|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() mam takie pytanie. widzialem kiedys tu na forum screena ze sorc (lub druid) walil DL-a w takim miejscu ze wchodzil po linie, tam byl DL i w kazdej chwili mogl zejsc na dol. siedzial tam na mana shieldzie i walil z SD solo. Chcialbym sie dowiedziec dokladniej gdzie to miejsce jest, czy po drodze sa zwykle dragi jak tak to czy w miejscach latwych dla sorca. jezeli ktos z trimery by o tym wiedzial prosze napisac na name Duunadan. jezeli nie na trimerze to tu na forum. Aha mam 32 lvl sorca.
Wielkie thx dla tego ktory mi pomoze. pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Z twojego opisu wynika że to dragon den.Jeżeli jest to dragon den to znaczy że po drodze spotkasz smoki.Miejsce te jest koło Venore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Niestety pomyliles sie
![]() @topic : proponuje pojsc do dragon lair i zabic dla "na wiezy" --> wez blokera do smokow a potem na dla mana shield, wlazisz z jedned strony +sd, zlazisz, wlazisz z drugiej, SD i tak dalej, oto screen : Kliknij ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Tja :-) Dragon Lair kolo veno rox
![]() ![]() Moj rekord to tylko 500 many w dupe i 5 sdk'of ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Jeśli masz bohy to idź na POH, jeśli nie to też możesz też iść, ale wiesz.. Musisz uważać bardziej, żeby cie GS nie dogonił. Bo dragi nie są opłacalne według mnie. Jeszcze taka propozycja, żebyś poszedł do oprc forest, ładne miejsce dla maga, z resztą dla każdej profesji dobre
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() @Nekromanta
Oo pisał że włazi po linie i tam jest DL.W ancient temple jest smok i wchodzisz drabiną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Nekromanta, zarąbiste przykazania!
![]() Ja nie wiem gdzie są smoki, ale chyba się na nie z qmplem przejdę 8) Może mi ktoś powiedzieć w co powinien walić Sorc taki jak ja? Sprzedam Bagi i BP HMM, EXPLOSION, GFB. --==(())==-- Garden Strider Calmera Carlin 16lvl 18mlvl --==(())==-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Chodzi ci o dragon lair albo tu albo na tibia.de jest filmik jak bity jest tam dl obejrzyj i bedziesz wiedzial 8)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() wychodzisz na północ od thais tam jest taka gościuwa i zejście, na początku cyce potem tabliczka żę są smoki idziesz i amsz dla i jest drabinka w góre. Chyba o tym mowa
|
![]() |
![]() |