich stronie programy. Jak są same populizmy i bzdury to nie czytamy do końca i przechodzimy do następnej.
I głosujemy na program który nam odpowiada w większości.

Nigdy nie będzie partii która wam będzie odpowiadać programem w 100%. Jakbyście taką znaleźli to powinniście się do niej zapisać.

Trzeba głosować na najlepszą z nich wszystkich. Nie głosowanie spowoduje że wieśniak za was wybierze najlepszą i wtedy dopiero będzie ch**. Bo teraz to jest raj w porównaniu z tym co może być.

Jeśli ktoś uważa że nie głosuje bo jest już najgorzej i nie ma czego bronić swoimi głosami to niech looknie tu:
http://www.pomagamy.pl/niusy/uchodzc...jscy_unhcr.htm

i zobaczy jak to się może skończyć.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsychOPAT
Cytuj:
Ja sam osobiscie nie ide na wybory bo nie ma na co glosowac
Grześko, a teraz ja Cie opier**le za pisanie takich rzeczy!!!! Jak możesz!!! Właśnie przez takich ludzi mamy przy korycie ciągle komuchów i ciągle jest źle... Oj... musze Cie wyciągnąć na tego browczyka przed wyborami i nawrócić
Cytuj:
Z takim podejsciem nie bedzie nawey wymaganych 50% glosow
Będzie będzie. Spokojna Twoja rozczochrana. Komuniści mają bardzo lojalnych wyborców. Na pewno pójdą do urn.

JEŚLI NIE IDZIECIE DO WYBORÓW, TO TAK NAPRAWDĘ ODDAJECIE GŁOS NA KOMUCHÓW I GŁOSUJECIE NA TO, BY DALEJ BYŁO ŹLE. No ale cóż, chyba chcecie, żeby było źle, bo przynajmniej będze na co narzekać...

Tak jak pisze Kendo, tylko ja uważam, że nie wieśniaki (bez obrazy dla ludzi mieszkających na wsi, bo przecież to oni nas karmią), tylko komuchy, które pare lat temu ubrały białe czapeczki i udają biało-czerwonych.

Dżizas!
stary 15-09-2005, 12:16   #176
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
JEŚLI NIE IDZIECIE DO WYBORÓW, TO TAK NAPRAWDĘ ODDAJECIE GŁOS NA KOMUCHÓW I GŁOSUJECIE NA TO, BY DALEJ BYŁO ŹLE.
Nedzna prowokacja ja nie pojde glosowac, bo uczciwego kandydata poza Cimoszewiczem nie widzialem. nie doroslem do demokracji

Moj jogger
stary 15-09-2005, 13:03   #177
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Domyślny

W miejsce "komuchów" wstaw tą frakcję/opcję polityczną/określenie które najbardziej nie podoba ci się w dzisiejszym rządzie.

EDIT
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez onet.pl (komentarz)
Kto oglądał wczoraj Wydarzenia na Polsacie i gorący komentarz Tomka Lisa, ten nie powinien mieć żadnych złudzeń, co do rzeczywistej przyczyny tej sytuacji. Polacy niestety jeszcze nie dorośli do rzeczywistej demokracji. W USA kandydatom na prezydentów wywleka się wszystko !!! Kto z kim spał, kto i kiedy jechał po pijanemu i różne inne rzeczy. I nikt tam się nie obraża, a wręcz przeciwnie uważa to za rzeczy normalne. Tylko u nas niedojrzali politycy uważają, że ktoś im się ładuje butami w życie prywatne. Jeśli Cimoszenko był czysty to powinien walczyć do końca i bronić swej godności. Skoro tego nie zrobił to świadczy to tylko o tym, że rzeczywiście miał coś do ukrycia. Poza tym jego wypowiedź, że tylko on był najlepszym i jedynym godnym fotela prezydenckiego, świadczy o jego pustocie umysłowej !!! Zwolennicy jego osoby powinni wreszcie zrozumieć, że zawiódł ich zaufanie i ich po prosu olał !!! Taka jest prawda !!!I tyle !!!
+ jeszcze
http://wiadomosci.onet.pl/1247044,2678,kioskart.html

Dżizas!

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 15-09-2005 o 13:10.
stary 15-09-2005, 13:08   #178
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
W miejsce "komuchów" wstaw tą frakcję/opcję polityczną/określenie które najbardziej nie podoba ci się w dzisiejszym rządzie.
Samoobrona

Moj jogger
stary 15-09-2005, 13:37   #179
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Domyślny

No na przykład :>

Dżizas!
stary 15-09-2005, 19:59   #180
Adrayen Spold
Guest

Domyślny

Cytuj:
A jaszcze jak jakis kretyn pokroju Giertycha badz Tuska znowu probowalby go osarzyc, wtedy opinia by zwariowala.
Uzasadnij dlaczego tusk jest kretynem? Bo nie jest aferzysta? Bo nie byl komuchem? Bo nie myli sie o 250.000 zł w oswiadczeniu jak pewnien prawnik? Bo nie nazywa innych swiniami? Bo nie odpowiada arogancko na listy Stefaniuka, przewodniczacego komisji ds. etyki poselskiej, tak jak w bezczelny sposob zrobil to cimoszewicz? Tusk nie oskrarza cimoszewicza o nic. Nazywasz go kretynem, bo to nie komuch i oszust, a w dodatku ma wieksze popracie. Boli, prawda?

Cytuj:
nawet Bogowi - wazne, zeby walka byla fair! A niestety w tych wyborach nie ma nic fair - bedziemy mieli prezydenta kretyna, oszuszte i pacana.
Bogu, nie Bogowi. Oszusta, nie oszuste. Z tych nerwow nie wiesz co piszesz. Wyjasnij, dlaczego tusk jest pacanem/kretynem/oszustem. Jak na razie cimoszewicz podpada pod te punkty (ja to uzasadnilem, moze i ty sproboj?)
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania