Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-09-2005, 11:41   #121
Rybka
Użytkownik forum

Rybka's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 10
Skille: 17/18
Poziom mag.: 6
Domyślny W drodze do Venore

Od razu przepraszam za ten skopiowany post o elfie, bo mi się coś nacisło i się zrobiły 2 odpowiedzi.

Ale teraz o walce opowiem. No więc szłem sobie sorcem 10 lvl z Carlin do Venore, aby się przeprowadzić. No i idę i słysze ktoś się drze: PK!!!!!!!!!!!!
Wylogowałem się na wypadak wszelki. Zalogowawszy się zatem ponowie poszłem śmielej do miasta. I patrzę, a tu idzie jakiś pan sobie. Idzie sobie i mnie tak sobie bije z UE, a miałem żółte życie. Raz trafił, potem już nie. Potem mnie pocieszał. A jak mu znikła czaszka to powiedziałem do niego "you are nice pk" ale usłyszał to jakiś redskull i się uśmiechnął. Głupio było.
Rybka jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-09-2005, 11:43   #122
Rybka
Użytkownik forum

Rybka's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Świat: Furora
Poziom: 10
Skille: 17/18
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mądry Mistrzu
kiedy byłem na dwarfach w kazoo knightem to biłem dwarf soldiery wszystko było pięknie a tu podchodzi do mnie jakiś Staś i mnie bije to ja go też i sie bijemy a tu podchodzi dwarf guard i nas zabija To było głupie
Nie mogę przestać się śmiać
Rybka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2005, 12:28   #123
Spedit
Użytkownik Forum

Spedit's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Nowogard

Stan: Niegrający
Domyślny

pare minut temu biliśmy dragi gdy nagle lag, pare sekund potem działa ok znowu to ja z uhem, freeze i dead kumpen mysla że wszystko ok i mnie nie uhnoł i potem gdy wróciłem chciał jeszcze jednego draga a ja już nie loot : serpent sword z 1 draga no ale nie jest tak źle bo odzyskałem bp i runki
stary 17-09-2005, 12:51   #124
Norek Pogromca Troli
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 07 2005

Domyślny

Stałem sobie spokojnie, robiłem runy. Nudziło mi się strasznie więc poszłem na Wild Warriora. Walcze z nim i nic. Ten zaś Mnie nawalał jak szalony. Gdy miałem żółte skapłem się że walcze... pustą runą. I jeszcze na dodatek niemiałem broni xD Uciekłem z 4hp do depo
Norek Pogromca Troli jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2005, 13:20   #125
Knight of Bhall
Użytkownik Forum

Knight of Bhall's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Black Horde
Świat: Balera
Poziom: 136
Skille: 88/73
Poziom mag.: 7
LOL <lol2>

Moja najmiesniejsza walka byla z dsem. POszedlem zszedlem w dol i zaczalem go na walac z hmm nie mialem uh i mialem zamiar sie ropenac na góre i kiedy ds do mnie podszedl zauwazylem za zapomnialem liny.
Best hit fromexori gran pvp 287
Knight of Bhall jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 19:54   #126
Larin
Użytkownik forum

Larin's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Dobre Miasto

Świat: Aldora
Poziom: 17
Skille: 50/448
Poziom mag.: 3
Larin ma numer GG 5816458
Domyślny E ja to mialem akcje...

Z kumplami poszlismy sobie poPeKowac i kiedy zabilismy juz paru nOObow poszlismy w jakies zakamarki krainy zeby nam skulle znikly i stoje sobie sam z 10 minut i nagle <STOP> Neostrada TP: uzytkownik został odłączony od usługi. Ja pie..ole. Loguje sie patrze: nie ma FS. Lece do tego miejsca i szukam ciala. Look i: You see a dead human, You reconized Larin Sharg. He was killed by a SNAKE. I taka polewke z mielem ze prawie z krzesla spadlem. Ale loot caly byl. I to byla moja najsmieszniejsza prawie-walka.
Larin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2005, 20:25   #127
CiRi_ToM
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2005

