![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() Pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------ Mogrim Korotir ---> Titania ---> Sorcerer ---> 14 lvl |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() Hmmm.... to nie jest taki oczywiste pytanie , ponieważ z regóły mówi się że nie rośnie ci shielding, jednak ja kiedyś moim palkiem dostalem od hita potworka a miałem na sobie kusze i wzrósł mi shielding.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Shielding na 100% ci nie rośnie!! Jak ktoś twierdzi inaczej to niech wklei screena z awansem. Inaczej nie uwieże.
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Rośnie mi z Broadem urosł o 1 przy 25/17 8)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ja to widze tak:
Zauwazcie, ze tarcza ma Defence a zbroje/spodnie/helmety/szaliki ARMOR...Wydaje mi sie, ze w zaleznosci od stosunku Def/Arm to czesciej masz chmurki a czesciej kreski...I musisz meic okreslona ilosc chmurek do adva w shielding...A jako ze majac 2reczna bron masz malo Defa to jest mala szansa na to ze bedziesz mial chmurke... Co do Kuszy-to mi sie wydaje nierealne bo kusza ma ZEROOOO defence ![]()
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() chmurka znaczy ze bije sie w tarcze a top drugie ze rozchdozi sie po armorze, ale ttrzreba byc debilem zeby zadawac takie pytania -.-, jasne ze nei rosnie !!!!!