| 
	|||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Opcje tematu | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

Carom 3d jest to gra online, gramy po prostu w bilarda. Jak sama nazwa mówi jest grą 3d... możemy widzieć z każdej perspektywy... wszystkie gatunki bilarda są...  

www.carom3d.com Na tej stronce zarejestrujcie się link: http://www.carom3d.com/member/member_join.asp Potem sciągnijcie klienta: http://www.carom3d.com/download/download_client_1.asp Instalujecie, odpalacie, radze się najpierw poduczyć perspektyw grania, potem wchodziwy w START, wpisujemy nasz login, hasło, wybieramy serwer klikamy na jakąś nazwe serweru... następnie klikamy myszką w niebieską kratkę lub zieloną i czekamy jak autor serweru uruchomi go. JESCZE JEDNA RADA: NIGDY NIE UCIEKAJCIE!!!, ZA TO GROZI NIE GRANIEM W CAROM'A 3D PONAD 1 DZIEŃ (MIN. GDY UCIEKNIESZ 5 RAZY I PRZEGRASZ). Nie mogłem tego umieścić w RPG, bo to nie rpg... więc umieściłem w OWIONie. Mój nick to Andclave. Gram najczesciej na serwerze Pocket 1 lub Pocket2. k thx bye.  | 
| 
		 | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 30 01 2005 
				Lokacja: Menzoberranzan 

Stan: Aktywny gracz 

Profesja: Master Sorcerer 
                Gildia: Fellowship of Raven 
                Świat: Aurea 
                Poziom: 100 
                Skille: 20/27 
                Poziom mag.: 64 

| 

Super gierka... Strasznie wciąga kiedyś dali ją w CD-action to się zagrywałem  

![]() 

Za dużo w podpisie No bez przesady... Aż tak dużo nie było...  | 
| 
		 | 

|