![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Stan: Na emeryturze
Imię: Scorpione
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Gra jest nudna jak cholera... Graem w nia ze 3 razy i za każdym na 30 levelu mi się nudzilo...
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Imię: Jack Varin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Logokom
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: 22/22?
Poziom mag.: 27
|
![]() A jest tego jakas polska strona??(jakies opisy polskie albo co?)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z tej strony mi sie nie chce ściągnąć 9www.knightsonlineworld.com) ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jack Varin - 07-09-2005 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]() @up
Spróbuj zassać stąd http://www.filefront.com/?filepath=/...8_20050603***** też stąd ściągam ![]() http://www.knightonlineworld.za.pl - strona o KO po polsku EDIT: ściągnąłem i pojawia mi się taki błąd jak chce włączyć Patch error Please execute Knight Online via the icon on the desktop! Proszę pomużcie, jeśli wiecie co to za błąd ![]() Ostatnio edytowany przez Larzux - 08-09-2005 o 16:52. Powód: dodany link |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cholera mam problem daje na to "system requiremts" i nic wyskakuje informacja jakie mam niec wymagania, a na dole moge se sciagnac diretxa a gdzie link do instalki ????
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() hehe ja dawniej w ta gre gralem mialem 46 lvl ale zrobilem formata i nie chialo mi sie znoiwu scagac ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
Imię: ****** ******
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 65
Skille: 89/86
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() PLZ link
![]() Ostatnio edytowany przez Deneos - 13-09-2005 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
|
![]() up
scagnij z polskiej strony kurde jak wczoraj gralem bylo wszytko dobrze ale jak chce dzis wlonczyc to po 3 min grania gra mi sie zawiesza :/ KURDE NIECH KTOS POWIE CZEGO SIE TAK ZAWIESZA !!!!!!!!!!1 Ostatnio edytowany przez Elite Mati - 13-09-2005 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Mam pare pytań dotyczących knight online a mianowicie:
1.Dostałem czar o nazwie Fire Blast i niewiem czemu nie moge go używać?? 2.Pytając się graczy kupujących odemnie opale i crystale (chyba dobrze napisałem?) mówili mi oni że są potrzebne im do jakichś kombosów prosił bym o wyjaśnienie. 3.Czasami expiąc z innymi graczami (często na niższych levelach) widze że używają oni jakichś dziwnych czarów min. ognia czy to są te kombo?? Prosił bym o szybką odpowiedź acha gram magiem nick: analizer świat: diez1 level42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Orientuje sie ktoś, czy bug graficzny, tj. nie widać postaci (widac broń i czasem część ekwipunku) oraz niektórych potworów, a te co widac, czasem znikają czy mrugają, powodowany jest przez SP 2? Pozatym gra działa normalnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() Re: Analizer
Jest so scroll na czar dla fire magow na 35 czy 36 lv. Zadaje dosc duzy dmg i jest warty kupeeeee kasy. Zaleznie od serva, ale watpie zeby byl taszy niz 15 mln. Crystale i Opale sa potrzebne do questow na master skill 60 + lv .
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() To znowu ja i znowu ma pytanko a mianowicie expiąc sobie dzisiaj zauważyłem u niekturych graczy świecącą się broń (na czerwono i niebiesko). Czy ten efekt świetlny jest tylko do popisywania się czy coś daje prosił bym o opis jak to zrobić (ile to kosztuje,co musze mieć itp.).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Są to unikatowe przedmioty wypadające z BOSSów lub upgrade'owane na +8. Z cenami to niepamiętam jak jest, ale trzeba wybulić ładną sumkę. (podobno po wprowadzeniu dodatku Knight Empire bronie +8 wypadają z worm'ów, przynajmniej z Malezyjskim KO tak jest). Świecenie broni nic nie daje, można jedynie przyszpanować.
Ostatnio edytowany przez Luckq - 14-09-2005 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() czy wy też nie możecie sie zalogować do nowej wersji??
na ekranie z taką babką jak sie gra włączy nic sie niedzieje |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() skąd mogę ściągnąć KE ? bo już wszędzie szukałem i ****a grecka za przeproszeniem
![]() ![]()
![]() |
#196 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Brudny
Profesja: Knight
Świat: Balera
Poziom: 9
Skille: 35/34
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() A ja mam 38 lvl.I juz nie gram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te cale Ke ( nowe pikne bugi ) i stare dobrze znane lagi dobijaja juz chyba kazdego kto jeszcze nie zrezygnowal. Dlatego wraz z clanem z Xige przenosze sie na myKo. Starsza malezjanska wersja tej gry. ( duzo mniej graczy , w miare normalni ludzie , malo turków , tansze i bardziej " normalne " ceny , Gmy ktorzy interesuja sie tym co mowia gracze , mniej hackerow i cheterow ). Jezeli jakis doświadczony gracz , podkreslam doswiadczony chcial by zaczac tam z nami przygode prosze pisac do mnie na priv. Bedziemy grali brudasami tylko do konca nie wiemy na jakim servie. Oczywiscie klasy takie zeby party dalo sie zrobic.
www.legionofblood.prv.pl -- strona clanu http://www.knight-online.com.my/client.asp -- link do downloadu Ps : troszke szkoda starych postaci , ale granie dalej na tak zbugowanym servie gdzie przedmioty same znikaja nie ma sensu. Ps 2 : gre na myko zaczynamy na poczatku pazdziernika
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() A Klient działa już poprawnie na Service Packu 2 do Windy ?
![]()
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Jasło
Stan: Niegrający
|
![]() Mam pewien problem... a więc:
Ostatnio postanowaiłem sobie wrócić do knighta po długiej przerwie... a więc spaczowałem wszystko ładnie... wchodze, wybieram świat i jak juz ma mi przejść do wyboru postaci do mi się wszystko rypie i wystakuje błąd, że brakuje mi pamięci wirtualnej (a mam 512)... Pytałem się kumpli jak u nich to mówili że mają tak samo... Podobno to przez ostatniego pacza zrypali coś... A więc się pytam czy ktoś też tak ma? Lub czy ktoś wie jak to naprawić Prosze o w miare szybką odpowiedź
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Wypiszcie tutaj wszystkie serwery jakie znacie do knight online
Najlepiej zeby to byly niezaduze raty ! PoZdrO |
![]() |
![]() |