Domyślny

Ja raz na 17 lvlku blokalem kumplowi 21 paladynowi dragasa. Mieliśmy około 8 uhów. Ja se schodze żeby bloknąć i tak sie hamsko ustawił że nie mogłem sie ustawić po skosie. Jeszcze do tego lagi piękniusi napis : You are dead. Kumpel to samo. Wracamy po rzeczy i o dziwo znależliśmy. Spróbowaliśmy jeszcze raz zabić tego dragasa i tym razem sie udalo
zeszlo 5 uhow co prawda ale wrażenia były. Tylko tyle trudu dla takiego lootu: 23gp i short sword
CiRi_ToM jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2005, 20:57   #128
predalien
Użytkownik Forum

predalien's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005

Domyślny

Najbardziej zapadł mi w pamięć ded na zarku otóż chodze sobie po zamku koło ab patrze a tu jakiś 50 lev leje zerka ja się przyglądam i nagle ten wchodzi na drabine a zerk miał wtedy haste dogonił mnie i zabił. Miałem wtedy 13lv wtedy właśnie najwięcej dedów zaliczałem.
predalien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2005, 21:16   #129
Snicckers
Użytkownik Forum

Snicckers's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: B-sTok

Profesja: Paladin
Snicckers ma numer GG 1038113
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybka
Od razu przepraszam za ten skopiowany post o elfie, bo mi się coś nacisło i się zrobiły 2 odpowiedzi.

Ale teraz o walce opowiem. No więc szłem sobie sorcem 10 lvl z Carlin do Venore, aby się przeprowadzić. No i idę i słysze ktoś się drze: PK!!!!!!!!!!!!
Wylogowałem się na wypadak wszelki. Zalogowawszy się zatem ponowie poszłem śmielej do miasta. I patrzę, a tu idzie jakiś pan sobie. Idzie sobie i mnie tak sobie bije z UE, a miałem żółte życie. Raz trafił, potem już nie. Potem mnie pocieszał. A jak mu znikła czaszka to powiedziałem do niego "you are nice pk" ale usłyszał to jakiś redskull i się uśmiechnął. Głupio było.
Może to i dawno napisane ale dalej sie śmieje xD "Idzie sobie i mnie tak sobie bije z UE" kurde setzer pekuje ? bo nie wierze ze sobie idziesz i koles wali w ciebie ue pije mfy i znow wali a pozatym na strzał byś padł . Wkręcać to my nie nas xD
Snicckers jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2005, 21:38   #130
Rzorek
Użytkownik Forum

Rzorek's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska

Domyślny

ja mam tylko 1 taki przypadek narazie xD 1 dnia mnie 2 razy zabil ten sam drag wkurzylme sie ale potem zabilme go jakis niewyzyty byl....
Rzorek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-09-2005, 00:23   #131
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Gsy z blokerem...
Byłem na GSie z blokerem na blood herbie i byliśmy umówieni, że ja będę go leczył jeśli sam nie uleczy się na yellow hp, bo miał lagi, więc ja będę leczył a on zwróci mi uh.
Patrzę na ekran nawalam z HMM GSa i cały czas śledzę hp blockera nagle jasno żółte, od razu wziąłem się do akcji, nie spojrzałem się na pasek ekwipunku i zamiast uhnąć blokera uderzyłem w niego SD, których bp znajdowął się nad bp uh -.- Efekt paniki Na szczęście 0 ofiar, bo kolega miał 80 lvl i dostał za 86
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2005, 16:55   #132
Boryszko
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Welcome to the suck's

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Siryous
Profesja: Paladin
Gildia: Wariors
Świat: Pandoria
Poziom: 41
Skille: 74
Poziom mag.: 14
Domyślny

Najśmieszniejsza ???

to chyba jak idąc z wiezy amazonek do ab zobaczyłem 3 węże no to ciach jeden cios i po pierwszym 2 cios po drogim 3 cios zabrałem 1hp sneakowi 4 cios 2hp sneakowi 5 cios 1hp sneakowi i przebiegał jakiś palek trzasnoł z spar i pudło

dobiłem go 6 ciosem

a miałem wtedy 19lvl knight
Boryszko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-10-2005, 18:24   #133
Glacial Hero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 10 2005

Domyślny

19 lvl knight. Pomyślałem sobie, co jak co, ale jak wezme duzo uh to mimo wszystko ubije draga. Kupiłem 3 bpki. Ide, ide (tego za kazo) pierwsze wave ja zulte. Uham się i piękny napis na biało u dołu ekranu "masz za mały magiczny lvl" chwile potem pokazał się drugi biały napis...
stary 09-10-2005, 19:43   #134
Zabójczy koleś
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Carlin

