|  09-10-2005, 18:54 | #2 | 
| Użytkownik Forum |   Mam tak na jednym kompie, oglądam filmik i nagle wyłącza się jakbym dał "exita", podobnie jak normalnie gram w Tibie. Wydaje mi się, że to wina Windowsa. Napisz jaką wersję używasz - jeżeli to XP to wszystko jasne. Musisz go przeinstalować [dobrze napisałem ? XD] 
				__________________ Althunus, Fallen Dark, Harlequin Vito, Gutesco Vito, Acutus and Sinistril - always in my heart. "We are falling - falling to rise" Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  09-10-2005, 20:11 | #3 | 
| Guest Posty: n/a |   Mam to samo .. ogladam filmik i on nagle sie wylacza.. i uzwam windowsa Xp.. na poczatku mysalem ze to moze wina tibi cam..ale to wina windowsa   | 
|   | 
|  10-10-2005, 11:48 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 10 2005 Posty: 61 Stan: Aktywny Gracz Imię: Shava Valtrix Profesja: Royal Paladin Gildia: Most Wanted Świat: Guardia Poziom: 70 Skille: 83/40 Poziom mag.: 18 |   Tylko reinstal, pewnie miales ten plik zarazony jakims wiruskiem a twoj antywir ci go porostu usonoł, widzac ze to wirus :/ tez tak kiedys mialem | 
|   |   | 
|  10-10-2005, 11:55 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 10 2005 Posty: 48 Stan: Początkujący Imię: Vomowu-wladca Profesja: Paladin Gildia: Niemam!! Świat: pacera Poziom: Aco Skille: Nidpowi Poziom mag.: Du |   Mam to samo też taki sam problem 
				__________________ Mamy jeden cel zabić szwaba bo to **** Brazylijczyk tesh nielepszy i przednami szybko sexownie spieprzy   Jestem w grupie I jestem Ministrant Chodze codziennie sluzyć ładnie do kościoła i na różaniec Użytkownik zbanowany za: Nacjonalizm, chmstwo, brak jakiegokolwiek szacunku dla zasad ortografii, 0 jakiejkolwiek tolerancji. Chciałby z tego miejsca przeprosić wszystkich, którzy poczuli się urażeni wypocinami tego patafiana, mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy. Sygne zostawie, niech sie wstydzi. | 
|   |   |