|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Biłgoraj
Imię: Bellir Shyn
Profesja: Knight
Świat: LUCERA
|
Witam
Mam pytanko do twórców tibia.pl ( w sumie 2). 1. Czy umieszczane tu propowycje potworów, broni i innych rzeczy jakie miałyby się znaleść w kolejnej wersji tibi są wogule brane po uwagę przez cipsoft?? Lub chociażby wysyłane do nich?? 2. Czy im większe skille w walce na pięści tym większe obrarzenia zadajemy potworom?? (temat już ponoć był ale nie moge lub nie potrafie go znaleść )Aha sorki za błędy jeśli są jakieś, bo ortografia to czarna magia dla mnie ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
No to ja odpowiem:
1) Nie, nie i nie... 2) Fist Fighting ... em to jest jak Sword fighting (czy jak to tam nazwali w grze...) więc czyli masz ileś tam (DUUUUŻO) sword'a a malutko Axe'a i założysz axe to raczej sword nie doda ci do obrażeń walcząc Axem (chyba KPW?), czyli im większy skill w fist tym więcej zadajesz FISTEM ! a nie swordem czy innym (chyba że o czymś nie wiem o.O ). |
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
|
No to po co ludzie dają propozycje takich czy takich potworów/broni, jak i tak nikt tego nie bierze pod uwagę??
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
Cytuj:
Bo są inni... a jak myslisz... po co zakładają osoby inteligętne (dobrze napisałem ? ) tamte topici (mówie szczerze że mądre !) Po prostu ! By takie inne osoby mogły se tam posty nabijać ! Hau hau hau ... bo to jest c00l ! taki spam |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
|
Dobra no to mam nadzieje, że t moje ostatnie pytanie na forum (w związku z walką wręcz).
Dostalem odpowiedz, że im wyrzsze skille w walce mieczem (przykładowo) to tym więcej odbieram, ale jeśli mam FIRE SWORD i XX skilli, to będe odbierał potworowi znacznie więcej niż zwykłym DAGGERem. Czyli pytanie jest takie, czy pięsciami będe odbierał powiedzmy 10 mając skille XX, a jeśli skille urosną to będziemy odbierac więcej? Czy w koncu będziemy odbierac np. 50 i ani punkta więcej? |
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie im wyższe skile tym wieksze dmg w pewnym momencie nawet knifem bedziesz walil wiecej niz powiedzmy fs przy skilach 10/xx a to sie ciagnie w nieskończoność.. ale wiele zalezy od atku broni
![]()
|