![]() |
#701 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#702 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najwazniejszy dla mnie ss... PROUD TUTOR!! I na koniec 2 bonusy, ue z testa: ![]() ![]()
#703 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() Nie no chłopaki jestem pelen podziwu. Jestescie po prostu jedwabisci. Jestescie chyba najlepsza gildia w calej tibii... Czekam na pozostale screeny.
ja graem na isarze ale z tym skonczylem...hackneli mi postac i stracilem jakies 150k...cya babyes Bysiu...zrob anni~ i pokaz ss'y... Gratz dla wszystkich... ![]() ![]() jak byscie chcieli pogadac to pisac na gg:2548229 |
![]() |
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: 3mIAsTo
Stan: Usunięty
Imię: Lord Maslo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 148
Skille: 103/65
Poziom mag.: 21
|
![]() GratZ zdanego testu.
#705 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 15-09-2005 o 23:54. |
|
![]() |
#706 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Candia
|
![]() @up
LOL? Tak sie tylko pytam, bo z tego co napisales wynika tylko zazdrosc. Wlasnie najczesciej tak jest jak to sie z zazdrosci wyzywa innych. Ps: Nie cytuj zdjec. ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Gratz wszystkich advanców. Ten temat jest szczerze mówiąc moim ulubionym na tym forum i codziennie go odwiedzam. No niestety w każdym społeczeństwie są takie niedoróbki jak pan którego pozwoliłem sobie zacytować. Ten temat mnie inspiruje do gry. Życzę powodzenia ![]()
![]() |
#708 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Cytuj:
jestes debil! -.- tyle ci powinno wystarczyc, i dac troche do myslenia ze chyba cos z toba nie tak ( o ile czesto zdaza ci sie wykonywac czynnosc zwana mysleniem ). Widac wysoka samoocene w twoim przypadku ( ten przepiekny nick- szmatex ). Czekam na twoja jakze durnowata odpowiedz, któa pewnie jeszcze dzisiaj sie tu pojawi ![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw
Stan: Niegrający
Imię: Geralt ze Spychowa
Gildia: Guards of Doom (GoDs)
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() ech fajna gildia
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() gratz... Averes tylko dlaeczego uzywasz tibia gg czy jak to sie tam nazywa w kazdym razie light hacka?
|
![]() |
![]() |
#711 |
Guest
|
![]() @Nosfe: Hmmm, wbrew twojemu oczekiwaniu zdaza mi sie myslec i moge powiedziec, ze nawet bardzo czesto. Tak, z pewnoscia bysiu to w ogole geniusz jest, piszac to zdanie wchodziles mu chyba w odbyt(w rl ofc). Apropo mojego stanu, mowiac "ciezki" co miales konkretnie na mysli, ja czuje sie dosc dobrze, wkoncu daje rade odpisywac na kontry 5 lub wiecej idiotom takim jak ty
![]() Kilka w/w zdan byl dla inteligentnych, kto nie zrozumial, ten najwidoczniej jest debilem. |
![]() |
#712 | ||
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
nieprzyjemności za mną, to trochę ss-ów teraz ![]() (sorki, że po edycji ale mam wolne łącze ![]() ![]() na koniec exori, było i lepsze ale nie uchwyciłęm na obrazku :/ ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 15-09-2005 o 23:46. |
||
![]() |
![]() |
#713 |
Guest
|
![]() @hege~: Wiesz co to znaczy pytanie retoryczne? Tak? To sam sobie odpowiedz. Regulami forum mnie malo obchodzi, pisze tylko po to by takie cwiary jak ty i tobie podobni mieli podjare. Ja juz w tym syfiastym temacie wypowiadal sie nie bede.
Cya nooby. |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aiysha
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @Up : I spoko
![]() @Avares : no no tibia gg światełko ;] a pozatym skoro to byl solo style bk quest to kto do ciebie "np" pisał :> @Hegemon : ladne exori ^^
ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 16-09-2005 o 00:03. |
![]() |
![]() |
#715 | |
Nikt ważny
|
![]() Szmatex@ doskonale wiem co to pytanie retoryczne tyle, że ty żadnego pytania nie zadałeś, więc nie ma mowy o pytaniu retorycznym z twojej strony a ja zadałem normalne pytania. Próbujesz zabłysnąć znajomością fajnych zwrotów czy co?
Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Stan: Początkujący
Imię: Acarmis Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom mag.: 70
|
![]() Jak zwykle sa tu kłutnie...
Emilio Ave używa light hacka dlatego bo nie ma capa na torche... No ave zasowaj z tymi lvlami bo juz cie dogoniłem ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik forum
|
![]() No ładnie... Nie wiedziałem że w Dreamers zezwala się na oszukiwanie...
|
![]() |
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Links, links... tam na lewo
Imię: Ballador Stonecrusher
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 117
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]()
"Trzy Ścieżki Sprawiedliwości: Uważny musi być sędzia i niezłomne Jego stanowisko bo jedna dłoń płonie ogniem zdrady, a druga marznie od duchów zemsty. Prawdziwa Ścieżka Sprawiedliwości leży w Sercu i Głowie, bo tylko za pomocą Rozsądku można znaleźć prawdę i tylko dzięki Współczuciu można poznać jej Konsekwencje. Pamiętaj o tej lekcji, kiedy przyjdzie czas sądu. Każdy twarz swą w dłoniach chowa, chcąc wyroku slyszeć słowa." |
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() fajne te exori za 450 :O
ballq gratz 80 level :O |
![]() |
![]() |
#720 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() A ja chcialem sie tylko oficjalnie pozegnac, nigdy wiecej nie wroce ani nic w tym stylu a ten ktos odpowie, nie za zhackowanie mnie w tibi tylko za wlamanie sie do komputera i zostawieniu programu i zniszczenia kilku waznych zeczy. Papa