| 
 | |||||||
| Notki | 
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  27-10-2005, 22:16 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2005 Lokacja: LG TOWN Wiek: 38 Posty: 401 Stan: Aktywny Gracz Imię: Cossma Profesja: Elite Knight Poziom: 138 Skille: 94/90 Poziom mag.: 8 |  Cofka save'a servera Tak była cofka save'a nie wiem dlaczeo i chyba nikt z Julery tego nie wie, nie było lagów ani kicków więc .. no właśnie dlaczego? Wczoraj było jeszcze git niezła kasa ze sprzedarzy lotu (ponad 10k) i trochę trenowałem swoim knightem. Ale dzis logując sie patrze a jestem w depo w kazo, a przecież logout'a dałem w carlin (jestem także mieszkańcem carlin) co jest, szybko do depo w carlin i co....a w depo kasy z poprzedniego dnia nie ma. Wytrenowane skille tez znikły. | 
|   |   | 
|  | 
|  28-10-2005, 14:29 | #2 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 09 2005 Lokacja: B-stok Posty: 375 Stan: Aktywny gracz Profesja: Elite Knight   |   Nie wiem czy to było powodem ale lagi i kicki potężne były chociaż kilka dni temu...byłem z kumplem na gl i nas non stop kickalo. Mało brakowało a zginąłbym przez scorpa :|. Zarąbać sie z tym mozna akurat jak czlowiek ma czas i z 17 lvla skoczy na 22 to w ****u servera cofnac musza    
				__________________ Cytuj: 
 *2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj: 
 | ||
|   |   |