Świat: Aldora
Poziom: 12
Skille: 42/42
Poziom mag.: 2
Zabójczy koleś ma numer GG 5139786
Domyślny

hehe no to ja mialem tak ze chciałem poskillowac no i poszedłęm na cyce było ich 5 to wziełem wszytkie na klate i zaczełem dostawać taki wp....l ale naszczęście przyszedł typek 60 lvl jak akurat zostało mi 34 hp wybił wszystko i chciał jesio mnie dobić dał mi hita na full defensive walnał za 25 hp njo to ja w nogi ale typek naszczęście laga złapał i udało sie z 9 hp uciec ale adrenalinka mi skoczyła miałem w tedy 14 lvl jak coś
Zabójczy koleś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2005, 20:00   #135
Demon_2210
Użytkownik Forum

Demon_2210's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2005

Imię: Soul Saga
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
Poziom: 45
Skille: 78/81
Poziom mag.: 5
Demon_2210 ma numer GG 9581396
Domyślny

Ja klepałem sie z Dragon Lordem na 44 levelu i co go trafiłem to sie leczył
Ja zużyłem 9 uhów a on został nienaruszony
stary 09-10-2005, 20:45   #136
M!n3k
Użytkownik Forum

M!n3k's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy)

Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: z/w
Poziom mag.: 35
M!n3k ma numer GG 6659298
Domyślny

Ostatnio moim sorcem wpdłem w pułapkę na desercie i spotkałem zerka . Zarąbałem mu 190 z SD (Słabo zwykle mam je z ciosa) i próbowałem dobic z pięści... Dostał za 11, a ja sam za 102 . Wkurzyłem się i go z SD, przy okazji trafiłem go z pięści. Z pięści 8, z SD 1 . Heh
stary 10-10-2005, 13:34   #137
Macias565
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Świat: Aurea
Poziom: 23
Poziom mag.: 34
Macias565 ma numer GG 1334838
Domyślny

Pech xD
Macias565 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2005, 15:56   #138
Pietru
Guest

Domyślny

Moja walka to z 5 trolami i orkiem.A wiec tak walcze z tymi potworkami i pokolei zabijam gdy oni sypia mi hity za 2 i 3 hp.zabilem te potworki i se wchodzi PK(wtedy jeszcze gralem na pvp serwerze) na 8 levelu i mi nawala za 30hp zaczolem sie smiac bo mialem level 8 i wooden shielda oczywiscie zaraz zalozylem moj eq i go zabilem bo przez niego stracilem w koncu 50hp .
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2005, 21:11   #139
Okrutny
Użytkownik Forum

Okrutny's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Okrutny ma numer GG 2232732 Okrutny ma login Tlenu orbes@o2.pl
Domyślny

Ja sie umowilem z koega ze wejdzie do jaskini (nie wiedzielismy co to jest) i go odrazu ropne...
Wszedl, a ja ropłem już tylko ciało...
11:03 Ghart: no to najlepiej przebywac jak najdalej od lagow
11:04 Okrutny: wiesz z co to jest lag?
11:04 Ghart: no potwor pisali w poradniku ale jaki to nie wiem
Gram dla przyjemności - play 4fun. Tibia to tylko gra.
Okrutny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2005, 16:02   #140
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Ja kiedys jak mosialem isc do klopa to postanowilem pod folda poskillowac z ratem cale eq tzn.p set b-shield dragon hammer wlozylem do bp gdzie mialem wedke i ok 300 gp.Wracam i logoje sie w swiatyni od razu scale arm katana"( ) dwarven shield i ide po byl tam wredny gosciu ale odzyskalem i tak mialem piekny napis Killed at level 15 by rat

Albo mialem 11 lvl i szpuncilem przed jakims 10 wkurzylem sie i go zaczolem pekowac ale on mnie momcno bil powiedzialem stop on puscil i stalismy obok siebie az mi zniknie wtedy kolo ruszyl na mnie a ja go zaczolem z lmm walic az tak dobieglismy do carlin (od kazo )tam juz czekal moj kolega ktory z takimi lagami byl ze go zgubilismy ale w koncu go dorwala jakas wiara(dziwne ze mial bp gfb i hmm)ja dostalem jeden gfb ach t noobowskie lata

Albo jak pierwsza postacia wszedlem na maina do thaisu to penetrowalem podziemia w ciagu pol godziny zjechalem na cycu i dlu
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania