![]() |
#601 |
Guest
|
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Misiu-hisiu Hiberna Ostatnio edytowany przez Samek - 09-10-2005 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
|
![]() moja postac to Colin Drey ;] ... chyb wystaczy ![]() Ostatnio edytowany przez Maccloy - 09-10-2005 o 17:33. |
![]() |
![]() |
#604 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Krakow!!:D
![]() |
![]() Oto muj paladyn wymarzony , wymażyłem se go wczoraj wieczorem i rano wziołem sie do roboty o piontej rano własinie zakączyłem swuj dzielny buj z obrazkiem mam 10 lat i nazywam sie stefan pacca wyslijscie mi poczta . Myśle rze mam durze szanse na wygranom . mam nadzieje rż(nie mogłęm siem zdecyofać)ę docenicię naszą prace ponieważkosztowała nas dużo trudu!!!!! prosimy o commetny! pzdrawiamy
p.s fpostah napiszczie co jest nie tak z naszom pracom ( jak dojrzycie takowe błendy) papa ![]()
#607 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2005
|
![]() Witam!!
Oto Moja Praca Wykonana: TŁo W Programie : Terragen CaŁa Reszta Za PomocĄ Programu ![]() Rzycze MiŁej Rywalizacji I Powodzenia Wszystkim BiorĄcym UdziaŁ W Konkursie. Pozdrawiam!! Nick: Spec'furion Świat :furora |
![]() |
![]() |
#608 |
Guest
|
![]() Niestety,wiem,że nie jest to cud techniki, ale zawsze coś... ^^
![]() ![]() JA MAM DOPIERO 11 LAT !!!! MY POLACY !! |
![]() |
#609 |
Guest
|
![]() Panna sorcer w wersji japonskiej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Guest
|
![]() oto moja praca
![]() (linek do niej - bo nie wiem czy uda mi sie umieścić na forum rysunek): http://www.sqandal.com.pl/sqandal_pliki/01/fuu.jpg - niestety nie mam skanera - więc to zdjęcie. Sorc w kobiecej wersji c-seta;p Oczywiście - mogę dostarczyć oryginał na kartce - rysowany ołówkiem=] Fuu Knight Valoria Ostatnio edytowany przez FuuKnight - 09-10-2005 o 19:30. |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to ja dam swoje dzieło ^^
przed chwilką je ukończyłam ![]() ![]() rysunek (zrobiony w paincie) przedstawia mnie i Dark Brozyna (;*) na moim pierwszym DL'u hehe ![]() ![]() Anetka Wizard Pandoria
#612 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Astradus
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 30
Skille: -/-
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() LINK DO PRACY: http://img220.imageshack.us/my.php?image=image13ot.jpg
Opis Pracy: Skull Mask Vampire Armor Warrior Legs Hermes Boots Lion Shield Sword from Hell |
![]() |
![]() |
#613 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Gaav Valoria sorki za kopie - mam tylko cyfrówke;/ |
![]() |
#614 |
Guest
|
![]() Kurfąfą, cos sie pokićkało, przepraszam...
![]() Klikacie w link i ujrzycie mojego japońskiego sorcera ![]() http://i13.photobucket.com/albums/a2...a/obrazek1.jpg |
![]() |
#615 |
Guest
|
![]() http://img325.imageshack.us/my.php?image=image20nq.png To Link
Przepraszam za slaba jakość ale skaner sie zepsół |
![]() |
#616 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() ![]() haha to moja pikna praca zrobiona na WOSie czyli wiedzy o ślimakach jakby kto nie wiedział ![]() Mendo Lowe Elysia Ostatnio edytowany przez Mooniek - 09-10-2005 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Tam strone wczesniej jest moja niepełna praca,jestem początkująca i nie umiem edytować :[
Oto pełna wersja ![]()
#618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Chociaż 3 miejsce... proszęę xD... Ta praca raczej nie wygra ale chce spróbować:
![]() (necromancer by me ![]()
#619 |
Guest
|
![]() To teraz cos odemnie
![]() Obraz przedstawia Monstera o nazwie "Black Angel" wymyslonego przezemnie ![]() Te miniaturki po lewej mialy wygladac tak, jak mialobywygladac mniejwiecej w grze gdyby CipSoft wprowadzil tego monstera do gry ![]() http://img24.imageshack.us/img24/6669/obraz38zy.jpg Ostatnio edytowany przez Veri - 09-10-2005 o 20:29. |
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stone'Bezel
Profesja: Knight
Gildia: Jestem wolnym Łowcą Smoków XD
Świat: Fortera
Poziom: 12
Skille: 36/36
Poziom mag.: 2
|
![]() ledwo zdążyłem ale skaner nie działał XD
Oto moja praca: ![]() Starałem się jak mogłem narysowałem sam a tło dałem w paincie ![]() Eh roche to było trudno bo musiałem w powiekszeniu i w siatce niestaty rysować bo chciałem mieć troche bieli za literami i ogniami ![]() Widze , żę konkurencja jest wysoka i mam miarne szanse ale zawsze warto prubować. ![]()