![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Cytuj:
/\ na tej stronie dajesz przegladaj, szukasz screena, dajesz upload i potem kopiujesz linka [ ja kopiuje dolnego ] no i potem dajesz jak piszesz posta "wstaw obrazek" i juz ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() To mój pierwszy ss wiec jak cos nie wyjdzie no to trudno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() To mój pierwszy ss wiec jak cos nie wyjdzie no to trudno
![]() ![]() To mój stary ss z Hiberny ale mi sie nadal podoba ![]() ty for all Magson ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() No stary , Vandu jeden z moich najleprzych kumpli juz niegra
![]() Nafariva wklej coś !! ![]()
Wahibi, Elite Knight, Level 86 - Retired Mazdach, Royal Paladin, Level 72 - Retired Jikom Vick, Master Sorcerer, Level 56 - Retired Wojtas Knajcik, Knight, Level 46 - Hacked ![]() Ostatnio edytowany przez wahibi - 29-10-2005 o 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() Pare fotek z adv. moich postaci.
![]() Ostatnio edytowany przez Gleak - 29-10-2005 o 12:18. Powód: Zapomnialem załączyć fotek. |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to dodam pare zdięć , byle jakie , żeby ten temat był aktualizowany
![]() ![]() ![]() SS koło byłego GH , guild sie rozpadła ![]() ![]() A tu taki SS z depo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też byłem kiedys w doom fighters jak jeszcze gralem na hibernie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oznajmiam ze padlem... ; / konczylem hunt, a tu stara mnie wola do kuchni no to schowalem sie i bloczylem spawn necro ... a przychodze po 15 sekundach ... you are ded... Ds przyszedl do mnie ;/
180 k expa w plecy, 85 % mlvla, 13 % sworda, 16 % shielda, 90 % fishinga ........ ;//////////////////////////// |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Oto kilka ss'ów za czasów jak gralem tą postacią. Dla sprostowania teraz gram na Askarze ^^ ( Te screeny były już w którymś temacie, ale się zgubiły...
![]() Tu mój były domeczek.. ![]() Czekalismy na ekipe do questa na fire Axe ![]() ![]() Tu droga powrotna.. ![]() Tu się nudziłem i łaziłem po zamku Elvenbane ![]() A to moje best Exori... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xozuji Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
|
![]() Dzisiejszy adv
![]() Teraz biore sie za skille ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ColdFire - 29-10-2005 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz ssków , wreszcie się ktoś wzioł do roboty
![]() Ziboza a ty niezłego hitka mi ostatnio z sdka puściłes ;p i z boltów do reda ![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk
Imię: Xozuji Knight
Profesja: Elite Knight
|
![]() Wczoraj bylem z Magsonem na gsach i walnelismy pare ssow
![]() Poczatek huntu ![]() Tutaj male exori w moim wykonaniu ![]() Magson mial mnie uhac, efekt widac ![]() ![]() Tutaj pare hitow Magsona ![]() ![]() I sd w jego wykonaniu ![]() ![]() Amatorzy blood herb ![]() ![]() Mass healing ![]() I piekny loot pic, jakies 3,5-4h huntu :/ ![]() I cialo poszukiwacza przygod i on sam zywy ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ColdFire - 30-10-2005 o 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() WSZYSTKO ŚLICZNIE PIĘKNIE...widze ssy znajomych...ale też widze że temat przepada.....NIEEEEE~!! SAm bym coś wkleił...ale co może dać 30 pall solo ?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko pięknie , ładnie ale czeba aktualizować ten temacik
![]()
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lipa... nie mam co dawac, bo dwa razy sie potknolem, pomijajac fakt ze stracilem 100k na blessy ;/
Dzisiaj zobaczylem list na ziemi, postanowilem go przeczytac ^^ ![]() |
![]() |
![]() |