|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2003
|
yoyo
wpisuje kody i mi wyskakuje takie cos: ''Cannot connet to a login server. Error: Connection refused. All login server offline. Check www.tibia.com for more information. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com." napisane jest to co mi sie wyswietla wescie mi pomuzcie bo mu juz nerwy puszczają. ZGURY DZIĘKI. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
Tez tak mialem
Ale jak zrobilem formata wszystko wrocilo do normy ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
Buahahahahahahahahhuhuhuhuhuhuhjhahahauhaauhuhauah hauuahhauahauau!!!!!!!
) ) Dawno się tak nie uśmiałem.Format dysku bo serwery wyłaczone ) ) Poprostu serwery - matki są wyłaczone. Nie możesz sie zalogować. Format dysku nic nie pomoże...
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
|
Mam to samo na TibiiCAM. Wiec Ty to masz na Tibii czy na TibiiCAM?
Jesli na TibiiCAM to musiales zle cos ustawic (zapoznaj sie z tematem "Filmy etc..." . |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
euheheh gonzo chcialo sie blysnac inteligencja....ale nie, taki błąd naprawde istnieje i dotknal juz wiele osob to niema nic wspolnego z wylaczonymi servami "mistrzu"
bo gdy inni smacznie graja czlowiek musi siedziec i kombinowac co ejst ku..$%&[email protected] grane trza faktycznie robic format bo nic innego niepomaga......niestety mnie zlapalo rano wyrzucilo mnie z gry i do tej pory nie jestem polaczony przez tego kicka zalapalem dead nie bylo by tak zle gdyby nie to ze nie moge robic teraz formata to jest naprawde straszna rzecz i nei zycze nikomu...nie no chwile mam takiego jednego wroga :> ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2003
|
THX za odpowiedz ale mój kumepl z rl mi to samo powiedzial bo mu tez sie tak p o b i e r d o l i ł o i jutro mam formata
|
|
|
|