|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wydaje Ci się najlepszym kandydatem na prezydenta RP? | |||
Donald Tusk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
149 | 60.08% |
Lech Kaczyński |
27 | 10.89% |
Włodzimierz Cimoszewicz |
31 | 12.50% |
Andrzej Lepper |
24 | 9.68% |
Marek Borowski |
5 | 2.02% |
Maciej Giertych |
3 | 1.21% |
Henryka Bochniarz |
1 | 0.40% |
Jarosław Kalinowski |
0 | 0% |
Gabriel Janowski/Maria Szyszkowska/Janusz Korwin - Mikke/Liwiusz Ilasz/Bolesław Tejkowski |
2 | 0.81% |
Inny |
6 | 2.42% |
Głosujących: 248. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Ehh Lepper
![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() jedynie Cimoszewicza postawa nie była zbyt piękna na 'do widzenia', jako, że przy okazji powiedział, że żaden z kandydatów się nie nadaje na prezydenta.. a skoro się nie nadawali, to czemu ich tak zostawił i odszedł? ładny prezent, wyborcy teraz, mimo wszystko, że jakoby im nic nie sugerował, dostali informację - nie ma na kogo głosować, to po co głosować.. tak też pewnie zrobi spora grupka ~_~
ah... masówki... taki jeden minus demokracji, wybiera się ludzi z różnych powodów, a najczęściej będąc pod czyimś wpływem.. Banach się popisała w rozmowie - co chwila podkreślając swojego kandydata, na jakiego z racji rezygnacji Cimoszewicza ludzie powinni głosować XD ciekawe ile razy w całej mowie powiedziała 'Borowski'.. nie ma to jak promować swego w każdej sytuacji i możliwej chwili.. d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Ta pseudopartia sklada sie z ludzi, ktorzy nie siedza w wiezieniach i nie biora lapowek, jak koledzy cimoszewicza. Oszkalowali i oskalpowali biedaka. Wysiadl psychicznie. A do krytykowania innych to byl pierwszy. >>I nie, nie mam dowodow - mam poszlaki! Ludzie maja poszlaki! Ogladales debate Tusk - Cimoszewicz? Jak sie wypowiedzial o partii pana T pan C Chyba bylby do reszty otumaniony, gdyby ja chwalił. Badz co badz, to konkurencja. Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 14-09-2005 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Scor, jeszcze jedno
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Nieobecny.
|
![]() Więc skoro jest taki czysty to czemu się poddał? Bo go oszkalowano? no sorry, ale każdemu sie dostaje równo, kwachu też lekkiego życia nie miał i nie ma. Może to nawet i lepiej że Cimoszek odszedł teraz, przynajmniej widać że da się go łatwo wyprowadzić z równowagi (świnia) i że jest, wybacz mi za słowo, mamisynkiem?
"Mamusiuuuuu!! oni mnie obrazajaaaaa!!! łeeeeee!!!" To chyba tylko świadczy o poziomie konkurencji nie? Więc czego się bać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wydaje mi sie, że zrezygnowal dlatego, ze wiedzial co sie swieci. On przegral te wybory w momecie, kiedy pojawila sie Jarucka. Moze mial dosc tego ciaglego oczerniania wlasnie scor? Ja pamietam co sie dzialo na ostatnich wyborach i napewno nie wygladalo to tak jak teraz. Teraz to jak C obalil jedne zarzuto pojawialy sie nastepne bardziej bezsensowne. i tak by bylo do konca kampanii! Cytuj:
Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez $corcerer - 14-09-2005 o 23:13. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Ciekawe, czy gdyby wygrał wybory i zostalby skrytykowany np. przez Putina tez by sie obrazil i zrezygnowal z fotelu prezydenta? >>Cimoszewicz zostal zniszczony przez oszustow, ktorzy teraz beda rzadzic Polska. Jak narazie nie widze zadnego oszusta w PO (w przeciwienstwie do calych legionow w SLD). A co, miodowiczowi, tak jak cimoszewiczowi nic nie udowodniono. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#170 | ||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
A czemu to ci oszuści będą rządzić polską? bo Cimoszewicz się wycofał! Świetny pomysł, zostawić kraj na lodzie i samemu się wycofać bo ktoś obrzucił cię błotem. Chociaż może dobrze, że zrobił to teraz, gdy jeszcze nie pełnił najwyższego urzędu w państwie. Cytuj:
Sorka Matek za edycje Twojego posta - teraz już powinno być wszystko ok. znów pomyliłem przycisk edytuj z cytuj ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
If you find your head on the floor, you will fight witchers no more. Ostatnio edytowany przez shae - 14-09-2005 o 23:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | ||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
"15:50:47 <@Vall> A najgorszy s****ysyn to Macierewicz" Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Pewnie tez zdal sobie sprawe, ze to i tak juz za wiele. Co on obalal jakies oskarzenie pojawilo sie nowe, jak wspomnialem, bardzoj absurdalne. W pamieci pozostanie to na wiele lat - i niestety, ie mialby wymaganego poparcia ludzi. A jaszcze jak jakis kretyn pokroju Giertycha badz Tuska znowu probowalby go oskarzyc, wtedy opinia by zwariowala. Ja potrafie zrozumiec powody jego rezygnacji. i niestety na nikogu juz nie zaglosuje ![]() ![]() Odnosnie "pan jest swinia" - Heh. kolejny absurd. Czlowiek powiedzial to do kogos, kto go oskarzyl o 'zblizenia' z J a juz podnasza sie gloszy - 'co za czlowiek!'. Zadziwiajace, ze nikt nie oburza sie na Leppera za blokady, Na Giertycha - za Wszechpolakow. Kazdemu da sie cos zarzucic: Cimoszewiczowi, Tuskowi, nawet Bogowi - wazne, zeby walka byla fair! A niestety w tych wyborach nie ma nic fair - bedziemy mieli prezydenta kretyna, oszuszte i pacana.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 15-09-2005 o 21:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() oho... ale dysputa..
i rozumiem, że wszyscy popierający Cimoszewicza zgadzają się w nim, że nie ma osób 'godnych' na stanowisko prezydenta.. na samym początku miałam dwóch kandydatów, na których mogłam głosować, Cimoszewicz, bądź Tusk, a do Tuska przekonał mnie program jego partii ale Cimoszewicz zachował się jak obrażona panienka i uniósł dumą, czy to jakaś lekka mania wielkości? Polak mimo wszystko nie jest głupi i jak urządzali nagonki to nawet by się trzymał bardziej swego poszkodowanego, a nie należy ufać sondażom, gdyż nigdy nie wiadomo jak ludziom się opinia zmieni i ile tym razem pójdzie a ile nie głosować żałosne jest teraz jak wszyscy się garną po nowych wyborców.. śmiać mi się chciało jak słyszałam gadki Leppera... biedny człowiek... jak słuchałam Banach, wychwalającej swego szefa.. głupota się jednak nie da leczyć XD d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||||
Nieobecny.
|
![]() Zacytuję z mojego ztarego forum (lanforum.net => wolna strefa)
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#177 | |
Nieobecny.
|
![]() W miejsce "komuchów" wstaw tą frakcję/opcję polityczną/określenie które najbardziej nie podoba ci się w dzisiejszym rządzie.
EDIT Cytuj:
http://wiadomosci.onet.pl/1247044,2678,kioskart.html Ostatnio edytowany przez $corcerer - 15-09-2005 o 13:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |