|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Też mam Knighta i jakoś mi idzie zarabianie.
Teraz mam 20 Lvl a jeśli chodzi o zarabianie to na Darashie na Rotki i Piramide Mino i tak trzeba chodzic i wybijać resp przez jakies 5h to bedziesz mial kase ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Niebezpieczny koleś
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 12
Skille: 42/42
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() jeżeli na twoim lvl nażekasz że z niego słaby loot dvarven shield 100gp kusza 160gp jeszcze pare rzeczy i grzybki najpraktycznijesze żarcie jeśli z tym narzekasz na słaby loot (sory za powtarzanie) to idż odrazu na orshabala) jeśli wytrzymasz 2 ciosy to wyślij mi film i robimy na Ciebie zrzute 100.000gp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Skąd? - Z kątowni
Imię: Sylvien Angel
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Tomby !!! Te koło czarnej ropy. Możesz wyciągnąć około 5k kasy na godzinke. Skile wystarczają, ale uważaj na CS'y*.
Zabierz ze sobą troche jedzenie, żeby było w razie czego na jakąs exure czy coś ![]() *Crypt Shamblery
Sylvien. Ostatnio edytowany przez Sylvien - 11-10-2005 o 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Vesper Drago
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ragazzi Dolci
Świat: Xantera
Poziom: 104
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() do 50 lvla w c*** kasy z lootbagów itp. Na cyclpolis tyle co za uhy sie zwraca , ale powyzej 50 lvla kasiorka jest z huntow (looty lespze) DSM , itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Mam 31 level, 70/70 skile 5 magic i jestem FACCem, ale moge w kazdej chwili (jak redskul zniknie) kupić PACCa.
Chciałbym zarabiać dużo kasy najlepiej tak żeby po kupieniu UH i run które zuzyłem na expo było tak z ~100 - 200k pieniędzy na tydzień-dwa tygodnie. Moge grać 2-4h w tygodniu i w weekendy tak z 6-10h, ale oczywiście nie cały czas. Wolałbm żeby wiekszość była w czystej kase bo z lotbagami mi sie latać nie chce, bo to sie wiąże z dłuższym siedzeniem przy kompie. Gdzie znajde takie miejsce i jak bym musiał podbić jeszcze moja postać (level, skile itp). Myślałem o Scrabach/larvach (gold i klejnociki), minosach (gold i niestety lotbag), guardy/soldy (dużo trza tam investować i bez 2 poziomów zarezerwowanych to o wolno idzie), ewentualnie jako bloker (czego i na jakim levelu/skilach), może dragi/orc fortess/land słyszałem ze wysoko leveowcy własnie tam zarabiają na życie. I czy wart do tego kupić PACCa czy to przyspieszy zdobywanie kasy? Potman quest, nowe tereny, szybsza regeneracja many(mniejszy UH waste). Powtórze jeszcze raz że chodzi mi głównie o KASE, exp może być kilkakrotnie WOLNIEJSZY. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Imię: Wielki Mati
Profesja: Knight
Gildia: Gildia sprawiedliwych
Świat: Arcania
Poziom: 29
|
![]() Ja najwiecej kasy mam z loota
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: wHite-100k
Imię: Retired
Świat: Iridia 4ever <3
![]() |
![]() Cytuj:
Mam jedno pytanko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tak są dwie skrzynki niedaleko sklepu HL dostępne dla wszystkich. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
|
![]() Zamek kolo ab, larvy, tomby duzo tych miejsc jest ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mi chodzi o konkrety. Które larwowisko, który poziom, ile uh wzionść., ile gold zarobie itp. Bo że jest dużo miejsc to ja wiem, tlyko nie znam wszystkich a szczgólnie pacca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Niestety nie uciekniesz od lootbagow, dodatkowo nie zachwyci cie pewnie fakt, ze najwieksza kase robi sie na minosach, ktore wyrzucaja bardzo rozdrobniony loot ( zamiast 1 bh za 125 gp nasz 4-5 swordow/mace/ itp ), przez co lootbagi sa naprawde duze i dlugo zajmuje ich sprzedaz. Jesli chodzi o zarobek maja natomiast zdecydowana przewage nad guardami, z tego wzgledu ze zarabiasz wiecej jednoczesnie mniej wydajac na uhy, do tego wymagaja znacznie slabszego chara. Nigdzie nie znajdziesz spota na ktorym zarabialbys podobna ilosc czystej gotowki.
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
|
![]() ktorekolwiek larvowisko, -1, najwiecej gp z larvy - 10, zero loota, szybki exp, chociaz z tych larv duzo gp mozna uzbierac, fooda duzo wypada...
ale i tak minosy rox jesli chodzi o kase na low lvl :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ja powiem którko ja na 20 lvl postacą którą teraz mam chodze z kumplami na gsy ![]() ![]() ![]() sorck i pall stoją i walą w gsy a ja blokuje musze przyznać się że mi troszke biorą ale kumple mnie uhają i zwykle loot muj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Hmm czyli kradniesz loota, a zatem nie rozumiesz pojęcia grupowy hunt w którym wszyscy się dzielą po równo (ew. więcej dla blokera), ale napewno nie wszystko dla Ciebie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
eX Moderator
![]() |
![]() @up:
daj mu spokoj, niech sobie zarabia te 30 gp na gsie ;>
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Hunt grupowy - to hunt w grupie [trudne słowo] Czyli drużynie kilkuosobowej. I co ma podział lootuto tej deinicji :|? Podział ustala się przed huntem, A o tym jakie są tego sposoby jest w którymś temacie na forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vil
Generalnie myślałem, że chodzi o k-item etc. Dla mnie lootem nie jest kasa, lecz przedmiot który wypada 'nie z każdego'. EDIT: @Up Jednak najpopularniejszym sposobem dzielenia loota jest równo i 50% dla blokera reszta dla shootera/ów. Chyba nie myślisz, że będę podawał każdy wariant dzielenia loota (sprawdź wikipedia: 'Przykład'). Jako kradzież loota uważam 100% dla blokera. Swoją drogą, słownik nie gryzie... Ostatnio edytowany przez Nitro - 13-10-2005 o 10:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wiem czy wyczules w moim poscie delikatna, ironiczna sugestie, ze gs hunt to debilizm.
![]() |