|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() expie se na gl i odzywa sie do mnie Guido on Berylia
pyta sie czy sharuje konto mówie nie czy cheatóje mówie nie a on na to give me your account number and password ja mówie why ? a on na to musze sprawdzic czy nie uzywasz cheatów i czy nie sharujesz konta ja mówie nie a on give or i must delete your account dałem mu i kolo sie pyta gdzie jestes w tibii ja mówie GL carlin a kolo come to depo ja mówie ok ide sobie ide i nagle wywaliło z gry i do tej pory nie moge wejsc ;/ o co moze chodzic raz pisze Account number or password is not correct. a raz Your account is disabled for five minutes wait. ;/ nie wiem czy postac istnieje czy mi ja wykasował ma ktos jakies pomysły ;/ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jakiś gościu podszył się pod Guido, i cię oszukał.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jestes noobkiem i dales passy jakiemus oszustowi. Pozegnaj sie z twoja postacia i calym accountem bo.....MASZ HACKA
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() podstawowa zasada.
ZADEN Z GM NIE MA PRAWA PROSIC O PODANIE NR KONTA I HASLA co moge powiedziec...LOL!
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Hack :S przykro mi przyjacielu.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() To niebył GM to był oszust nigdy niepodaje sie swoich passow NIKOMU to sie tyczy GMów tesz to pisze jak zaczynasz grac w tibie jak chronić swoj accont
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Poprostu hack... może to będzie jakaś naucza dla ciebie na przyszłość.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mało możesz zrobić, bo zostałeś shakowany
![]() ![]() ![]()
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Czytajcie, czytajcie ten temat i zobaczcie jak wielkim idiotą można być. Wałkowane setki razy o tym, ale nie, po co mi wiedzieć, nie?
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |