![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Worms Hunter
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 10
Skille: 17/18
Poziom mag.: 6
|
![]() Od razu przepraszam za ten skopiowany post o elfie, bo mi się coś nacisło i się zrobiły 2 odpowiedzi.
Ale teraz o walce opowiem. No więc szłem sobie sorcem 10 lvl z Carlin do Venore, aby się przeprowadzić. No i idę i słysze ktoś się drze: PK!!!!!!!!!!!! Wylogowałem się na wypadak wszelki. Zalogowawszy się zatem ponowie poszłem śmielej do miasta. I patrzę, a tu idzie jakiś pan sobie. Idzie sobie i mnie tak sobie bije z UE, a miałem żółte życie. Raz trafił, potem już nie. Potem mnie pocieszał. A jak mu znikła czaszka to powiedziałem do niego "you are nice pk" ale usłyszał to jakiś redskull i się uśmiechnął. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Worms Hunter
Świat: Furora
Poziom: 10
Skille: 17/18
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Niegrający
|
![]() pare minut temu biliśmy dragi gdy nagle lag, pare sekund potem działa ok znowu to ja z uhem, freeze i dead kumpen mysla że wszystko ok i mnie nie uhnoł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Stałem sobie spokojnie, robiłem runy. Nudziło mi się strasznie więc poszłem na Wild Warriora. Walcze z nim i nic. Ten zaś Mnie nawalał jak szalony. Gdy miałem żółte skapłem się że walcze... pustą runą. I jeszcze na dodatek niemiałem broni xD Uciekłem z 4hp do depo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Bhal
Profesja: Knight
Gildia: Black Horde
Świat: Balera
Poziom: 136
Skille: 88/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Moja najmiesniejsza walka byla z dsem. POszedlem zszedlem w dol i zaczalem go na walac z hmm nie mialem uh i mialem zamiar sie ropenac na góre i kiedy ds do mnie podszedl zauwazylem za zapomnialem liny.
![]()
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Imię: Larin Sharg
Świat: Aldora
Poziom: 17
Skille: 50/448
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Z kumplami poszlismy sobie poPeKowac i kiedy zabilismy juz paru nOObow poszlismy w jakies zakamarki krainy zeby nam skulle znikly i stoje sobie sam z 10 minut i nagle <STOP> Neostrada TP: uzytkownik został odłączony od usługi. Ja pie..ole. Loguje sie patrze: nie ma FS. Lece do tego miejsca i szukam ciala. Look i: You see a dead human, You reconized Larin Sharg. He was killed by a SNAKE. I taka polewke z mielem ze prawie z krzesla spadlem. Ale loot caly byl. I to byla moja najsmieszniejsza prawie-walka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
|
![]() Ja raz na 17 lvlku blokalem kumplowi 21 paladynowi dragasa. Mieliśmy około 8 uhów. Ja se schodze żeby bloknąć i tak sie hamsko ustawił że nie mogłem sie ustawić po skosie. Jeszcze do tego lagi piękniusi napis : You are dead. Kumpel to samo. Wracamy po rzeczy i o dziwo znależliśmy. Spróbowaliśmy jeszcze raz zabić tego dragasa i tym razem sie udalo
zeszlo 5 uhow co prawda ale wrażenia były. Tylko tyle trudu dla takiego lootu: 23gp i short sword ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Najbardziej zapadł mi w pamięć ded na zarku otóż chodze sobie po zamku koło ab patrze a tu jakiś 50 lev leje zerka ja się przyglądam i nagle ten wchodzi na drabine a zerk miał wtedy haste dogonił mnie i zabił. Miałem wtedy 13lv wtedy właśnie najwięcej dedów zaliczałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: B-sTok
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() ja mam tylko 1 taki przypadek narazie xD 1 dnia mnie 2 razy zabil ten sam drag
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Gsy z blokerem...
Byłem na GSie z blokerem na blood herbie i byliśmy umówieni, że ja będę go leczył jeśli sam nie uleczy się na yellow hp, bo miał lagi, więc ja będę leczył a on zwróci mi uh. Patrzę na ekran nawalam z HMM GSa i cały czas śledzę hp blockera nagle jasno żółte, od razu wziąłem się do akcji, nie spojrzałem się na pasek ekwipunku i zamiast uhnąć blokera uderzyłem w niego SD, których bp znajdowął się nad bp uh -.- Efekt paniki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
|
![]() Najśmieszniejsza ???
to chyba jak idąc z wiezy amazonek do ab zobaczyłem 3 węże no to ciach jeden cios i po pierwszym 2 cios po drogim 3 cios zabrałem 1hp sneakowi 4 cios 2hp sneakowi 5 cios 1hp sneakowi i przebiegał jakiś palek trzasnoł z spar i pudło dobiłem go 6 ciosem a miałem wtedy 19lvl knight ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() 19 lvl knight. Pomyślałem sobie, co jak co, ale jak wezme duzo uh to mimo wszystko ubije draga. Kupiłem 3 bpki. Ide, ide (tego za kazo) pierwsze wave ja zulte. Uham się i piękny napis na biało u dołu ekranu "masz za mały magiczny lvl" chwile potem pokazał się drugi biały napis...
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Niebezpieczny koleś
Świat: Aldora
Poziom: 12
Skille: 42/42
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() hehe no to ja mialem tak ze chciałem poskillowac no i poszedłęm na cyce było ich 5 to wziełem wszytkie na klate i zaczełem dostawać taki wp....l ale naszczęście przyszedł typek 60 lvl jak akurat zostało mi 34 hp wybił wszystko i chciał jesio mnie dobić dał mi hita na full defensive walnał za 25 hp njo to ja w nogi ale typek naszczęście laga złapał i udało sie z 9 hp uciec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy)
Imię: Kurczak Neo
Gildia: Guardian Angels
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: z/w
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Ostatnio moim sorcem wpdłem w pułapkę na desercie i spotkałem zerka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Imię: Maciej The So
Świat: Aurea
Poziom: 23
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Pech xD
![]()
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() Moja walka to z 5 trolami i orkiem.A wiec tak walcze z tymi potworkami i pokolei zabijam gdy oni sypia mi hity za 2 i 3 hp.zabilem te potworki i se wchodzi PK(wtedy jeszcze gralem na pvp serwerze) na 8 levelu i mi nawala za 30hp zaczolem sie smiac bo mialem level 8 i wooden shielda oczywiscie zaraz zalozylem moj eq i go zabilem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Ja sie umowilem z koega ze wejdzie do jaskini (nie wiedzielismy co to jest) i go odrazu ropne...
Wszedl, a ja ropłem już tylko ciało...
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ja kiedys jak mosialem isc do klopa to postanowilem pod folda poskillowac z ratem cale eq tzn.p set b-shield dragon hammer wlozylem do bp gdzie mialem wedke i ok 300 gp.Wracam i logoje sie w swiatyni od razu scale arm katana"(
![]() ![]() Albo mialem 11 lvl i szpuncilem przed jakims 10 wkurzylem sie i go zaczolem pekowac ale on mnie momcno bil powiedzialem stop on puscil i stalismy obok siebie az mi zniknie wtedy kolo ruszyl na mnie a ja go zaczolem z lmm ![]() ![]() ![]() Albo jak pierwsza postacia wszedlem na maina do thaisu to penetrowalem podziemia w ciagu pol godziny zjechalem na cycu i dlu ![]()
![]() |
![]() |